ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. (szerkesztve) Érdekesség, hogy a konkurencia oldalán ilyen hibákat ismernek el: Mi a teendő, ha a mediabox megbízhatatlanul működik, lefagy nem vesz fel? Ennek az egyik legvalószínűbb oka, hogy túl sok sorozatfelvétel lett beállítva. Kb. kilenc sorozatfelvétel esetén a mediabox túlterhelődik. Ezen a boxcsere nem segít, kevesebb sorozatot kell beállítani Szoktuk szidni a telekom boxot, de annál ilyet nem tapasztaltam. Az egyik családtagnál legalább 20-30 sorozatfelvétel van beállítva, és simán veszi őket, ami azt sugallja, hogy a telekom doboza minőségibb eszköz lehet. Edit: Bár ez a kilenc lehet, hogy párhuzamos felvételt jelent, akkor nem rossz. Szerkesztve ekkor: 2017. január 9. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kojan Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Sziasztok! IPTV Családi + HD előfizetésem van, Filmvilág csomag kiegészítéssel. Az új Szuper Családi +HD csomagot szeretném megrendelni, de nem tudom le- ellenőrízni, hogy milyen csatornák kerültek bele a Filmvilágból. Egyáltalán szükség lenne még a Filmvilágra az SzCS+HD mellett? A mostani csatornáimat sem tudom összehasonlítani, mivel a régi nagyon praktikus összehasonlító táblázat eltűnt!! Tudom, hogy a Családi+HD már nem rendelhető, de aki váltani akar könnyebben tudna eligazodni az összehasonlító táblázattal. A mostani felsorolás olyan hosszú, hogy mire az aljára érek nem tudom mi volt elől. A Filmvilág csomagról pedig semmilyen infó nincs már fent. Ha megtartom a Családi+HD csomagomat rendelhetek mellé Szuper HBO MaxPak csomagot hűségidővel. Ugyanis a Mostani HBO MaxPak csomagom hűség idejét nem tudom hogyan kell meghosszabbítani. Ráadásul a két csomagban ugyanazon csatornák vannak, csak a szuper olcsóbb! Előre is köszönöm szíves tájákoztatásotokat! Tisztelettel: Kojan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. (szerkesztve) Szia. Ami a Filmvilágban benne volt azok belekerültek a Szuper Családi HD-ba na meg a Nagyvilág mini csomag meg a két boros áron kínált "prémium" csatorna is Fishing & Hunting és Classica. Pénzkidobás megtartani a filmvilág minit 1800 Ft-ért!. Szuper HBO Max Pak-ra válthatsz, ezt 1412 intézd vagy személyesen. Filmvilág minicsomag jelenleg így néz ki Szerkesztve ekkor: 2017. január 9. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7429 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Sziasztok ! Tudom 3 vevő jár egy IPTV előfizuhoz, ám nekem 4.-re lenne szükségem. Van rá valami mód? Előre is köszi a választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Szia! Nem igazán! Esetleg még egy előfizetés a végponton. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7429 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. (szerkesztve) 3 perce, Roli82 írta: Szia! Nem igazán! Esetleg még egy előfizetés a végponton. Szia. Az elég baj, lecserélném egy szolgáltatóra az összes itthoni tv.-t, netet.Most 3 helyről jön. Ám mindenképp négy TV.-re kéne szolgáltatás. A szerelő aki kötötte a netet, valamit említett, hogy megoldható, de nem figyeltem így nem emlékszem. A még egy előfizetés, még egy optikai kábelt is vonna maga után? Szerkesztve ekkor: 2017. január 9. Szerkesztő: simike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Esetleg ha koaxos IPTV lenne akkor mellé ingyen jár a kódolatlan Digitális Kábel Tv (24/36 csatorna terület függő) amihez csak egy DVB-C képes TV-re van szükség és akkor meg is lenne oldva a 4. TV-re Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7429 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Épp most, Roli82 írta: Esetleg ha koaxos IPTV lenne akkor mellé ingyen jár a kódolatlan Digitális Kábel Tv (24/36 csatorna terület függő) amihez csak egy DVB-C képes TV-re van szükség és akkor meg is lenne oldva a 4. TV-re Ez Optika gigabites. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Akkor ez az opció kihúzva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7429 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. 1 perce, Roli82 írta: Akkor ez az opció kihúzva. Akkor nem marad más, megkérdem az ügyfélszolit mit lehet tenni. Köszönöm a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. 1 órája, simike írta: Sziasztok ! Tudom 3 vevő jár egy IPTV előfizuhoz, ám nekem 4.