Posztolva ekkor: November 6, 2014 Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 (szerkesztve) 11 perce, picanolos írta: A Telekom álltalános szerződési feltételei 5 sz mellékletében ma is árul ste-top boxot 17780 Ft újonnan. A válasz gombot köszi nem tudtam, hogy működik új vagyok és 60 elmúltam. De az nem IPTV box, hanem Digitális Kábel TV box, amit Digitális Kábel TV-hez adnak. Szerkesztve ekkor: January 3, 2016 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 Hol írja? Oldal? Korán van nem látom. http://www.telekom.hu/static/sw/download/Lakossagi_aszf_5d_melleklet_dijak_tv_ertekesitheto_20160101.pdf Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 A Telekom álltalános szerződési feltételei 5 sz mellékletében ma is árul ste-top boxot 17780 Ft újonnan. A válasz gombot köszi nem tudtam, hogy működik új vagyok és 60 elmúltam. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 A Telekom soha nem árult IPTV stb-t. Valamikor sat-os stb-t árult, de már azt sem. Amire te gondolsz feltehetően az a digitális kódolatlan kábeltv stb arra ez meg nem jó. Alul a válaszgombot használd mert így lesz annyi topik mint a nyű. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 Sziasztok! Köszi a választ de én is válaszolok. A T-hom a ma is árul set-top boxokat nem kötelező bérelni. Azért vettem mert még egy helyen szeretnék tv-t nézni. Még azt kérdezném, hogy a 20 jegyű kódot hol találom a szerződésen. Köszi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 Nem az ügyfél azonosító kell, hanem a 20 jegyű accont ami a szolgáltatásazonosító. De miért jó ha veszel egy stb-t? Attól még semmivel nem lesz több hozzáférésed. Ha netalán működne is max a meglevődet kiüti mert úgy értelmezi, hogy cserélték az stb-et. Ha a meglelővel van baj azt meg cseréli a Telekom. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 Szia. Küld vissza annak akitől vetted, max porfogónak lesz jó. IPTV set-top-box csak bérelni lehet a Telekomtól megvenni nem, szóval aki eladta az illegálisan adta el, mert ha már nincs szüksége rá akkor vissza kellet volna küldeni a Telekomnak , ellenkező esetben idővel kap egy csinos felszólítást meg egy vaskos csekket kártérítés címen... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 3, 2016 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy ISB2000-es set-top boxot használtam és kér valami kódot a beüzemeléshez. Állítólag a szerződésről. Próbáltam az MT azonosítót de azt nem fogadja el. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 2, 2016 Megvolt azt mondtak nem tud kezelni ennyi felhasznalot vegyek erosebb routert es ha kell kiluldik szuperszervizt Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 1, 2016 1412 hiba bejelentés. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 1, 2016 Sziasztok BUÉK Mindenkinek egy pár hete merült fel a következő probléma. Az adás 5 mp-ként egy pilantra megáll majd folytatódik szaggat. Van hogy elmegy a hang és csak akkor jön vissza ha elkapcsoljuk másik adásra majd vissza. 3 boxunk van 2 scart csatlakozóval megy tv-be 3. hdmi-vel Mindegyiknél szaggat. Ha felveszünk valamit az is ugyanúgy akad. Nincs kihúzva semmi minden kábel megnéztem.Cisco 3925 router van.próbáltam resetelni 15 mp ig . Igaz nem a tv hez csatlakozik de hátha van köze hozzá hogy a laptopokon, tableteken a net hol van, hol nincs .Míg az én asztali gépem ami kábellel megy tökéletes majdnem mindig. Van e valami ötlet valakinek? Vagy esetleg szervizt kéne hívni? És ott csak a szuper szervíz van ? Köszönettel Dávid Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 31, 2015 (szerkesztve) Roli: akkor ez pont youtube HD minőség (https://support.google.com/youtube/answer/2853702?hl=en) , szóval nem tudom mire elég. mindenesetre a h.264 ajánlás alatt van. " PTV SD és DVB-C SD össze hasonlítva az IPTV a nyerő nálam egy LG 42LB650V nézve. " Nekem Samsung UA32C500, és 2-3m-ről nézve. 42-vel sd-zni kell egy kisebb tornaterem .-). Szóval a dekóderek eltérőek és a beállításai is sokat számítanak. Lehet hogy csak a hdmi fekete szint rossz nálam, de azt nem tudom hogyan lehet állitani a stb-n. vagy a tv-n. Az általad berakott nézett csatornán kb 8megabit/s volt az adatátvitel :-) a képernyő adatai szerint. Szerkesztve ekkor: December 31, 2015 Szerkesztő: acel Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 31, 2015 1 órája, Roli82 írta: @acel A rejtett tool menü bitrátát ír és minden HD csatornára ezt az értéket írja. BitRate: 9000000 VideoDecoder: h264 AudioDecoder: csatornától függően AC3,AAC,MPEG1 Le egyszerűbben úgy lehet kideríteni,hogy akinek van VDSL mondjuk egy 30-as csomagja az kapcsoljon oda egy HD adásra és nézzen egy speedtest.net mérést MT szerverre, akkor látszódni,fog hogy mekkora sávszélességet eszik meg egy FHD Stream. IPTV SD és DVB-C SD össze hasonlítva az IPTV a nyerő nálam egy LG 42LB650V nézve. 