ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. NEm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. 1 minute ago, anonymus said: NEm Köszi, akkor viszont honnan lehet megtudni a router belépési név/jelszót? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. Egyes típusoknál a hasán van a matricán, vagy a dobozon. De milyen típus vagy milyen közeg ? Optika réz koax ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. 2 minutes ago, anonymus said: Egyes típusoknál a hasán van a matricán, vagy a dobozon. De milyen típus vagy milyen közeg ? Optika réz koax ? Azt hiszem, réz. A doboz alján van egy matrica, onnan néztem le a wifi jelszót, amikor ott jártam legutóbb, de nem rémlik, hogy külön router jelszót is láttam volna. Ezek szerint mindenképpen rá van írva a dobozra valahol? Majd megnézem az oldalát, vagy a hátát, hátha van egy másik matrica is rajta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. (szerkesztve) Konkrétan rézen az egyik leggyakoribb eszköznél, az eszköz hasán van egy ilyen elrendezésű matrica. Szerkesztve ekkor: 2017. március 6. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. 2 minutes ago, anonymus said: Konkrétan rézen az egyik leggyakoribb eszköznél, az eszköz hasán van egy ilyen elrendezésű matrica. Akkor lehet, hogy mégsem réz. Mintha nem ilyen lett volna a matrica. Ha simán rajta lett volna, hogy username, akkor nem merült volna fel bennem a kérdés, mert ebből a képből elég egyértelmű, hogy mi az admin név/jelszó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. Háát optikán is hasonló van a Huewei Ontn koaxon más inkább. Esetleg arra nem emlékszel hogy milyen márka, szín vagy milyen a kábel ami bele megy :? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. 1 minute ago, anonymus said: Háát optikán is hasonló van a Huewei Ontn koaxon más inkább. Esetleg arra nem emlékszel hogy milyen márka, szín vagy milyen a kábel ami bele megy :? A doboz fekete, a kábelre meg csak tippelek, hogy olyan, aminek a csatlakozója közepén van egy kis tű, ami a koax ha nem tévedek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. Akkor lehet Sagemcom, ha szembe nézel vele akkor bal oldalt a talpán van egy fekete matrica azon találod meg. Ha meg nem ilyen akkor admin password vagy admin admin vagy üres admin nah lényeg hogy ezeket cserélgesd. Ha meg újracsomagolt akkor jellemzően dobozon van a igazság. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. 22 minutes ago, anonymus said: Ha meg nem ilyen akkor admin password vagy admin admin vagy üres admin nah lényeg hogy ezeket cserélgesd. Ha meg újracsomagolt akkor jellemzően dobozon van a igazság. Nem ilyen, mint a képen, mert fekszik, de majd körbenézem, csak rajta van valahol, illetve kipróbálom az admin/admin-t. Az egészre csak azért van szükség, mert ha nem nyúlnak a nethez egy ideig, akkor bontja a kapcsolatot, és persze újracsatlakozik, ha kell, de a bontás miatt az állapotjelzések problémásak skype-ban, mert nem elérhetőnek mutatja a másik user-t, amikor pedig az. Ezt akarom megnézni, hogy be van-e állítva a routerben valahol valami inaktivitási idő, ami miatt eldobja a kapcsolatot, ha nem használják a gépet egy ideig. Az kellene, hogy csatlakozva maradjon mindig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. március 6. Megosztás Posztolva: 2017. március 6. Koax épp hogy nem erről híres Optika és xdsl inkább. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. március 7. Megosztás Posztolva: 2017. március 7. Pppoe volt neki, már régebben volt hasonló gondja, rakott fel képet is csak az törlődött. Gondolom ugyan arról az eszközről van itt szó (?) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2017. március 14. Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Az lenne a kérdésem, hogy a mostani analóg kivonási hullám alá eső településeken mikor lesz IPTV alatt a helyi v. regionális TV adása(i)? Sokan anno 2-3-4 éve jobb minőség meg kedvezőbb ár miatt választottak Tripla csomagot. Analóg bemeneten hagyták a helyi adást. De most napokon belül nem lesz ez a lehetőség. Persze menne ha venne mindenki egy DVB-C boxot, de ez megint + forrás + távirányító, stb. stb..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. március 14. Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Üdv. Jelenleg is vannak települések ahol a helyi TV fenn van az IPTV rendszeren ebben a listában található 202-228 között, illetve az ÁSZF 1.4 pontjában Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 oldmumus Posztolva: 2017. március 14. Megosztás Posztolva: 2017. március 14. (szerkesztve) Köszi, de arról nincs valami infó, hogy Marcali és környékén ez meg fog-e valósulni? Szerkesztve ekkor: 2017. március 14. Szerkesztő: oldmumus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. március 14. Megosztás Posztolva: 2017. március 14. Ezt a helyi tv-től kell megkérdezni hogy felkerülnek -e valamikor a T IPTV-re. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2017. április 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. április 10. Kinél hogy működik a sorozat felvétel? Mert nálam hiába van beállítva,hogy csak az első adást vegye az ismétlés nem,de egykét sorozatnál csak felveszi a z ismétlést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 OldMike Posztolva: 2017. április 11. Megosztás Posztolva: 2017. április 11. 