Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0

Elvben ez már a megoldás, mert a szerelő magától említette, hogy a digitális csatornákat lehet fogni az iptv mellett, ezért javasolta ezt a megoldást, és ezért kérdeztem, hogy milyen csatornák vannak rajta. Illetve más fórumozóktól is olvastam, hogy ez praktikusan működő dolog, az iptv mellett nézik a digitális csatornákat, úgyhogy ha ez így megy hibridben, akkor nekem így is megfelel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdv.

Nagy problémával állok szemben. A felállás röviden annyi , hogy a szomszéd rendelkezik egy IPTV-s alapcsomaggal amin eddig mi is kaptuk analógon a 26 csatornát ( Békés megye ). Okt. 31.-el átálltak digitálisra ezáltal megszűnt az adás így nálunk maradt a 4 analóg. A tv alkalmas lenne DTV-re és minden egybére is. Adás nem volt így vásároltam egy HUMAX médiakonvertert a T-től. A helyzet szinte változatlan többet talált mint előtte de azok is kódolva vannak. Maradt a 4 régi analóg csak most már digitális formában. Minden jól van össze rakva, jó a tv, jó a box, jó a kábel de adás nincs. Se auton de manuálisan nem talál szinte semmit

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

A délelőtti IPTV problémára mondta a Telekomos, hogy frissítési gond, azalatt az internet és a VoIP telefon normálisan működött. A délutáni viszont valóban (központi) net probléma lehetett, mert végül is tőlem függetlenül rendbe jött. Remélem nem tér vissza, ha mégis akkor bejelentem.

Egyébként ma a Telekom Ügyfélszolgálat - kérésemre - átállított 2 HD és 1 SD állapotra:). Ez valószínűleg az új számlázási rendszerbe migrálás következménye, nem biztos hogy köze van az IPTV frissítéshez.

Hát a 2HD már rég adják... csak nem egyből, és nem maguktól... Vagy kéred, vagy ha ügyintéző figyelmes akkor csomagváltás után beállítja neked...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Igen van 2HD stream (koax, optika) lassan már egy éve de csak annak aki már át van migrálva, akinek nincs annak nem állítják be. :(

Nekem is optika és még sem megy csak egy HD stream,azt mondják itt még nem elérhető.Más én azt akarnám kérdezni,hogy hogyan lehetne működésre bírni a képek és zene funkciót.A számítógépen levő videót és képeket szerettem volna nézni a tv-n az iptv boxxon keresztül.Rövid keresés után azt irja ki hogy nem talált semmit.Ötleteket tippeket előre is köszönöm

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

Nekem is optika és még sem megy csak egy HD stream,azt mondják itt még nem elérhető.Más én azt akarnám kérdezni,hogy hogyan lehetne működésre bírni a képek és zene funkciót.A számítógépen levő videót és képeket szerettem volna nézni a tv-n az iptv boxxon keresztül.Rövid keresés után azt irja ki hogy nem talált semmit.Ötleteket tippeket előre is köszönöm

Itt leírják, hogy mi kell hozzá:

http://www.telekom.hu/static-th/sw/file/kepek_es_zene_beallitasok.pdf

Sajnos pont videót nem lehet vele nézni, csak képeket és zenét.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy ha eddig műholdas úton vettük a tv adásokat és most át váltok IPTV-re, akkor az már kábelen fog jönni?

Egyébként ezen a héten kedden adtam le a rendelésemet, csütörtök este 8 fele megszüntették a műholdas tv hozzáférésemet, az IPTV bekötéséhez pedig szerelők fognak jönni át állítani a tv-met? Ami azt jelenti, hogy a hosszú hétvégén nem lesz tv-je a családnak? :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...