-re lenne szükségem. Van rá valami mód? Előre is köszi a választ Fél füllel olyat halottam hogy, 3 boxot fizeted kapsz mégegy modemet és fizetsz egy második tv előfizetést csak nem az egész árát hanem a felét negyedét nem tudom. Szal fizetsz egy 3 boxos teljes havidíjas dolgot meg mellé egy, egy boxos negyed vagy fél havidíjas. Nem tudom ez hogy megy pontosan mi a menete meg hogy mennyire igaz, egy misét megér viszont, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7429 Posztolva: 2017. január 10. Megosztás Posztolva: 2017. január 10. 7 órája, anonymus írta: Fél füllel olyat halottam hogy, 3 boxot fizeted kapsz mégegy modemet és fizetsz egy második tv előfizetést csak nem az egész árát hanem a felét negyedét nem tudom. Szal fizetsz egy 3 boxos teljes havidíjas dolgot meg mellé egy, egy boxos negyed vagy fél havidíjas. Nem tudom ez hogy megy pontosan mi a menete meg hogy mennyire igaz, egy misét megér viszont, Köszönöm, rákérdezek Valami hasonlót mondott a szerelő is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7458 Posztolva: 2017. január 12. Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Sziasztok ! CISCO ISB2231 beltéri egységen keresztül miképpen tudom csatlakoztatni az LG házi mozi rendszert a Samsung UE40HU6900S LED TV-hez, hogy a házi mozin keresztül "jöjjön" a hang. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 12. Megosztás Posztolva: 2017. január 12. (szerkesztve) Üdv! Én a boxot sima RCA kábellel kötöttem össze külső hangszóróval, szerintem a házimozi is ilyen, ha valami jack dugós/vonalbemenetes a házimozi, akkor RCA - jack 3,5 átalakító kell. A TV és a box külön HDMI-vel van összekötve. A TV-men van egy optical audio output nevű kimenet, ezt nem próbáltam, de gondolom ez is kivezetné a hangot egy ilyen bemenettel rendelkező házimozira. A kérdés már csak az, hogy ezt csak a tuner forrásából vagy a HDMI bemenet forrásáról is megtenné e. Update: Most néztem, hogy az én és a te box típusodon is van SPDIF csatlakozó, ezis egy digitális optikai audio csatlakozó, szintén jó az ezt támogató házimozikhoz. Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2017. január 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 13. 8 órája, Rudi61 írta: Sziasztok ! CISCO ISB2231 beltéri egységen keresztül miképpen tudom csatlakoztatni az LG házi mozi rendszert a Samsung UE40HU6900S LED TV-hez, hogy a házi mozin keresztül "jöjjön" a hang. :-) Nálam ez úgy néz ki: IPTV box; sat box; média lejátszó HDIMI kábellel össze kötve a tv-vel,ezelnek a boxoknak mindnek van optikai kimente ( SPDIF), van hozzá egy optikai switch, ebbe csatlakoznak a boxok majd ez van össze kötve a házimoziba. Mivel neked csak boxot kell össze kötni a házimozival, így elég lesz a boxot optikával össze kötni a házimozival. Én példámat azért írtam le, hogy ha lesz másik eszközöd így tudod megoldani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. (szerkesztve) 14 órája, Rudi61 írta: Sziasztok ! CISCO ISB2231 beltéri egységen keresztül miképpen tudom csatlakoztatni az LG házi mozi rendszert a Samsung UE40HU6900S LED TV-hez, hogy a házi mozin keresztül "jöjjön" a hang. :-) A kérdésedből az nem derült ki, hogy a boxon jövő adáson kívül mást is nézel-e a tévén (pl. USB forrásról, esetleg DLNA megosztással stb.). Utóbbi esetben csak a tévéd hangszórója szólna, ha csak a box van optikával összekötve a házimozival. @btz A tévék optikai kimenete minden jelforrás (tunerek, boxok HDMI-n) hangját kiviszi, akár 5.1-ben is, ha olyan a forrás, és a fogadó eszköz is képes rá. Szerkesztve ekkor: 2017. január 13. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. (szerkesztve) 15 órája, Rudi61 írta: Sziasztok ! CISCO ISB2231 beltéri egységen keresztül miképpen tudom csatlakoztatni az LG házi mozi rendszert a Samsung UE40HU6900S LED TV-hez, hogy a házi mozin keresztül "jöjjön" a hang. :-) A legyszerűbb ha a hdmi bemegy a házimozibam a ciscoból, onnan a tvbe hdmi-vel, és mind a tv mind t a házimozi tudja a kétirányű audio-t, Ha szerencséd van akkor ennyi, A cisco analóg jelet nem ajánlom használni, a hang eltolódhat időben a képhez képest, ha az első megoldás nem jó, akkor STB->TV->hifi sorrend a jó, A hifit, optikán vagy digitális audión (esetleg hdmi-n) összekötve Fülhallgató csatlakozón elveszted a térhatást cserébe hang erősségét a tévén állíthatod. Valamint a logitech harmony távirányítót ajánlom bonyolult rendszerekhez, eddig nekem az jött be, de sajnos a család nem volt képes használni. Ha jól konfigurálod akkor először kiválasztod hogy mit akarsz nézni és hallgatni az általad beállított konfiguráción belül, és után egy tévirányitón tudsz csatornát váltani, hangeről állitani és képet áálítani. Szerkesztve ekkor: 2017. január 13. