Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0
18 órája, Attila70 írta:

Mint irtam tipp volt a reszemrol. Nincs mentalista tudasom. ?

Egy teljes sorrendi ujrainditast csinalnek a helyedbe ha idaig nem tetted volna meg. (minden aramtalanit, utan hgw es ha az ok stb)

Meg volt tegnap este és ma reggel is áramtalanítás, újrahangolás, fürdetés, szárítás, mosás, centrifugálás :) de nincs változás sajnos.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

" Csatornakiosztás-változás

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a médiaszolgáltatókkal kötött szerződés alapján illetve az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárta miatt 2017. január 3-ától megváltozik tv-szolgáltatásaink csatornakiosztása .
Az új programkínálatot 2016. január 3-ától biztosítjuk, melyet követően a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek.

Fontos, hogy az  IPTV szolgáltatás esetén a csatornakiosztás változás miatt 2017.01.03. 00:00-08:00 között szolgáltatás kiesés lehetséges. Kérjük, ebben az időszakban ne indítsa újra set top box-ot (beltéri vevőegységet). Amennyiben 8 óra után sem áll helyre a szolgáltatás az újraindítás elvégezhető.

A főbb változások az alábbiak:

IPTV:

• a Családi, Családi+HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY, a Travel, a Fit HD (SD), a Humor+, a Spíler TV és a CHILI, kikerül a D1TV
  • a Családi + HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY HD és a Travel HD, kikerül a National Geographic Channel HD és a National Geographic Wild HD
  • a Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a VH 1, a Filmbox, a FEM3, a Zenebutik, az Izaura TV és a KIWI, kikerül az MTV Hits és a Filmbox Prémium
  • a Nagyvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a FEM3 és a Zenebutik, kikerül a Viasat Nature/History HD a SkyNews és Travel
  • a Filmvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, a KIWI és az Izaura, kikerül a Baby TV és a Filmbox Prémium
  • a Globe kiegészítő minicsomagból kikerül a Viasat Nature/History HD
  • a Kids kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül KIWI, kikerül a Baby TV, a Speak! kiegészítő minicsomagból kikerül a SkyNews
  • a Filmbox kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, kikerül a Filmbox Prémium,
  • a Koktél csomaghoz rendelt Sport Mix minicsomagba új csatornaként bekerül a Spíler TV, a World Mix csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY és a Travel, a Movie Mix csomagba új csatornaként bekerül a Humor+, kikerül a Fun Mix , a Lifestyle Mix csomagba új csatornaként bekerül a CHILI és Fit HD, kikerül a D1 TV

Amennyiben bármilyen hibát észlelnek, kérjük, indítsák újra vevőegységeiket, melynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek.Továbbá szeretnénk tájékoztatni, hogy a változás következtében elektronikus műsorújságunk csatornakiosztása is megváltozik, illetve  sajnos „kedvenc csatornáinak” listája is törlődik, így azokat újra be kell állítania. Ezt pár gombnyomással megteheti távirányítója segítségével, melyhez részletes leírást a szolgáltatáshoz kapott használati útmutatójában talál.

A kellemetlenségekért elnézést kérünk és köszönjük megértésüket!"

Forrás

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
pontositás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Gyors internet elofizeto vagyok.

Ha az IPTV mukodik, internet szolgaltatas naponta legalabb 10x megszunik.

Vizsgalatom szerint az itthoni  IPTV  HDMI boxszal van  a problema,

mivel, ahogy kikapcsolom a box hasznalatat, maris mukodik az internet szolgaltatas!

Nem gondoljak, hogy egy UJ IPTV HDMI box segitene a problema megoldasan ?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3

Milyen típusú digitális elosztóval rendelkezel?

Mi az iptv beltéri egységének helyi hálózaton kapott ip címe.

Mi a géped belsőhálózati ip címe?

Mikor nem működik az internet, akkor tudod e pinglni a digitális elosztó belsőhálózati IP címét?

Amikor nem működik az internet, van e a digitális elosztód wan interfészének ip címe?

Amikor nem működik az internet, tudod e pingelni a 8.8.8.8 ip címet?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem  az ügyben hogy a beltérimen elment a műsorújság, a beltérit újra indítottam de nem jött vissza. A másik érdekesség hogy a Beállítások -> Általános
-> Rendszerinformáció -> Rendszerinformációnál azt írja hogy: Pontos idő 02:07 01/01 1970
Ezzel mit lehet kezdeni?

Köszi a segítséget
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Azt nem próbàltam de megjavult ez a része.

