ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. Sziasztok, Arra tudna esetleg valaki választ adni, hogy miért halkult el megint az összes csatorna IPTV-n? Jó pár éve lehalkult az összes, jóval magasabbra kell venni a tv hangerejét ahhoz, hogy ugyanúgy halljuk a TV-t mint régebben. Aztán pár hete "helyreállt" teljesen jó volt, a baj az hogy csak egy hétig maximum. Valakinek van esetleg valami hátér infója? Köszönöm előre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. Érdekes módon ez a téma az év elején jött elő többeknél. Akkor az derült ki, hogy csináltak egy frissítést a cisco STB-k szoftverén, ekkor lett a szoftver verzió utolsó két száma 62, egyúttal erősebb lett a hang. Bizonyos tévéknél (hírek szerint inkább a Samsungoknál) ez teljes hangkimaradást okozott, ezért nagyon rövid időn belül jött egy 63 végű verzió, ami visszaállította a korábbi gyengébb hangerőt, viszont minden tévével működött. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8086 Posztolva: 2017. április 22. Megosztás Posztolva: 2017. április 22. Körzetünkben optikai kábelen keresztül érkezik az IPTV. Azt szeretném kérdezni, hogy 3 STB esetén, hány HD csatornát lehet egyszerre nézni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. április 22. Megosztás Posztolva: 2017. április 22. Egy időben két különböző hd csatorna műsorát élvezheted. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8086 Posztolva: 2017. április 22. Megosztás Posztolva: 2017. április 22. Köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: 2017. április 25. Megosztás Posztolva: 2017. április 25. Köszi teljesen egybevág az eset. Akkor ezek szerint sok változásra nem lehet számítani... :-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. április 26. Megosztás Posztolva: 2017. április 26. Ekkor: 2017. 04. 25. at 19:01, Brunnentaler írta: Köszi teljesen egybevág az eset. Akkor ezek szerint sok változásra nem lehet számítani... :-( Némi Telekomos FB-s levelezés után kiderült, hogy saját felelősségre, egyedileg kérhetem hogy tegyék vissza az STB-re a 62 végű szoftvert. Mivel nálam az teljesen jól működött, kértem is, és nem egészen két nap alatt visszatették. Így azóta egész jó a hang, szeretném ha így maradna a 63 végűt leváltó - talán végleges, jó hangerejű - verzióig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2017. április 27. Megosztás Posztolva: 2017. április 27. érdekes digitális kábeltv hangerő megtudja csinálni telekom nálam 10 szol tőkéletes 27 csatorna egyformán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. április 27. Megosztás Posztolva: 2017. április 27. Gondolom a kábeltévés 27 csatorna az IPTV mellé "jutányos áron" kapott műsor, ami csak SD csatornákat tartalmaz. Az IPTV esetében is az összes SD csatorna azonos (esetleg nem igazán hangosan) hangerővel szól. A gond az, hogy a HD csatornák hangerejét nem tudják ezzel szinkronba hozni. Az már csak ráadás, hogy a HD csatornák vagy nem szólnak (a 0 hangerőn), vagy pedig szabályozhatatlanul a teljes hangerőn (1-25 hangerőn). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. OldMike, akkor azt mondod ha facebookon írok a Telekomra akkor elintézhető a dolog? Azért kérdezem, csak mert nálunk a 63-as végű verzióval semmi baj sem volt, annyit érzékeltünk belőle csak hogy visszaállt a hang a régebbi normális (nem halk) verzióra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. Elméletileg igen de nem sikergaranciás a sztori. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. Ma reggel megfagyott az adás, kihúztam a modemeket, kb 10 msásodpercre, bedugtam és azóta egyik tv-n sincs kép, ugyan úgy jön be mint eddig, a csatornákat kitudom választani, de kép nincs , csak fekete képernyő ? Mit tudok tenni ? fontos lenne Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. 