ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 8. Megosztás Posztolva: 2015. december 8. Fgabor87: két szerződéshez két hgw jár(külön net&tv) , a tripla bónuszt bukod akkor. De ha utólag egyesíted a két szerződést lehet meglesz a tripla is. A külön tányéros tvnel egyszerűbb. Extender helyett PowerLine jobb. Nem zavar a szomszéd wifije. Már mindenkinek n-es wifije van, így már nem lakótelepen is nagy az ütközés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 8. Megosztás Posztolva: 2015. december 8. (szerkesztve) 57 perce, anonymus írta: Ha három tv-n néznél valamit mellette maxon menne a legnagyobb csomagal a net (240 amit ki lehetne adni Ciscora, Tc-re, D-linkre) és helyi hálón másolgatnál egyik gépről a másikra adatokat. Akkor mondanám hogy oké lehet kevés a hgw hardvere erre. De így ez egyedi hiba lesz nálad. Most megtalaltam, 150msec ping és 500kBsec feltóltéskellene folyamatosan. Az előbb 1000ms ping volt telefonon. Szerkesztve ekkor: 2015. december 8. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2015. december 9. Megosztás Posztolva: 2015. december 9. 19 órája, fgabor87 írta: - első kitárgyalva, nem tudok dolgozni dupla NAT mögött (+ lassító IP TV boxokkal), ami fájó, mert a Telekomnak is dolgozok. EPC3925-tel föképp nem, mázli, hogy legalább már az nincs. - Dupla NAT miért kell? a belső lehet statikus NAT vagy subnet. akkor pár probléma megoldódik. A dupla NATszerintem nem kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. december 9. Megosztás Posztolva: 2015. december 9. 10 órája, acel írta: Dupla NAT miért kell? a belső lehet statikus NAT vagy subnet. akkor pár probléma megoldódik. A dupla NATszerintem nem kell. Meg lehet mindent oldani csak akarni kell... És nem jaaj fuuj hgw Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 fgabor87 Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. Mert ha a HGW-re rákötöm a saját routert, és mondjuk DMZ-be teszem, akkor is ott a dupla NAT. Erre akármit állítok be, csak max papíron szépíti a dolgot, eredmény ugyan az. De röviden összefoglalva mérlegelve a csatornák számát, és az IP TV-re való átállás költségeit, hátrányait, ráfordítandó időt, nem éri még meg nekem. Mindegy hogy oldanám meg, egy plusz 20-30 ezerbe biztos fájna az átállás, annyiért nem éri meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. 1 perce, fgabor87 írta: Mert ha a HGW-re rákötöm a saját routert, és mondjuk DMZ-be teszem, akkor is ott a dupla NAT. Erre akármit állítok be, csak max papíron szépíti a dolgot, eredmény ugyan az. De röviden összefoglalva mérlegelve a csatornák számát, és az IP TV-re való átállás költségeit, hátrányait, ráfordítandó időt, nem éri még meg nekem. Mindegy hogy oldanám meg, egy plusz 20-30 ezerbe biztos fájna az átállás, annyiért nem éri meg. A dupla NAT a késleltetés miatt rossz? Vagy nem épül fel vele a kapcsolat? Én ugy képzeltem el hogy a t routeren dinamikus NAT van, a belső routeren beállitod hogy a megfelelő portokra beérkező csomagokat mind a célgépre küldje (port forwarding), nehézkes megtalálni a portokat , de elkerülhető vele a dupla dinamikus ip cim elfedés. Ilyet merpsze még nem csináltam. 14 órája, anonymus írta: Meg lehet mindent oldani csak akarni kell... És nem jaaj fuuj hgw Nem jaaj fuuj kellene hanem tanács a megvalósításhoz. Nem mindenki hálózati expert. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. Egyiken dhcp of és vagy dmz többet nem tehetsz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 fgabor87 Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. Hát ez az egész dolog még az EPC3925-ből indult. Felépült a kapcsolat, csak 5 percenként bontotta. Akkor fél évembe került, míg tudtak hozni helyette egy másikat. Nem tudom a D-Link milyen, denem kockáztatok. Illetve szerintem így nem tudom a belső routerem dyndns-be regisztrálni. Bár ez csak most jutott eszembe... nem tudom van-e olyan beállítási lehetőség, hogy a saját router a publikus IP-t kapja... ha nincs, akkor nem fog menni a dyndns. Márpedig a saját routert akarom oda regisztrálni bizonyos okok miatt... a HGW-t nem szívesen. Ráadásul egyszer hoz a T egy döntést, hogy valamiért kiveszik a HGW-ből ezt az opciót, és akkor meg vagyok lőve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5641 Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. Sziasztok ! Két szintes házba költöztünk , az alsó szintről jön fel egy Tv/internet kábel a set-top-box-hoz .A set-top-box nincs ellátva wifi-vel ezért külön wi-fi modemet vettem . Ha a lentről jövő kábelt a Set-top-boxba dugom van Tv adás , ha a wifit switch ként használva megosztom a nettet és onnan dugok egy kábelt a set-top-boxba akkor nincs tv adás . Miért áll fent a probléma ? Hogyan tudnám megoldani ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2015. december 10. Megosztás Posztolva: 2015. december 10. 3 órája, Hunor írta: Sziasztok ! Két szintes házba költöztünk , az alsó szintről jön fel egy Tv/internet kábel a set-top-box-hoz .A set-top-box nincs ellátva wifi-vel ezért külön wi-fi modemet vettem . Ha a lentről jövő kábelt a Set-top-boxba dugom van Tv adás , ha a wifit switch ként használva megosztom a nettet és onnan dugok egy kábelt a set-top-boxba akkor nincs tv adás . Miért áll fent a probléma ? Hogyan tudnám megoldani ? Szia! A leírásod alapján IPTV előfizetésed van. Ez esetben a HGW-t (a Telekom digitális útválasztónak szokta emlegetni) és a set-top-boxot közvetlenül kell összekapcsolni egy UTP kábellel. Lehetséges ugyan a megosztás is egy switch-csel (vagy switch-ként használt routerrel) is, de csak abban az esetben lesz tv adás is, ha ez az eszköz tudja az IGMP Snooping funkciót, ami szükséges az IPTV rendszer működéséhez. Eszközt nem tudok ajánlani, de olyan wifi-képes routert kell keresned, ami a specifikációja szerint biztosan tudja ezt a funkciót, vagy a wifi továbbvitelére kell más módot (léteznek ilyenek) alkalmazni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 14. Megosztás Posztolva: 2015. december 14. (szerkesztve) Másik megoldás a powerline ami a 220v-os adaptert használni. Vagy úgy kérni a telepítést hogy minden a tv szobájában legyen. Ezt megtakaritotta a szerelő szerinte. Van olyan hely ha jól emlékszem ahol a powerline adaptert is a telekom adta Szerkesztve ekkor: 2015. december 14. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 princz Posztolva: 2015. december 14. Megosztás Posztolva: 2015. december 14. sziasztok valaki el magyarázná nekem mi fog változni? tv nél meg nem igazán értem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. december 14. Megosztás Posztolva: 2015. december 14. @princz Szia. Mire vagy kíváncsi? Pontosítsd a kérdést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 princz Posztolva: 2015. december 14. Megosztás Posztolva: 2015. december 14. 46 minutes ago, Roli82 said: @princz Szia. Mire vagy kíváncsi? Pontosítsd a kérdést. szia ara nekünk sat tv van most és ki fogják cserélni setoboxokat majd iptv re ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. december 14. Megosztás Posztolva: 2015. december 14. Hát ha IPTV-re váltasz akkor persze,hogy lecserélik a boxot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 princz Posztolva: 2015. december 16. Megosztás Posztolva: 2015. december 16. (szerkesztve) sziasztok miért 2x van meg lifenetwork? csatorna Szerkesztve ekkor: 2015. december 16. Szerkesztő: princz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. december 16. Megosztás Posztolva: 2015. december 16. Mert valamikor jövőre az M6 közszolgálati csatorna lesz az egyiken. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2015. december 16. Megosztás Posztolva: 2015. december 16. 27 perce, princz írta: Mert egyikből lesz m6. Keresőgomb pedig nem harap hanem a barátod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2015. december 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. december 16. 1 órája, Roli82 írta: Mert valamikor jövőre az M6 közszolgálati csatorna lesz az egyiken. Az még odébb lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-3 princz Posztolva: 2015. december 25. Megosztás Posztolva: 2015. december 25. én meg tv csatorna változást feleslegesnek tartom inkább netet fejlesztenék nem 20 MB/s kilodjak éve óta ennyi pénzért amit fizetek 50 MB/s minimum nem pedig 30 miaz 21században semmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5720 Posztolva: 2015. december 26. Megosztás Posztolva: 2015. december 26. Üdv! Vannak szolgáltatok akik a HD csatornákhoz "HD ready" azaz 720-as felbontású beltérit biztosítanak így adva el HD csatornákat. Érdeklődöm, hogy a HD-s IPTv beltéri egységek milyen felbontást tudnak: 1080 vagy 720? Milyen típusú beltérit biztosít a T-Home? Sajnos az oldalukon sehol nem találok erre vonatkozó adatot. köszi a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. december 26. Megosztás Posztolva: 2015. december 26. 1080i legnagyobb amit kitud adni magából a box ez után már csak a tv csatornától függ hogy valóban mit ad. Cisco 6030, 2231, 2201 stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-1 acel Posztolva: 2015. december 26. Megosztás Posztolva: 2015. december 26. A műsor adatait persze nem írja ki a stb. A T az összes fejlesztési kapacitását a funkciók letiltálására fordítja. Emiatt nem is tud modern eszközöket használni mert sokba kerül a funkció letiltálására. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2015. december 26. Megosztás Posztolva: 2015. december 26. Sajnos azt sem képes megoldani (vagy letiltotta), hogy figyelmeztetést - nem felvételt - lehessen beállítani valamelyik tévéprogram kezdéséhez. A weboldalon megoldható, de azért vicces, hogy számítógépe is legyen az embernek az STB mellett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. december 27. Megosztás Posztolva: 2015. december 27. 23 órája, acel írta: A műsor adatait persze nem írja ki a stb. A T az összes fejlesztési kapacitását a funkciók letiltálására fordítja. Emiatt nem is tud modern eszközöket használni mert sokba kerül a funkció letiltálására. Milyen adatokra vagy kíváncsi : ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.