8 megát simán levesz a HD steam Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 31, 2015 (szerkesztve) @acel A rejtett tool menü bitrátát ír és minden HD csatornára ezt az értéket írja. BitRate: 9000000 VideoDecoder: h264 AudioDecoder: csatornától függően AC3,AAC,MPEG1 Le egyszerűbben úgy lehet kideríteni,hogy akinek van VDSL mondjuk egy 30-as csomagja az kapcsoljon oda egy HD adásra és nézzen egy speedtest.net mérést MT szerverre, akkor látszódni,fog hogy mekkora sávszélességet eszik meg egy FHD Stream. IPTV SD és DVB-C SD össze hasonlítva az IPTV a nyerő nálam egy LG 42LB650V nézve. Szerkesztve ekkor: December 31, 2015 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 31, 2015 Roli: 9mbps az az adás bitrate-je vagy a használt sávszélesség? Kezdek osszezavarodni lehet mégis fullhd jön? . Ezért lenne jó egy pontos technikai leírás hogy mit is fizetek. Ami biztos hogy m1 HD jobb mindig-el, az sd jobb a tv dvb-c vevővel. Xdsl jelenleg nem érdekel. A különböző minőség csak technikai probléma. Gondolom máshol már megoldottak. Xdsl drágább így is azért ne dögöljön a szomszéd docis tehene mert nekik rossz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 31, 2015 9 órája, Roli82 írta: Arról ne feledkezzünk meg,hogy xdsl,ed3,ftth hálón ugyan az a stream megy ki, nem lehet itt csak úgy emelni a bitrátát,xdsl-en lógók szívnának vele rendesen ha SD/HD feljebb húznák. Pedig itt lenne a ideje,hogy feljebb húzzák legalább a SD 4;HD 15 Mbps . Hiszen egy nap múlva 2016,ez olyan nagy kérés lenne? BUÉK! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 30, 2015 Arról ne feledkezzünk meg,hogy xdsl,ed3,ftth hálón ugyan az a stream megy ki, nem lehet itt csak úgy emelni a bitrátát,xdsl-en lógók szívnának vele rendesen ha SD/HD feljebb húznák. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 30, 2015 (szerkesztve) Ekkor: 2015. december 30., Attila70 írta: 1080p-t sehol nem látsz. Néha műholdon van az is csak feed esetében. ******tv 1 teljes mux sávszéle 23 - 24Mbps pl: A mux 22,39Mbps és ebben van 3 db HD, 1sd és 4 rádió adó. Akkor értem, de mire elég a 9 Mbps? a h264 kódolással szerint 720×480@30.0 -ra iptv minőségben, Szerkesztve ekkor: January 4, 2016 Szerkesztő: ahammer Más szolgáltató terméke Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: December 30, 2015 (szerkesztve) 1080p-t sehol nem látsz. Néha műholdon van az is csak feed esetében. ******tv 1 teljes mux sávszéle 23 - 24Mbps pl: A mux 22,39Mbps és ebben van 3 db HD, 1sd és 4 rádió adó. Szerkesztve ekkor: January 4, 2016 Szerkesztő: ahammer Más szolgáltató terméke Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 30, 2015 (szerkesztve) Szóval 1080p-n a telekom videochat minőséget ad. gyanús volt ez mert színekben, sebességben jobbnak tünik a dvb-c adás mint az iptv ugyanazon felbontásban. Ha jól olvasom eszerint a ******tv 27mbs-el adja ugyanazt az m1-et amit telekomnál 9mbs-el nézhetek. Elég nagy különbségnem tűnik. Szerkesztve ekkor: January 4, 2016 Szerkesztő: ahammer Más szolgáltató terméke Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 30, 2015 (szerkesztve) 26 perce, Roli82 írta: 1920X1080i A bitráta az körülbelül HD 9 mega HDR 2.7 VoD 3.2 SD 2.3 Hát itt nehezen jön ki a 9m 1920-ra https://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC Ha jól tippelem a cis2001 H264 level4.et tud, H264-nél 9m maximum nagyin gyér profilhoz való. 720-hez isfőleg 12-13gbs -es adásokat látok. Eléggé lehangolónak túnik. (kár volt utána nézni) Szerkesztve ekkor: December 30, 2015 Szerkesztő: acel Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 30, 2015 (szerkesztve) 2 órája, acel írta: Hogy full HD vagy nem, meg a sebességet. A látvány alapján inkább csak 720p agyon tömörítve. 1920X1080i A bitráta az körülbelül HD 9 mega HDR 2.7 VoD 3.2 SD 2.3 Szerkesztve ekkor: December 30, 2015 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 30, 2015 46 perce, Deino írta: 1080i nem p. Nem a stb-tv felkonvertált jel érdekel, hanem hogy a stb-be milyen stream jön be, hiába konvertálja azt 1080.ra az stb ha a forrás 720, ttól az csak rosszabb lesz. A tv-ben szerintem jobb konvertáló van mint a stb-be. úgyhogy lehet jobb a képe 720p-n mint 1080i-on haa forrás 720p. És a nézési távolság is ettől függ nem a stb-jelétől Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
-1 Posztolva: December 30, 2015 Ekkor: 2015. 12. 26., acel írta: A műsor adatait persze nem írja ki a stb. A T az összes fejlesztési kapacitását a funkciók letiltálására fordítja. Emiatt nem is tud modern eszközöket használni mert sokba kerül a funkció letiltálására. 1080i nem p. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 30, 2015 Ekkor: 2015. 12. 27., anonymus írta: Milyen adatokra vagy kíváncsi : ? Hogy full HD vagy nem, meg a sebességet. A látvány alapján inkább csak 720p agyon tömörítve. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon