ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. június 15. Megosztás Posztolva: 2017. június 15. 7 órája, vpeti22 írta: Sziasztok! Az új szoftver milyen ütemben érkezik az előfizetőkhöz? Én még nem kaptam meg, pedig kíváncsi lennék már rá! Bár lehet majd csalódott leszek inkább! Területenként folyamatosan, álltában érkezik előtte egy üzenet is hogy 2 nap múlva juhuj lesz. Kb 500.000 db boxrol beszélünk :DD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. Üdv, És Sat tv STB-re mikor lesz uj frissités? van ez a Sagem fekete HDTV box, de már vagy 2 éve nem volt rá uj frissités, nem is lesz már? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. (szerkesztve) 22 órája, kistukesz írta: Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem is nehezen olvasható! Nem értem, hogy mért nem gondolnak az idősebb korosztályra és ha már változtatnak, akkor inkább jobb legyen és ne rosszabb mint amilyenre most sikerült. Remélem hamarosan kijavítják, hogy még szegény 81 éves anyám is el tudja majd olvasni a szöveget (most csak tippelget, és morgolódik)! Sajnos akik az EPG karaktereit alkalmazták illetve elfogadták, azok egyszerűen dilettánsok (még ha németek is, akkor is). Egy normál karakter esetén a méretéhez tartozik egy komfortos olvasáshoz szükséges vastagság is, ami itt nincs meg. Szerintem még a dupla vastagságot is elbírná, de minimum a másfélszerest. Más: a HDMI hangot a Cisco STB-k esetében sikerült egy korábbi gyengébb szintre visszatenni . Mondjuk a javukra írnám, hogy ha az STB hangerejét a maximumra (25) teszem, és a hangerőt a tévén állítom, akkor kb. minden csatorna nagyjából ugyanolyan hangosan szól. Korábban olvastam hogy a Tatung boxszal nincs hang gond, abból viszont (úgy tudom) nincs felvevős változat. Szerkesztve ekkor: 2017. június 16. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. 3 órája, Lacikaaa írta: Üdv, És Sat tv STB-re mikor lesz uj frissités? van ez a Sagem fekete HDTV box, de már vagy 2 éve nem volt rá uj frissités, nem is lesz már? Hát most biztos nem, ez most csak iptv előfizetőkre vonatkozik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. 2 órája, OldMike írta: Más: a HDMI hangot a Cisco STB-k esetében sikerült egy korábbi gyengébb szintre visszatenni . Mondjuk a javukra írnám, hogy ha az STB hangerejét a maximumra (25) teszem, és a hangerőt a tévén állítom, akkor kb. minden csatorna nagyjából ugyanolyan hangosan szól. Korábban olvastam hogy a Tatung boxszal nincs hang gond, abból viszont (úgy tudom) nincs felvevős változat. Addig vagy boldog ember amíg nem látsz Tatungot élőben... Amúgy nálam pont hogy javult a hang az új szoftverrel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. 1 órája, anonymus írta: Addig vagy boldog ember amíg nem látsz Tatungot élőben... Amúgy nálam pont hogy javult a hang az új szoftverrel. Akkor nem fogok vágyni rá . Nálam a hang azért halkult, mert én nem az úgynevezett 63 végű szoftverről váltottam, hanem visszatettem a 62 végűt, ahol lényegesen erősebb volt. Ez az új valahol a kettő között lehet hangerőben, de legalább be lehet lőni viszonylag egyenletesre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. 20 perce, OldMike írta: Akkor nem fogok vágyni rá . Nálam a hang azért halkult, mert én nem az úgynevezett 63 végű szoftverről váltottam, hanem visszatettem a 62 végűt, ahol lényegesen erősebb volt. Ez az új valahol a kettő között lehet hangerőben, de legalább be lehet lőni viszonylag egyenletesre. Nem mondom hogy mind sz*r de párral találkoztam már, vagy én vagyok ilyen szerencsétlen vagy el vagyok átkozva. De többet vissza csomagoltam mer kuka volt. Vaagy 3 ***** átok rá olvasás varázslás stb hogy bekapcsoljon és rendesen elinduljon. Ohh .62 akkor te full egyedi előfizetői állatfaj részese vagy és