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. Írtam korábban hogy nem vagyok boldog a 63 végű szoftver által hozott hangerő csökkenéstől. A Telekom FB oldalán is írtam a gondról, ahol válaszoltak is hogy most ez van, hát egy kicsit újra gyengébb lett a hang, mint előtte. Ha kell akkor kérjek műszaki segítséget. Válaszoltam hogy nem szükséges, az én problémámat csak az oldaná meg, ha visszakerülhetne a 62 végű (de azt úgysem lehet). Meglepetésemre azt írták hogy kérésemre egyedileg vissza lehet tenni, kérjem a 1412-n. Megtettem és másfél nap után ismét a 62 végű szoftverem van . Egyébként még azt írták, hogy készül egy újabb javítás, ami mindenkinek megoldja a gondot. Egy kérdés: van lehetőségem nem kérni a beltéri egység frissítését, ha nem szeretném? Csak olyat láttam kiírva, hogy emlékeztetés 30 perc múlva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. Háááááát nagyon nem, de elvi lehetőség még lehet is rá. Ha nem kényszer frissítik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kaaroy Posztolva: 2017. január 15. Megosztás Posztolva: 2017. január 15. (szerkesztve) Helló A Set-Top Box-ot ha a TV-vel HDMI kábelen kersztül kötöm össze nagyon halk a hang, viszont scart kábelen kersztül már hangosabb. Mi lehet ennek az oka? A HDMI egy fejlettebb digitális verzió, mégis gyengébben viszi át a hangot mint az analóg scart? A kép viszont jobb a HDMI-vel. Viszont ha egy blue-ray lejátszót kötök a tévéére HDMI-vel annak nem halk a hangja! Előrre is köszi a választ! Szerkesztve ekkor: 2017. január 15. Szerkesztő: Kaaroy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. január 15. Megosztás Posztolva: 2017. január 15. Utolsó 10-15 hsz ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7560 Posztolva: 2017. január 25. Megosztás Posztolva: 2017. január 25. Tisztelt Telekom! Két kérdésem van az IPTV előfizetéssel kapcsolatban. 1. Miért kell külön havidíjat fizetni a felvétel opcióért? Mit tesz a Telekom azon kívül,hogy biztosít egy merevlemezes beltérit?Szerintem a csomag előfizetésével egyidejűleg kellene biztosítani a felvétel lehetőségét, hiszen azért a Telekom már semmilyen + szolgáltatást nem nyújt. Lehet, hogy a felvétel opciós beltéri drágább, de ezt a különbözetet a telepítéskor kelljen egyszer megfizetni havidíj helyett. 2. Miért kell a második és pl. a harmadik TV készülékhez további, havidíjas beltérit igényelni? A Telekomnak nincs olyan routere, amelybe bejön az optikai kábel és onnan annyi TV-hez viszem el a jelet ahány kimenet van a routeren? Tudomásom szerint a Diginél így működik. Ráadásul ott a csomagok is olcsóbbak, nincs szükség külön beltérikre külön távirányítókkal. Sajnos nálunk nincs *****, ezért szerződtem a Telekommal, de ha kiépül a hálózatuk és a Telekom nem változtat a jelen gyakorlaton, biztosan váltani fogok. Üdvözlettel: Penge54 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. január 25. Megosztás Posztolva: 2017. január 25. 1. Mert ez egy prémium szolgáltatás ennyi, ezek a beltéri egységek valóban drágábbak a bennük lévő hdd miatt. Ez maximum opcionális lehetőség lehetne efik nagy része nem fogadná el. 2. Nagyon egyszerű az a tv szolgáltatás nem iptv hanem dvb-c tv kettőnek kicsit teljesen más a műszaki hátere. Boxok bérleti díja tartalmazza a hiba elhárítást. Bérled a boxot ha elromlik kapsz egy másikat. Ha meg vennéd neked kéne leperkálni egy összegben a 10-20k ha cserélni kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Supertech1960 Posztolva: 2017. január 26. Megosztás Posztolva: 2017. január 26. A házimozi erősítőjére csatlakoztattam HDMI-vel a Cisco felvevős boxot, az erősítőt HDMI-vel a tv-hez. A box be sem kapcsol, ha ez a felállás van. Mi lehet a gond? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 26. Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Optikai hang bemenet vagy rca nem játszik esetleg ? A Cisco beállításaiban a hangot próbáltad állítani ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.