btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. (szerkesztve) @acel Nah annyi derült ki hogy 06.01 töl érvényes ászf-ben minden díj és egyébb kiderül. 2017 Június 1-el tesz eleget a romaing szbaályzásnak a Telekom. Romajng csomagokat meg kikapcsolják. Szerkesztve ekkor: 2017. április 28. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 19. Üdv! Talán tudunk swgíteni, de ehhez mondani kéne a konkrétumokat, mi a gond, hol akadsz el a dologgal? A mobilnet díjcsomagot szeretnéd megrendelni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 19. Üdv! Ahogy a nevében szerepel "eseti adatbővítés". Szerintem nem úgy működik mint a dominós netcsomagok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 21. Mérési bizonytalanság. Olyan légypiszok sebességek ezek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 25. (szerkesztve) @Lacko85 Nincs lekorlátozva a letöltés 10 kbps-re és a feltöltés esetén sincs olyan, hogy nem tudják korlátozni. Olyan lassú a neted, hogy a mérő hibás adatot mér. Ennyi. Azért ilyen drága, hogy kevesebben lógjanak rajta, mivel osztott közeg, így aki megfizeti, az minőségibb szolgáltatást kap. Majd idővel biztos olcsósodik az elérés. Pl egy DSL is 25ezer volt régen, ma meg 4000. Így van, ilyesminek elegendő, de azért voltak gondok. 3-4 évvel ezelőtt én is nyomultam így de ma már felhasználói szokásaim végett, már nem tudom megtenni, hogy limitált sebességgel szenvedjek. Szerkesztve ekkor: 2017. május 25. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. május 26. Megosztás Posztolva: 2017. május 26. Díjmentes korlátlan hétvégi internet dominósoknak. Tőlünk szabad kezet kapsz a hétvégére! Fontos számunkra, hogy Domino kártyásként megtapasztald a korlátlanság élményét, ezért 2017. május 27. és 2017. május 28. között minden aktív SIM-kártyával rendelkező Domino ügyfelünknek belföldön korlátlan és díjmentes mobilinternetezést biztosítunk. Használd szabadon a telefonod, fotózz, videózz, oszd meg és netezz korlátlanul, mert ezen a hétvégén most képes vagy rá Te is. Bövebben itt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 26. @Tamas586 Mindenki használhatja a régi díjcsomagját, amíg lezárásta nem kerül. Hűség lejárta után sem kötelező váltani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag8638 Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. Nekem is pontosan ugyanez a problémám, Netplusz L csomagom volt mar hónapok óta, viszont amikor beharangozták, hogy a régi csomagok megszűnnek, helyette újak lesznek, online lemondtam, és megvásároltam a Maraton 4gb-ot. A hónapfordulón azonban a lemondás ellenére ismét aktiválták a netplusz L-es adatfogalmat, akkor nem szóltam miatta. Ebben a hónapban pont emiatt nem töltöttem annyit a kártyámra, hogy le tudták volna vonni a régi csomagom árát, meg amúgy is volt még 2Gb a Maratonból. Kaptam az smst, hogy nincs elegendő egyenlegem, majd újra aktiválják, ha lesz... (amit ugye online lemondtam....?!) Bementem ügyfélszolgálatra, hogy mégis mit csinálnak... ott a rendszer szerint nincs aktív mobilinternet csomagom... online, ill az alkalmazás is mutatja a Maratonból fennálló 2 GB-ot... az ügyfélszolgálaton, és a honlapon is bejelntettem a panaszt, ezt elvileg 30 napon belül kivizsgálják, utána megyek a fogyasztóvédelemhez... pláne így, hogy nem egyedi eset, hanem mondjuk ki csoportos lehúzásról van szó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. 1430 és ott segíteni fognak. Ha nicns telefonos azonosítód bármelyik T pontban megcsinálják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. június 14. Megosztás Posztolva: 2017. június 14. Hello @marcell, akkor lehet ilyen, ha mást vagy egyidőben mást is rendelsz, esetleg más szolgáltatásnál pont akkor indul újra a 30 nap, így azt is levonja a Té. viszont nem találtam semmit, ami az 1195 Ft-ot 1900-ra növelné biztosan 500 MB-osat rendeltél, nem 1 GB-osat (1845 Ft)? illetve pontosan 1900-at vontak, vagy csak kb. annyit (nyilván az 500 MB helyett 1 GB akkor lehet válasz a kérdésedre, ha az általad írt 1900 Ft csak kerekítés). én a helyedben a Té oldalán vagy a Té appban megnézném, mim van, és ha nagyon nem klappol, akkor hívnám a Tét (bár pontosan lehet, hogy csak Té üzletben tudják majd megmondani) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. június 15. Megosztás Posztolva: 2017. június 15. Hello @MAkEX0, igen, a Té oldalán semmi sincs, ami szerint nem így lenne Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. Hello Tamas586, igen, de a Domino mobilinternetnél most is aktuális MAkEX0 kérdése, mivel a Maraton csak belföldön használható (lásd pl. az 1 GB-osat) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. június 17. Megosztás Posztolva: 2017. június 17. De érinti, viszont pár napot várni kell a hivatalos nagy bejelentésre még. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 19. Üdv @P.né Gabriella Én adnék neki egy gyári resetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 20. Megosztás Posztolva: 2017. június 20. Köszi,megcsináltam, most úgy néz ki jó lesz... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. (szerkesztve) 8 perce, Roli82 írta: Várj még a vásárlással mert nem vagyok benne biztos, hogy Domino Fix mellé aktiválható... A többit passzolom. A magenta, és havidíjas csomagok hűség bélküli árai hol vannak? csak az ÁSZF-et nem töltöttem eddig le. Szerkesztve ekkor: 2017. június 30. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. június 30. Megosztás Posztolva: 2017. június 30. 12 órája, Roli82 írta: Magenta 1 csomag Havi díjas Mobil hang és Mobil net csomagok ÁSZF 2.1 A hűség nélküli (amit persze megszűntettek) árak csak hosszú aszf olvasás után derülnek ki. De legalább ezzel sincs egyedül a telekom. Úgylátszik tényleg elhagytuk valahol a "ki kell irni a nem kedvezménye árat" rendeletet mostanában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. október 31. Megosztás Posztolva: 2017. október 31. 2017. November 1.-től visszavonásig 3 GB 3 napra új és meglévő Dominó előfizetőknek 3 GB belföldi adatforgalom 3 napra, melyből 1 GB EU romaing helyzetben felhasználható. A 3 GB 3 napra promóció díja: 1100 Ft Az előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a Telekom Alkalmazáson keresztül tudják megrendelni. 300 MB 7 napra napra új és meglévő Dominó előfizetőknek 300 MB adatforgalom 7 napra, melyből 300 MB EU romaing helyzetben felhasználható. A 300 MB 7 napra promóció díja: 500 Ft Az előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a Telekom Alkalmazáson keresztül tudják megrendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 1. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. Belenéztem, csak a díjmentes egyszeri 50 MB elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 1. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. 4 órája, Roli82 írta: Majd elérhető lesz a 3GB van idő. Szerk elérhető már a 3GB! Előfizetés testreszabása - Mobilinternet menüpontban. Előfizetésre továbbra sem elérhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 1. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. 2 órája, anonymus írta: Next S volt nálam a public csomag, szóval még nem is mai csirke. Az közel se olyan régi. Nekem utoljára Médiamánia publikus díkcsomagom volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 3. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 3. Olyan előfizetés, amit természetes jogi személy vesz igénybe. Nem cég, szervezet, társszolgáltató stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Igen, megy rendesen ahogy kell. (32Mbps). Youtube HD video szakdás mentes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Érdemes LTE-re csatlakozni és LTE képes kütyüt venni, mert én azt tapasztaltam, hogy a 3G/HSPA elég silány volt, bekapcsoláták az LTE-t és fényévekkel jobb lett a mobilnet és a térerő is. Az oldalak betöltése normális sebességgel történik, stabil a kapcsolat, levelek elérése is ok, tableten és laptopon is.Visszaváltva 3G-re meg újra szenvedés...És ez a főváros mellett volt, szóval szerintem ahol a 4G-t betolták, ott inkább már csak azt fogják fejleszteni érdemben, így ha készüléket választasz, akkor ezt vedd figyelembe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lodenkabat Posztolva: 2014. november 23. Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Őszintén örülök a 4G elterjedésének, de még jobban örülnék, ha csak sima 3G is menne Bükön, ahol ha sikerül felkapcsolódni, és fentmaradni, akkor a sebesség vetekszik a régi telefonos internet sebességével. Érdekes módon a fürdőn bezzeg jól működik. Amúgy látom a tornyot, csak "elfelejtettek" antennát irányítani a város felé is. Évek óta jelezzük a Telekom felé, de le sem .... minket :( Ja, és a telefonálás is megbízhatatlan ugyanebből az okból. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2015. Június 10.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2015. Június 10.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.