21 órája, ApaFia írta: Kinél hogy működik a sorozat felvétel? Mert nálam hiába van beállítva,hogy csak az első adást vegye az ismétlés nem,de egykét sorozatnál csak felveszi a z ismétlést. Nekem 4 éve van IPTV-m, azóta ilyen. Írtam már itt a fórumon is, hogy a Telekom azt válaszolta a kifogásomra, hogy állítsam be az online műsorújságban, ott jól működik. Ezt én nem vállaltam fel, most meg már nem is működik a műsorújság. Biztosan jó pajtás a tévén bejövő műsorújságjuk készítője, mert akármilyen hibát csinál (elég sokat), nem cserélik le. Állítólag naponta többször is frissítenek, mégis képesek voltak egy hétnél tovább a bejelentett műsorváltozás helyett a régit adni, valamelyik adón. Mostanában is volt, hogy más műsor ment a valóságban, mint ami a műsorújságban volt (a port.hu képes volt a jó műsorrendet írni). A kérdésedre visszatérve, én úgy oldom meg a dolgot, hogy valamilyen hiteles műsorújságban megnézem hogy pontosan mikor adják az egyes részeket, aztán annak alapján kézzel beállítom. Eléggé macerás, de működik. Persze olyan esetben, mint a Super TV2-n a négy részes Rosemunde Pilcher Négy évszak sorozatnál szidom a Telekom "nénikéjét". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. április 13. Megosztás Posztolva: 2017. április 13. Ma először azt hittem hogy valamiféle csoda történt, de nem. A korábbi hozzászólásomban írt 4 részes film szombati részét már 4/3-nak írták, csakhogy a vasárnapi is 4/3 rész volt, azaz a lényeg nem változott Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. április 13. Megosztás Posztolva: 2017. április 13. Számomra nagyobb méreg az hogy ha van egy sorozat azonos címmel mert ismétlés akkor is felveszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. április 13. Megosztás Posztolva: 2017. április 13. (szerkesztve) 5 órája, anonymus írta: Számomra nagyobb méreg az hogy ha van egy sorozat azonos címmel mert ismétlés akkor is felveszi Tulajdonképpen egy sorozatfelvétel beállítást az "idők végezetéig" megőrzi, hacsak a menü sorozatfelvételek pontjában ki nem törlöd. Ha ugyanaz a csatorna néhány év elteltével újra leadja, akkor szolgaian fel is veszi, ha nem törölted ki. Másik érdekesség: bizonyos sorozatokat nem tekint sorozatnak. Például van a ShowderKlub külön műsora, az Édes hármasban. Itt egy adást egy napon belül leadnak háromszor is. Ha beállítod a sorozatfelvételt, akkor ezeket felveszi (ugyanazt háromszor), de következő - az ebbe a sorozatba tartozó - újabb műsort már nem. Gondolom ez is a műsorújság szoftver sara, mert nem ad megfelelő sorozatinformációt. Egyéb IPTV kérdés: Dolgoznak még a "fiúk" a HDMI hang rendbetételén? Nekem igazából nem sürgős, mert a visszasírt 62-es verzióval tökéletes, de néhány tíz (vagy) százezren azért szívnak rendesen. Szerkesztve ekkor: 2017. április 13. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. április 13. Megosztás Posztolva: 2017. április 13. Évek ? kérlek Comedy Central pl 2 naponta tuti van valaminek az ismétlése. Annyit mondhatok csak hogy más dolgokon is dolgoznak a srácok, ami időt vesz igénybe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8057 Posztolva: 2017. április 17. Megosztás Posztolva: 2017. április 17. Kedves Fórumozók! Boldog lennék ha valaki hozzáértő tanácsot adna az alábbi problémám megoldásához... Több éve annak, hogy egy internetes külföldi mozicsatorna előfizetője vagyok. Lejárt az idő és hosszabbítottam újabb évre, miközben IPTV-re is váltottam. Azóta hiába lépek fel a mozicsatornára (ahová a jelszavammal beenged) és választok filmet (bármelyiket) az okos tévém( LgWEBOS gyártmány) a kiválasztott filmet csak puffereli, de nem játsza le. Ugyanez a számítógépen lejátszható. A filmek közül a tévém a felszabdalt 20-50 perces fájlokat puffereli, viszont a DVD egész filmeket lejátsza. A filmszolgáltató felé reklamáltam, akik szerint náluk nincs hiba, csak az én rendszeremben lehetséges. A tévém automatikusan frissit, tehát nem tévé probléma. A családban másik okos tévé is van, az ugyanúgy nem játszik le, sőt vidéki kollégám a saját okos tévéjén (szintén telekomos) interneten át ugyancsak nem tudja lejátszani. Jó, mondhatja valaki, hogy a számitógépen nyissam meg és HDMIkábelen át játszam le a tévén. Ez megoldás, de akkor minek a tévés internet? Egyébként olyan filmeket amelyeket egy éve megnéztem ugyenezen a tévén, ugyanezen szolgáltatónál, most szintén nem játsza le. Erre lépjen valaki okosat... Üdv bagyorgy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. április 17. Megosztás Posztolva: 2017. április 17. Üdv @bagyorgy Az iptv-re váltáshoz biztos nincs köze a dologhoz, illetve, ha a pc-n működik minden az azt jelenti, hogy szolgáltatói korlátozás sincs valószínűleg. Én a TV szoftverére gyanakodnék első körben, csinálnék egy gyáribeállítások visszaállítását. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag8057 Posztolva: 2017. április 17. Megosztás Posztolva: 2017. április 17. (szerkesztve) Köszönöm a tippet, de ezeken már túl vagyunk, többször is volt mindkét családbeli okostévén gyári visszaállítás... Szerkesztve ekkor: 2017. április 17. Szerkesztő: bagyorgy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.