Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0
4 minutes ago, OldMike said:

Jó lenne tudni hogy ez az összes csatornára vonatkozik-e? Olyan előfordult már hogy váltáskor az adott csatornán nem volt hang, de egy oda-vissza váltás ezt meg szokta oldani. Másik tippem ugyanaz, mint anonymusé.

Valószínűleg kipróbáltak több csatornát is, illetve a korábbi felvételeknek sincs hangja. Lehet, hogy tényleg kábelprobléma.

Egyébként éppen hétvégén volt probléma a dobozzal, hogy semmit sem játszott le, minden korábbi felvétel lejátszására csak fekete képernyőt mutatott némán. Akkor kapcsoltam ki-be a hátsó kapcsolóval, és akkor tette fel a szoftverfrissítést, és utána úgy tűnt, hogy jó.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Kaptam helyzetjelentést, megjavult a hang. Annyit csináltak, hogy kikapcsoltak mindent, a dobozt csak a távirányítóval, és egy idő után bekapcsolták, ami után a doboz olyasmit írt ki, hogy "kérése átmenetileg nem végrehajtható, próbálja újra később", amit gondolom leokéztak, és utána volt hang.

Ebből nekem nem világos, hogy mi volt a probléma, de ezek szerint talán valami iptv gond lehetett, legalábbis a nem végrehajtható kérésből erre tippelek.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
14 perce, Roli82 írta:

Pár napja jött meg a 62-es végű, hangosabb lett a hang, ma megjött a 63-as végű halkabb lett a hang. :D

Én meg pár napja a 62-vel még meg tudtam oldani, hogy az összes csatorna kb. azonos hangerővel szóljon. Most bezzeg a 63-nál a Discovery ShowCase elviselhetetlenül hangos, ha mondjuk a TVPaprikáról kapcsolok oda. Általában a HD csatornák hangja erősebb, de nem egyformán, viszont az SD csatornák között jelentős eltérések vannak. Nem néztem végig, de például a DoQ sokkal hangosabb a TVPaprikánál. Azt hiszem az utóbbi kirívóan halk, és a minősége is rosszabb a 63-as verzióban.

Ezzel viszont már elfogyott a tudományom.

Talán még nem múlt el a szilveszteri mámor a Telekomnál :$.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
17 órája, OldMike írta:

Én meg pár napja a 62-vel még meg tudtam oldani, hogy az összes csatorna kb. azonos hangerővel szóljon. Most bezzeg a 63-nál a Discovery ShowCase elviselhetetlenül hangos, ha mondjuk a TVPaprikáról kapcsolok oda. Általában a HD csatornák hangja erősebb, de nem egyformán, viszont az SD csatornák között jelentős eltérések vannak. Nem néztem végig, de például a DoQ sokkal hangosabb a TVPaprikánál. Azt hiszem az utóbbi kirívóan halk, és a minősége is rosszabb a 63-as verzióban.

Ezzel viszont már elfogyott a tudományom.

Talán még nem múlt el a szilveszteri mámor a Telekomnál :$.

Igazából amit a .62 csináltak azt úgy kb a .63 vissza is vonták.  Mert volt egy tömeges bug a .62 ben. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
29 perce, anonymus írta:

Igazából amit a .62 csináltak azt úgy kb a .63 vissza is vonták.  Mert volt egy tömeges bug a .62 ben. 

Nem tudom hogy mi volt az a tömeges bug, én nem vettem észre semmit csak azt hogy sokat javult a hang. Lehet hogy pont az volt a baj?

Remélem hogy inkább más volt, amit talán kijavítanak, és visszaadhatják a jó hangot is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Sziasztok!
2xHD, 1xSD, 2 db TV, az egyikhez felvevős box. A nem felvevőshöz tartozó TV-n minden T-s "Üzenet" megjelenik , a felvevőshöz tartozón pedig - egy egyszeri korábbi alkalmat kivéve - nem jelennek meg ugyanezen üzenetek. Lehetséges, hogy az azonos HGW-hez tartozó 2 tévés rendszerben ha egyszer az egyik TV-n már leokézták az üzenetet, akkor ugyanaz a tartalmú üzenet a másik TV-n már nem jelenik meg? Én most gyakorlatilag minden üzenetről lemaradok. Vagy lehet, hogy a felvevős box beállításán kell valamit változtatnom? Hol???

(Próbálkoztam már a beállításokkal variálni, de nem hozott eredményt, pedig emlékeim szerint amikor még a mostani felvevős boxos TV még egy nem felvevős boxon lógott, akkor az üzenetek mindkét készüléken eltérő használati időben, egymástól függetlenül is megjelentek, és külön-külön voltak okézhatóak is.)
Mit tudtok erről mondani?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdvözletem!

Frissítettem az adást, mert kérte  a szolgáltató, azóta csak az az oldal működik, amin épp akkor voltam. lehet léptetni, ki is írja épp hol jársz, de működő adás csak ott van, ahol a frissítés előtt voltam

Ez majd  beáll magától, mert gondolom a beígért csatorna változtatásokat végzik, vagy telefonálnom kell a hibabejelentőnek?

Előre is köszönöm, ha segít  valaki :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
1 órája, violazsuzsi írta:

Üdvözletem!

Frissítettem az adást, mert kérte  a szolgáltató, azóta csak az az oldal működik, amin épp akkor voltam. lehet léptetni, ki is írja épp hol jársz, de működő adás csak ott van, ahol a frissítés előtt voltam

Ez majd  beáll magától, mert gondolom a beígért csatorna változtatásokat végzik, vagy telefonálnom kell a hibabejelentőnek?

Előre is köszönöm, ha segít  valaki :)

Áramtalanítsd a HGW-t majd a iptv boxot,majd kapcsold vissza a HGW-t majd és a  boxot. ha ezek se segítenek akkor a 1412. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
Ekkor: 2017. 01. 06. at 12:20, anonymus írta:

Sok tv-n nem volt hang, de csak hdmi-n és box cserével tudták helyre hozni csak, vagy központilag törléssel újra regisztrálásaal.

Nem tudom van e köze hozzá,de ma áramszünet után csak a bekapcsológomb villog zölden már vagy negyed órája.Mst akkor tölt le valamit vagy jelenthetem be?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
Ekkor: 2017. 01. 06. at 12:20, anonymus írta:

Sok tv-n nem volt hang, de csak hdmi-n és box cserével tudták helyre hozni csak, vagy központilag törléssel újra regisztrálásaal.

Akkor valóban nem volt más választás, mint visszatérni egy stabil (ha egyebekben nem is teljesen jó) verzióhoz. Nem tudom hogy ilyenkor a vizsgálathoz regisztrálják-e, hogy milyen boxok, és milyen gyártmányú tévék esetében volt ez? De még a legrosszabb eset is előfordulhat: nincs benne semmilyen logikus összefüggés. Akkor sajnos leshetjük a jobb hangot :(.

Gondolom nagyon nehéz ezt alaposan tesztelni előtte. Sokféle box van, HGW is jó pár, meg ráadásul többféle hálózat is. Jut eszembe, hálózat fajtájától nem függött a probléma?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...