Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0
2 minutes ago, anonymus said:

Egyes típusoknál a hasán van a matricán, vagy a dobozon.  De milyen típus vagy milyen közeg ? Optika réz koax ?

Azt hiszem, réz. A doboz alján van egy matrica, onnan néztem le a wifi jelszót, amikor ott jártam legutóbb, de nem rémlik, hogy külön router jelszót is láttam volna. Ezek szerint mindenképpen rá van írva a dobozra valahol? Majd megnézem az oldalát, vagy a hátát, hátha van egy másik matrica is rajta.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
2 minutes ago, anonymus said:

Konkrétan rézen az egyik leggyakoribb eszköznél, az eszköz hasán van egy ilyen elrendezésű matrica.

Képkivágás.PNG

Akkor lehet, hogy mégsem réz. Mintha nem ilyen lett volna a matrica. Ha simán rajta lett volna, hogy username, akkor nem merült volna fel bennem a kérdés, mert ebből a képből elég egyértelmű, hogy mi az admin név/jelszó.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
1 minute ago, anonymus said:

Háát optikán is hasonló van a Huewei Ontn koaxon más inkább. Esetleg arra nem emlékszel hogy milyen márka, szín vagy milyen a kábel ami bele megy :?

A doboz fekete, a kábelre meg csak tippelek, hogy olyan, aminek a csatlakozója közepén van egy kis tű, ami a koax ha nem tévedek.

2314.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
22 minutes ago, anonymus said:

Ha meg nem ilyen akkor admin password vagy admin admin vagy üres admin nah lényeg hogy ezeket cserélgesd. Ha meg újracsomagolt akkor jellemzően dobozon van a igazság. 

Nem ilyen, mint a képen, mert fekszik, de majd körbenézem, csak rajta van valahol, illetve kipróbálom az admin/admin-t.

Az egészre csak azért van szükség, mert ha nem nyúlnak a nethez egy ideig, akkor bontja a kapcsolatot, és persze újracsatlakozik, ha kell, de a bontás miatt az állapotjelzések problémásak skype-ban, mert nem elérhetőnek mutatja a másik user-t, amikor pedig az. Ezt akarom megnézni, hogy be van-e állítva a routerben valahol valami inaktivitási idő, ami miatt eldobja a kapcsolatot, ha nem használják a gépet egy ideig. Az kellene, hogy csatlakozva maradjon mindig.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Az lenne a kérdésem, hogy a mostani analóg kivonási hullám alá eső településeken mikor lesz IPTV alatt a helyi v. regionális TV adása(i)?
Sokan anno 2-3-4 éve jobb minőség meg kedvezőbb ár miatt választottak Tripla csomagot. Analóg bemeneten hagyták a helyi adást. De most napokon belül nem lesz ez a lehetőség.

Persze menne ha venne mindenki egy DVB-C boxot, de ez megint + forrás + távirányító, stb. stb.....

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3
21 órája, ApaFia írta:

Kinél hogy működik a sorozat felvétel? Mert nálam hiába van beállítva,hogy csak az első adást vegye az ismétlés nem,de egykét sorozatnál csak felveszi a z ismétlést. :(

Nekem 4 éve van IPTV-m, azóta ilyen. Írtam már itt a fórumon is, hogy a Telekom azt válaszolta a kifogásomra, hogy állítsam be az online műsorújságban, ott jól működik. Ezt én nem vállaltam fel, most meg már nem is működik a műsorújság. Biztosan jó pajtás a tévén bejövő műsorújságjuk készítője, mert akármilyen hibát csinál (elég sokat), nem cserélik le. Állítólag naponta többször is frissítenek, mégis képesek voltak egy hétnél tovább a bejelentett műsorváltozás helyett a régit adni, valamelyik adón. Mostanában is volt, hogy más műsor ment a valóságban, mint ami a műsorújságban volt (a port.hu képes volt a jó műsorrendet írni).

A kérdésedre visszatérve, én úgy oldom meg a dolgot, hogy valamilyen hiteles műsorújságban megnézem hogy pontosan mikor adják az egyes részeket, aztán annak alapján kézzel beállítom. Eléggé macerás, de működik. Persze olyan esetben, mint a Super TV2-n a négy részes Rosemunde Pilcher Négy évszak sorozatnál szidom a Telekom "nénikéjét".

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
5 órája, anonymus írta:

Számomra nagyobb méreg az hogy ha van egy sorozat azonos címmel mert ismétlés akkor is felveszi

Tulajdonképpen egy sorozatfelvétel beállítást az "idők végezetéig" megőrzi, hacsak a menü sorozatfelvételek pontjában ki nem törlöd. Ha ugyanaz a csatorna néhány év elteltével újra leadja, akkor szolgaian fel is veszi, ha nem törölted ki.

Másik érdekesség: bizonyos sorozatokat nem tekint sorozatnak. Például van a ShowderKlub külön műsora, az Édes hármasban. Itt egy adást egy  napon belül leadnak háromszor is. Ha beállítod a sorozatfelvételt, akkor ezeket felveszi (ugyanazt háromszor), de következő - az ebbe a sorozatba tartozó - újabb műsort már nem. Gondolom ez is a műsorújság szoftver sara, mert nem ad megfelelő sorozatinformációt.

Egyéb IPTV kérdés: Dolgoznak még a "fiúk" a HDMI hang rendbetételén? Nekem igazából nem sürgős, mert a visszasírt 62-es verzióval tökéletes, de néhány tíz (vagy) százezren azért szívnak rendesen.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Kedves Fórumozók!

Boldog lennék ha valaki hozzáértő tanácsot adna az alábbi problémám megoldásához...

Több éve annak, hogy egy internetes külföldi mozicsatorna előfizetője vagyok. Lejárt az idő és hosszabbítottam újabb évre, miközben IPTV-re is váltottam. Azóta hiába lépek fel a mozicsatornára (ahová a jelszavammal beenged) és választok filmet (bármelyiket) az okos tévém( LgWEBOS gyártmány) a kiválasztott filmet csak puffereli, de nem játsza le. Ugyanez a számítógépen lejátszható. A filmek közül a tévém a felszabdalt 20-50 perces fájlokat puffereli, viszont a DVD egész filmeket lejátsza. A filmszolgáltató felé reklamáltam, akik szerint náluk nincs hiba, csak az én rendszeremben lehetséges. A tévém automatikusan frissit, tehát nem tévé probléma. A családban másik okos tévé is van, az ugyanúgy nem játszik le, sőt vidéki kollégám a saját okos tévéjén (szintén telekomos) interneten át ugyancsak nem tudja lejátszani. Jó, mondhatja valaki, hogy a számitógépen nyissam meg és HDMIkábelen át játszam le a tévén. Ez megoldás, de akkor minek a tévés internet? Egyébként olyan filmeket amelyeket egy éve megnéztem ugyenezen a tévén, ugyanezen szolgáltatónál, most szintén nem játsza le. Erre lépjen valaki okosat...

Üdv bagyorgy

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...