elég ritka, döntő többségben voltak a .63 végűek már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bandi001 Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. Először is egyet tudok érteni az előttem megjelent összes negatív kritikával. Naív vagyok, mondjuk nem tudom kik ezek a "Népszerű" "TV és Internetguru" "Megmondóemberek", tegyük fel, hogy nem kapnak fizetést azért, hogy az elégedetlen felhasználókat lecsillapítsák. Annyit megerősítek, hogy nekünk is van még 1 régebbi képcsöves TV-nk és az új menü ott még inkább katasztrófa. Ami talán eddig nem hangzott el, és engem leginkább idegesítenek (az előttem szólókon kívül): Mikor mondjuk keresel egy jó műsort, kapcsolgatod a csatornákat és sokkal rövidebb ideig jelennek meg. El se tudod olvasni a megjelenő infókat, olyan rövid. kb. 6 mp. Ja, és még kevesebb infó is van. Pl. egy sorozatnál nem látni, hogy hányadik rész, és a főszereplőkből is kevesebb látszik. És én még nem vagyok öreg !!! Mi van az öregekkel, kicsit lassabb emberekkel??? Nem hiszem, hogy a német öregek olyan k**va gyorsak, kivéve, ha busszal jönnek Azt azért feltételezem, hogy a következő műsorok képeit előbb-utóbb feltöltik, azt gondolom ezért is változtattak, de talán korai volt élesíteni. Még nem mélyedtem nagyon bele, de most ennyi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. június 17. Megosztás Posztolva: 2017. június 17. @Bandi001 "Naív vagyok, mondjuk nem tudom kik ezek a "Népszerű" "TV és Internetguru" "Megmondóemberek", tegyük fel, hogy nem kapnak fizetést azért, hogy az elégedetlen felhasználókat lecsillapítsák. " Ha a Superuser rangúakra gondoltál (bővebben itt), akkor: Ugyan olyan előfizetők vagyunk mint ti azzal a különbséggel, hogy: - hamarabb hozzáférhetünk szoftverekhez és hardverekhez (pl HGW) több hónapos / éves tesztelés céljából... (az már egy másik történet, hogy hiába jeleztünk sok problémát az új felülettel kapcsolatban, süket fülekre találtunk sokszor, de voltak amiket meghallgattak és javítottak, a kezdeti állapot ennél sokkal rosszabb volt) - fizetés nem jár érte. " Azt azért feltételezem, hogy a következő műsorok képeit előbb-utóbb feltöltik, azt gondolom ezért is változtattak, de talán korai volt élesíteni. " Képfeltöltés erről nincs infó, de szerintem csatorna függő, hogy van -e vagy nincs, ad vagy nem ad a csatorna a műsoraihoz képet! "Annyit megerősítek, hogy nekünk is van még 1 régebbi képcsöves TV-nk és az új menü ott még inkább katasztrófa. " Bár lapos Tv-m van de pl apró betűket csak az extra menüpontban tapasztalok (jelezve lett nem javították), illetve az infó sáv egy részénél (jelezve lett nem javították) , a többi olyan mint a régi szoftverrel volt. "Mikor mondjuk keresel egy jó műsort, kapcsolgatod a csatornákat és sokkal rövidebb ideig jelennek meg. El se tudod olvasni a megjelenő infókat, olyan rövid. kb. 6 mp. Ja, és még kevesebb infó is van. Pl. egy sorozatnál nem látni, hogy hányadik rész, és a főszereplőkből is kevesebb látszik. És én még nem vagyok öreg !!! Mi van az öregekkel, kicsit lassabb emberekkel??? Nem hiszem, hogy a német öregek olyan k**va gyorsak, kivéve, ha busszal jönnek" Infó gombra kattints! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. június 17. Megosztás Posztolva: 2017. június 17. (szerkesztve) 13 órája, Roli82 írta: @Roli82 Infó gombra kattints! Azért egy felhasználóbarát megoldás az lenne, ha kiírnák oda, hogy a részletekért kattints az Info gombra. Azt már félve teszem hozzá, hogy a még felhasználóbarátabb megoldás, ha az nem egy szöveg lenne, hanem egy gomb gyönyörű magenta színben, és az OK-t megnyomva ugyanaz jönne elő, mint az Info gomb esetében. Álmodozás bezárva Szerkesztve ekkor: 2017. június 17. