ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 balrog Posztolva: 2015. július 26. Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Na én is pont arra kerestem választ, miért nincs a HD adásoknál teletext. El is mondom, mire kellene:Sok film szerencsére elérhető eredeti nyelven, de a set top box menüjében a Felirat soha nem elérhető, mindig azt mutatja, hogy "nincs". Ellenben a teletext 888. oldalán tökéletes magyar felirat telálható, ezért nagyon bosszantó, hogy nem tudok HD-ben, eredeti nyelven, felirattal filmet nézni. Ha a set top box menüjében is elérhető lenne a felirat, nyilván nem érdekelne a teletext. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 vereslaszlo Posztolva: 2015. július 26. Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Szükséges is lenne, hisz a hallássérültek felírat nélokül nem tudják élvezni a hd adásokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. július 26. Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Nem txt kellene. A csatornáknak illene már réges régen a DVB felíratott biztosítani. A txt az az analóg korszak technikai megoldása, most egy sávszél pazarlás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 balrog Posztolva: 2015. július 26. Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Mintha pont ezt írtam volna én is: "Ha a set top box menüjében is elérhető lenne a felirat, nyilván nem érdekelne a teletext." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. július 26. Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Csak pontosítottam. Az stb menüjében azért nem elérhető a felírat mert a csatorna nem biztosít ilyenre lehetőséget. A szolgáltató hiába akarná, még "önerőből" sem tehetné meg, mivel a DVB felírat a jelfolyamban van benne és abba a szolgáltatok semmi esetben se nyúlhatnak bele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atkaa80 Posztolva: 2015. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 20. Most jelenleg úgy áll a dolog, hogy egészen pontosan a Story4 rögzűlt, néztünk egy másik csatornát, anyám be kapcsolta a tv-t és nem tudott mást nézni csak amit mi. Ez ahogy számolom 2 stream. Nem?Így mi értelme van a felvételi lehetőségnek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5068 Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Érdekelne, hogy a CISCO ISB2231 típusú IPTV Set-Top-Box hány órás (perces) felvételi idővel rendelkezik?Hol lehet lekérdezni, mennyi a felvett műsorok ideje, ill. mennyi hely (idő) van még a további felvételekre? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. Bealítások/ Általános /A rendszer erőforrásai fülön legalsó sorban találsz ennyi hely van még szabadon százalékban. Magától nem telik meg soha a merev lemez mert alap esetben ha meg telik a hdd törli a leg régebbi felvételt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5068 Posztolva: 2015. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 22. *anonymus írta:Bealítások/ Általános /A rendszer erőforrásai fülön legalsó sorban találsz ennyi hely van még szabadon százalékban. Magától nem telik meg soha a merev lemez mert alap esetben ha meg telik a hdd törli a leg régebbi felvételt.*Köszönöm!Ismerkedem ezzel a kütyüvel, csak pár napja jött be hozzánk, és még nagyon új :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 26. Szeretném kérdezni,hátha tudja valaki.Akinek IPTV előfizetése van és rendelkezik több televízióval -konyha,hálószoba,stb,de csak egy beltérije volt idáig,az az a többi adást analóg nézte,most,amikor csak digitális adás lesz,akkor vajon miért nem lehet a lakásban lévő összes televízión HD-ba nézni a digitális csatorna azon HD adásait,amit a Családi+ HD csomag előfizetéssel az IPTV-n nézhetek??? Ha kell fizetek a kártyáért,stb. Miért nem megoldható?? Vagy mégis??? Kérem aki tudja az válaszolja meg. Köszi szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 donci Posztolva: 2015. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 26. 1., Az IPTV nem kártyával működik! Nem is kapsz kártyát! 2., A kártaya helyett egy 20 számjegyből álló egyedi azonosító van, amit a Set-top-box, első bekapcsolásakkor, a set-top-box telepítésekkor kell megadni. 3., A kábel tévén ott mind a 140 TV csatorna jelet egyszerre küldik, így kábel TV esetén a Set-top-boxnak és a kód kártyának csak de kódolnia kell a kábelen érkező jelet. 4., Mig IPTV esetén ott alapból csak 1 SD streamot kapsz, illetve megrendelt csomagtól függően, 1 SD + 1 HD, vagy 2 SD + 1 HD stramot kapsz. 