4 órája, Brunnentaler írta: OldMike, akkor azt mondod ha facebookon írok a Telekomra akkor elintézhető a dolog? Azért kérdezem, csak mert nálunk a 63-as végű verzióval semmi baj sem volt, annyit érzékeltünk belőle csak hogy visszaállt a hang a régebbi normális (nem halk) verzióra. Amennyiben nálad nincs gond az utolsó verzióval, akkor nincs miért visszaváltani. Egyébként nem kell a facebook-ra írni, mert nekem igazából a 1412-n intézték el (ott kellett kérni), az FB-n csak megtudtam hogy egyáltalán van ilyen lehetőség. Nekem muszáj volt, mert sztereó erősítővel használom a tévét, és esélyem sem volt megoldani, hogy csatornaváltásnál ne kelljen állandóan a hangerőt változtani (nem is keveset). Most az STB-n beállított 18-as hangerővel minden (SD és HD) csatorna lényegében azonos erővel szól, a hangerőn meg csak a környezeti zajok függvényében kell módosítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. 21 perce, Horváth István írta: Ma reggel megfagyott az adás, kihúztam a modemeket, kb 10 msásodpercre, bedugtam és azóta egyik tv-n sincs kép, ugyan úgy jön be mint eddig, a csatornákat kitudom választani, de kép nincs , csak fekete képernyő ? Mit tudok tenni ? fontos lenne Ha modem alatt a settop boxot érted, akkor az valószínűleg kevés. A digitális útválasztót (HGW) is áramtalanítani kell, majd újraindítani. Amikor azon az internet kapcsolatot jelző led(ek) folyamatosan világítanak (például a cisco epc 3925 esetében az első négy led), akkor lehet az STB-ket elindítani (ha van felvevős, akkor először azt), egymás után. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. köszönöm válaszát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. Semmi változás, megcsináltam ezt is , ugyan az van, oldalt bejön normálisan mint ahogy eddig a csatorna, ki is tudom választani, viszont kép az nincs egyik tv-n se. más ötlet ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. (szerkesztve) Akkor csak a 1412 (illetve most már 1414, de azt hiszem mindkettő működik) felhívása marad.. Lehet olyan központi hiba, amit házilag nem lehet megoldani. Esetleg - ha van rá mód - meg kellene nézni számítógépen, hogy van-e internet kapcsolat, mert ha nincs akkor azt is mondani kell. A HGW hibája sem zárható ki, az is csak cserével oldható meg, a fenti módon. Szerkesztve ekkor: 2017. április 28. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. intertnet kapcsolat van, már beszóltam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. 50 minutes ago, OldMike said: Amennyiben nálad nincs gond az utolsó verzióval, akkor nincs miért visszaváltani. Egyébként nem kell a facebook-ra írni, mert nekem igazából a 1412-n intézték el (ott kellett kérni), az FB-n csak megtudtam hogy egyáltalán van ilyen lehetőség. Nekem muszáj volt, mert sztereó erősítővel használom a tévét, és esélyem sem volt megoldani, hogy csatornaváltásnál ne kelljen állandóan a hangerőt változtani (nem is keveset). Most az STB-n beállított 18-as hangerővel minden (SD és HD) csatorna lényegében azonos erővel szól, a hangerőn meg csak a környezeti zajok függvényében kell módosítani. Háát annyi gondom van csak vele amit leírtam. Halk szinte mindegyik csatorna. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. A boxok megkapják a lan ip címüket, az iptv-s vlan megkapja az ip címét? Hang sincs vagy csak kép? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. se kép se hang nincs hálózatra próbálok felkapcsolódni, ip tv, vezeték nélküli , beírom a hwg található jelszót, és azt írja sikertelen kapcsolodás, miért ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. Mivel próbálsz kapcsolódni mire? Vezeték nélküli kapcsolattal használod az iptv-t? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. a tv-n belül, hálózat, hálózati csatlakozás, és ott automatikus vagy kézi , mire menjek ? kézire, akkor megkell adnom a titkosítási kódot, meg is adom , rajta van a hgw-n, elkezd csatlakozni, de az irja sikertelen , mit csinálok rosszul ? az ethernet kábel nincs megfelelően csatlakoztatva, pedig bevan dugva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. esetleg telefonszámot nem tudsz adni, és úgy nem lenne könnyebb megoldani ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Horváth István Posztolva: 2017. április 28. Megosztás Posztolva: 2017. április 28. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.