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. június 17. Megosztás Posztolva: 2017. június 17. @OldMike Nehéz ' politikailag korrekt ' módon fogalmaznom, nem akarom menteni a menthetőt. De ezt az fw újra kéne még gondolni szerintem. Annyi aprósággal lehetne feldobni az egészet, igazából direkt marketing az egész mivel nyerem el az ember tetszését. Ezért is vagyok híve minden féle Kodi/osmc/libre stb tv platformnak. Én vissza sírom a régi fw-t amúgy főleg azért mert ott mindennek meg volt a helye, és nem kellet mindenféle nyakatekert hack ha akartam vmit pl info gomb. Pici betűk több helyen látszanak nálam lapos tv-n de hát ez van... Viszont fontos kiemelnem hogy olyan színes a tesztelő gárda hogy minden kiderül, az hogy utána mi lesz az már más tészta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. június 18. Megosztás Posztolva: 2017. június 18. Ezt a felületet kellet volna áthozni egy az egyben, szebb nem fapados ronda egyhangú mint a jelenlegi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2017. június 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 18. 15 órája, Roli82 írta: Ezt a felületet kellet volna áthozni egy az egyben, szebb nem fapados ronda egyhangú mint a jelenlegi. Evvel a felülettel elenne a efi,mint a befőt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. június 19. Megosztás Posztolva: 2017. június 19. Sziasztok! Most analóg családi, vagy kódolatlan digitális családi (kinek hogy tetszik) csomagunk van. Az érdekelne, hogy IPTV alap előfizetés esetén marad a kódolatlan digitális csomag minden csatornája, vagy a kettő nem egyenértékű, és korlátozva lenne ez (gondolom frekvencia szűréssel)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. június 19. Megosztás Posztolva: 2017. június 19. (szerkesztve) Van mód notv szűrésre de mivel nincs szinte senkinek szűrője ezért ki szokták hagyni. Marad a kódolatlan dvb-c az iptv mellet most is nézem Szerkesztve ekkor: 2017. június 19. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. június 19. Megosztás Posztolva: 2017. június 19. És a HGW tud róla, hogy van IPTV előfizetésem? Na, az lenne a lényeg, hogy az alap IPTV előfizetéssel olcsóbb lenne a havidíj, viszont én nem használom a telekomos TV-t, szüleim meg nem akarnak beltérit. A Humaxot sem használják, hiába állítottam be nekik úgy egy univerzális távirányítót, hogy rém egyszerű kezelni. Szóval kötnék egy IPTV Alap előfizetést, de közben minden maradna így, és akkor az lenne az ideális, hogyha a HGW engedné magát bridge módba tenni. Vagy ha van IPTV, akkor ez a funkció inaktív? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. június 19. Megosztás Posztolva: 2017. június 19. Amint iptv van a végponton inaktív lesz a bridge gomb a rendszerben. Magának a Hgw-nek nem kell róla tudnia, de mindenképpen modem csere lesz nem fogod tudni megtartani a mostanit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. június 19. Megosztás Posztolva: 2017. június 19. A modemcsere nem gond, azt tudom. Viszont akkor még jegelem a témát, ha ilyenkor nem lehet bridge módra tenni, akkor állítgatni kell HGW-n is, meg a routeren is, és most sajnos egy szabad fél órám sincs ilyenekre... Meg valószínűleg nem is tudnám úgy beállítani, hogy elérjem kívülről DDNS címmel a routeren lévő VPN szervert. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. június 19. Megosztás Posztolva: 2017. június 19. (szerkesztve) Igazából hód mind1 mert ddns a te külső publikus ip címed szólítja meg azon meg a vpn szervered lóg. Annyit kell max csinálni hogy portokat kell nyitogatni. Vagy dmz-be tenni a saját routered ip címét, vagy egyiken ki kapcsolni a dhcp szervert. + Nem tudom mire mennyit fizetsz most de alap telefon + net sztem olcsóbb mint az alap tv + net Szerkesztve ekkor: 2017. június 19. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. június 20. Megosztás Posztolva: 2017. június 20. Na igen, de nekem a router a WAN porton lévő IP-t regisztrálja be DDNS-en, szóval itt publikus IPv4 címnek kéne lennie. Ezt csak úgy lehet elérni, ha a HGW nem NAT-olna, szerintem az meg csak Bridge módban érhető el sajnos. Ha a HGW is tud DDNS-t, akkor megoldható, de most nincs időm/kedvem játszani vele. 12 körül van egy hónap, Kódolatlan családi + NetMánia M, meg valami Hang Hoppá. Nem nagyon szoktam követni, most is csak megnéztem, hogy esetleg nem került-e be a kódolatlanba a közszolgálati csatornák HD változata, mert egyre több szolgáltató teszi be, de sajnos itt még nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. június 20. Megosztás Posztolva: 2017. június 20. Ohh zhooo hoppá helyett alap telefonnal néztem. Kódolatlanban szinte biztos hogy nem lesz hd verzió, viszont Danubiát találtam csak adás nincs rajta Tudni tud csak kell hozzá mazoizmus is. Igen de a routereden futó vpn szervert kiforwardolod kívülre, akkor az a hgw publikus ip címén fog ülni. Utána már meg a ddns elég ugyan így beállítanod szerintem. De lehet vele játszani csak fogni kell még egy routert amint be kötsz a modem után. Meg a másik hogy a telefon nem tudom honnan jön most ? Ha a modem akkor no para de ha xdsl hálózatból él akkor azt is migrálni kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. június 20. Megosztás Posztolva: 2017. június 20. Tréé betűméretre vissza térve ez a rész kinél milyen ? Ui: volt szerencsém kisebb crt tv-n megnézni milyen az fw hááát menü fele itt vagy ott ki log nem látszik stb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Papo Posztolva: 2017. június 21. Megosztás Posztolva: 2017. június 21. (szerkesztve) Kértem, hogy állítsák vissza a régi állapotot, amíg ilyen hibás az új. Válasz: NEM. Miért? CSAK. Meg tudnák csinálni? IGEN, de le van tiltva. Hát kérem szépen üzenem annak a ta_hónak (ta_hóknak), akitől ez függ, hogy menjen el kapálni. Azt talán még tudná csinálni. Az a helyzet, hogy pénzért (nekem havi 12 eFt a csomag) szolgáltatnak, nem szívességet tesznek. Hogy merészelnek kísérletezni a fizető ügyfelekkel? Rég leléptem volna a nagy T-től, de nincs más szolgáltató (Solymár). De bízok benne, hogy lesz. Szerkesztve ekkor: 2017. június 21. Szerkesztő: Papo hiba Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. június 21. Megosztás Posztolva: 2017. június 21. Ekkor: 2017. 06. 18. at 19:53, ApaFia írta: Evvel a felülettel elenne a efi,mint a befőt! Azért én megnéztem a vége felé lévő részt is. Az nem semmi, amikor világoskék "highlight"-ban vannak a fehér betűk. Aztán olyan is van, ahol fehérben (talán világos szürkében) "látható" a fehér betű. Szóval talán több ész van ott, de messze nem 100 százalékos. Egyébként a Telekom FB oldalán a Zoé nevű operátor a következőt írta egy reklamációra: " Ügyfeleink véleménye miatt, várható egy újabb frissítés, ahol jobban fókuszálunk az olvashatóságra! Ennek megtörténtéig még egy kis türelmedet kérjük, amit előre is nagyon köszönünk! " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2017. június 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 21. 3 órája, OldMike írta: Azért én megnéztem a vége felé lévő részt is. Az nem semmi, amikor világoskék "highlight"-ban vannak a fehér betűk. Aztán olyan is van, ahol fehérben (talán világos szürkében) "látható" a fehér betű. Szóval talán több ész van ott, de messze nem 100 százalékos. Egyébként a Telekom FB oldalán a Zoé nevű operátor a következőt írta egy reklamációra: " Ügyfeleink véleménye miatt, várható egy újabb frissítés, ahol jobban fókuszálunk az olvashatóságra! Ennek megtörténtéig még egy kis türelmedet kérjük, amit előre is nagyon köszönünk! " Tökéletes ember nincs, és munka se! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.