1 stream = 1 TV adás! Mert az IPTV esetén, az IPTV set-top-box a megrendelt szolgálatástól függően, az IPTV szerveréről egyedileg egyesével vagyis steamonként kéri le hogy jogosult vagy e az adott szolgálatásra. Épp ezért kell külön bérelni minden tévéhez IPTV set-top-boxot. Mert 1 set-top-box csak 1 Tévét szolgál ki. Maximum 3 Set-top-box kérhető! A 3 set-top-boxhoz maximum 3 SD és maximum 2 HD stream igényelhető! Tehát nem fogsz tudni egyszere 3 különböző HD csatornát nézni 3 különböző tévén, csak maximum 2 tévén megy 2 külön HD stream. A 3. Tévén az első 2 éppen nézett HD streamból választhatsz. És akkor szrencsés vagy ha 3 SD és 2 HD streamot tudsz igényelni. Mert az átlagban csak 2 SD és 1 HD stream, amit tudnak adni. Sajnos az IPTVnek vannak ilyen jelegű korlátai. Az eslő IPTV set-top-boxnak nincs külön bérleti dija, mert az jár a szolgálatáshoz alapbó, de a második és harmadik set-top-boxnak van egy 870 forintos set-top-boxonkénti díja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 4. (szerkesztve) Tegnap óta van IPTV szolgáltatásom felvétel opcióval. Egy-két észrevétel. Az EPG-ben nincs műsortervező, csak felvétel. Ezt az alapvető funkciót mikot vették ki és miért? Az STB rendszerinformációs menüjében az adatok között meg lehet azt nézni, hogy milyen vonali sávszélességen működik az IPTV? Szerkesztve ekkor: 2015. szeptember 4. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 4. Nem lehet meg nézni, csak azt látod mennyi sd vagy hd stream áll rendelkezésedre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Az élő adást miért csak másfél óráig lehet visszatekerni, ki találta ki ezt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Nem tudom szabad hely terhére megy. De amit tovább vissza akarsz nézni sztem vedd fel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. (szerkesztve) Nem tudom szabad hely terhére megy. De amit tovább vissza akarsz nézni sztem vedd fel. DVB-C ED3-ról jőve egyre több kényelmi szolgáltatás hiányát tapasztalom IPTV-n. Ott például az élő adást két és fél óráig lehetett visszatekerni. A másfél órába még egy focimeccs se fér bele. Vegyem fel? Mi van akkor, ha megtelt a winchester, aminek a még rendelkezésre álló százalákos kapacitását sem látom sehol?: További hiányosság az is, hogy az EPG-ben nem lehet adott műsor megnézését előre ütemezni. Ez a lehetőség digitális kábeltévénél megvolt, IPTV-nél meg egyszerűen nincs. Szerkesztve ekkor: 2015. szeptember 5. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Hogy mi van akkor ? Törli a leg régebbi felvételt, fontos felvételeknél meg be tudod állítani hogy soha ne törölje. Szerintem már le írtam neked vagy az más volt mindegy Menü/ Beállítások /Általános/ Rendszerinfo / rendszer erőforrási utolsó sor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Hogy mi van akkor ? Törli a leg régebbi felvételt, fontos felvételeknél meg be tudod állítani hogy soha ne törölje. Szerintem már le írtam neked vagy az más volt mindegy Menü/ Beállítások /Általános/ Rendszerinfo / rendszer erőforrási utolsó sor. Ez oké, de nem írja ki százalékban vagy órában, hogy mennyi még a szabad hely. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Iptv box ? Nekem ott írja Szabad merevlemez terület 96% Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. (szerkesztve) Iptv box ? Nekem ott írja Szabad merevlemez terület 96% A felvételek menü alatt? Ugyanis ott nem találtam ilyen adatot. Szerkesztve ekkor: 2015. szeptember 5. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. A felvételek menü alatt? Ugyanis ott nem találtam ilyen adatot.Nem! Hanem itt Menü/ Beállítások /Általános/ Rendszerinfo / rendszer erőforrási utolsó sor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Nem! Hanem itt Menü/ Beállítások /Általános/ Rendszerinfo / rendszer erőforrási utolsó sor. Ja hát persze ennek nem ott kéne lenni, átlag felhasználó nem ott keresi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Ja hát persze ennek nem ott kéne lenni, átlag felhasználó nem ott keresi.Ha átlag usernek szánták volna akkor valami grafikon lenne vagy egy csík be skálázva szerintem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. Ha átlag usernek szánták volna akkor valami grafikon lenne vagy egy csík be skálázva szerintem.Százalékos kijelzés is jó lenne, csak nem jó helyen van, nem kényelmes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2015. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 5. DVB-C ED3-ról jőve egyre több kényelmi szolgáltatás hiányát tapasztalom IPTV-n. Ott például az élő adást két és fél óráig lehetett visszatekerni. A másfél órába még egy focimeccs se fér bele. Vegyem fel? Mi van akkor, ha megtelt a winchester, aminek a még rendelkezésre álló százalákos kapacitását sem látom sehol?: További hiányosság az is, hogy az EPG-ben nem lehet adott műsor megnézését előre ütemezni. Ez a lehetőség digitális kábeltévénél megvolt, IPTV-nél meg egyszerűen nincs. Érdekes módon a webes felület műsorújságjában régebben be lehetett állítani riasztást akármelyik műsor kezdetére, és az adott időpontban megjelent a tévén a figyelmeztető ablak. Lehet hogy most is van, csak én már több mint egy éve nem érem el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.