Este mikor kikapcsoltam az óra is csak nullàt mutatott de reggelre minden visszajött rajta. Olyan hogy az epg elmegy az màr nem volt új dolog. Hetente kétszer kell már újraindítani a beltérit hogy visszajöjjön. Ilyen viszont nem volt még hogy újraindítàs után se jött volna vissza.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Eddig mindig bejelentettem. Az volt a válasz hogy náluk minden jó kiküldik a szerelőt. Elösször mikor kijött megnézte és azt mondta hogy nem tudja mi baja jó minden ha elmegy jelentsem be. Másodszor csak úgy beesett minden előrejelzés nélkül mondván itt jártam a közelben és jöttem. Mondanom se kell nem voltam éppen otthon hosz nem tudtam hogy jön. Harmadszor megint ez volt. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Amióta,kihalltak az analog csatornák,hallgathattam párom panaszát - miközben sütök-fözők ....nem tudok tévézni!  Eddig bírtam,napokban bérbe vettem a 3. stboxot! Gondoltam, 1 dvi csatis monitor beszerzek és mindenki boldog lesz!? A  monitor utólag érkezett,így  tkomos szerelő sem segíthetett,de meghallgatta az elképzelésem ,és egyetértett.Vettem egy kábelt  hdmi -dvi ,és  összedugtam! Semmi jel, azóta sem.A monitor és a kábel le lett tesztelve,hibátlanul működnek.A stbox is mukszik a tévével,csak egymással nem!A tkomnál azt javasolták,hogy stbox menűjében a kapcsolodott eszköz méretezését buzeráljam. 720,1080,4:3,16:9  stb. Annyi történt,hogy időnként beszürkül a képernyő,illetve a kép egy része megjelenik.Nos,eddig jutottam,és ezért kérem segítségeteket!

Ennek ellenére,vagy pont ezért...Kellemes Ünnepeket Kívánok    Üdv...demarco        

ui.:Benq G920wl vs cisco stbox

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
6 órája, Roli82 írta:

Szia!

Ha jól tudom a monitornak támogatnia kell a HDCP (tartalom védelem) ellenkező esetben se kép se hang.

A neten talált specifikáció szerint a monitor DVI-D bemenete HDCP kompatibilis. Én inkább a kábelre gyanakodnék. Vannak olyan HDMI-DVI átalakítók, amik nem HDCP kompatibilisek, és olyanok is amik igen. Az utóbbiak - a licenc miatt - drágábbak. Az alábbinál például kifejezetten szerepel a HDCP:

https://edigital.hu/hdmi-kabel-csatlakozo/ednet-hdmi-dvi-atalakito-kabel-2-m-p14217

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Kedves Fórumozók!

Adott egy otthoni hármas (tv+telefon+net) előfizetés. Telefonra és netre van speciális II kedvezmény a számlán, az IPTV Családi csomagra viszont nincs.

2014 őszén Sat TV-ről IPTV-re váltás történt (spec II kedvezmény 2014-től sem volt számlán), amire pár hónappal ezelőtt ismét hűségidő hosszabbítás történt (telefonnak és netnek más a hűségidő lejáratai - valamikor jövő évben).

Mivel ez már egy nem értékesíthető IPTV csomag, van szerintetek értelme ügyfélszolgálattal beszélni Spec II kedvezmény érvényesítéséről, vagy érdemesebb díjcsomagot váltani Szuper Családi HD-re?

Városban van helyi szolgáltató, aki mindhárom szolgáltatást tudja biztosítani, így a Telekom honlapján lakcímre keresve a Szuper Családi HD a piaci ártól olcsóbb.

Köszönöm és üdv,

Tamás

ui: előfizetés a szülőké, és ők nem igazán nézték ilyen részleteiben a számlákat..

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Hűséget hosszabíthatsz sima családi+hd csomagra, de fontos hogy ennek a havidíja Januártól emelkedik.

A speciális 2 kedvezmény semmilyen tv kedvezményt nem tartalmaz csak net+telefon kedvezmény van benne.

Szerintem megérné felhívni az üggyfélszolgatot és beszélni velük, családi +hd csomag megtartása mellet is akár hisz nem kell lemondanod róla. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Amint te is átkerülsz az új ügyfélkezelő rendszerbe,  tudom lerágott csont és sokszor halottad de erre nincs jobb válasz.  Azt hogy átkerültél már úgy ellenőrizheted hogy belépsz a My T-home fiókodba, amennyiben elérsz minden menüpontot és müködik minden akkor az új rendszerben vagy már. Ha pedig korlátozott fiók vagy hasonló hiba üzenetet kapsz akkor még a régi rendszerben vagy sajnos. Amennyiben átkerültél már az új rendszerbe és nincs 2 hd streamed akkor 1412 és beállítják neked. De fontos tudni hogy 2. hd stream CSAK kaox és optikai végponttal rendelkező előfizetők vehetik igénybe. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...