ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. február 27. Megosztás Posztolva: 2016. február 27. (szerkesztve) Szerbusz Meglepett hogy bekerült ez a funkció elméletileg mkv-t is meg kéne egyen, feliratokat tekintve én úgy tudom elképzelni hogy azonos név esetén hozzá csatolja talán vagy ilyesmi. A többinek meg próbálok utána kérdezni hátha. Na választ is kaptam türelem a bekerült funkció teszt fázis még, nagyobb változásokat hoz magával hamarosan. Szerkesztve ekkor: 2016. február 27. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. február 27. Megosztás Posztolva: 2016. február 27. 2 órája, Komi írta: Megtudhatnám, hol lett kitárgyalva a vpn-es megoldás? Nem találtam meg a fórumban vagy csak rosszul kerestem Köszönöm A vpn- egyéni védett hálózat szolgáltas lényege hogy az otthoni hálózati elemeket, (telefon tv, szgép) biztonságos módon érj el titkositott adatkapcsolaton keresztül bárhonnan. Mivel a telekom nem képes olyan eszközöket és szolgáltatást biztosítani amelyekkel ez megvalósítható ("csak..." ) ezért külső szolgáltatót (pl zen vpn, logmein) kell hozzá igénybevenni Az ezek által nyújtott szolgáltatások: -védett adatkapcsolat különböző helyen levő eszközökk között - biztonságos környezett biztosítása nyitott hálózaton (szálloda free wifi stb, idegen hálózat) - adatszűrés , behatolás védelem, családvédelmi eszközök (pl ezeket a Tnek is biztosítania kellene törvényileg, de nagy ivben nem érdekli soha nem adott okos tv böngészőn használható családvédelmi eszközt) biztosítása egy konfigurációval - saját országeli ip cím A vpn szolgáltató több országban is működtet szoláltatást, általában te választhatod meg melyik országból használod az ip szolgáltatást, igy biztosítva hogy a saját országod beli ip cimed legyen. Ezt az országot neked kell megadnod. Igy a magyar állampolgár magyar ip címről a saját országából netezhet bárhol jár az amekrika padig amerika hálózatból, mind . élvezve és nem megkerülve saját országa jogi környezetét. Ha T letilja a tv go elérését vpn-ről akkor elősegíti a géped megtámadását és adataid ellopását. Vaygis nem biztosítja a tv go biztonságos távoli használatát és csak a saját telepítési címeden használhatod biztonságosan a tv go-t . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. február 28. Megosztás Posztolva: 2016. február 28. Amíg a Telekom üzemelteti saját pénzéből a fórumot, amíg a telekom adja a domainnevet és ő adja a fejlesztőket is a fórumhoz addig ez egy hivatalos fórum, nem mellesleg a nevét is adja hozzá, sőt mi több, a Facebookon is így terjesztik - illetve a médiában is. Nem attól lesz egy fórum hivatalos, hogy ott a Telekom jelen van-e munkatársakkal vagy egyéb, vagy intéz-e hivatalos ügyet, hanem attól, amit feljebb leírtam. Akármelyik hivatalos fórumot megnézed sehol nem nyújtanak többségben hivatalos képviseletet, elvégre azért van mindenhol Support fül. Tudod rengeteg fórum van, sikeres vagy sikertelen, de ha mást nem, ott a Rios fórum tipikus példa, ami csak egyedül azért él, mert egyrészt öreg, másrészt rendszer van és moderáció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. február 28. Megosztás Posztolva: 2016. február 28. Van hova fejlődnünk mind a fórumnak mind a régi motoros yedi illetve sith személyzetnek. Erre mindig örömmel várjuk a vissza jelzéseket. Mert mindig van hova fejlődni, van ami T fele is átmegy van ami nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. február 28. Megosztás Posztolva: 2016. február 28. Ekkor: 2016. február 28., Deino írta: Amíg a Telekom üzemelteti saját pénzéből a fórumot, amíg a telekom adja a domainnevet és ő adja a fejlesztőket is a fórumhoz addig ez egy hivatalos fórum, nem mellesleg a nevét is adja hozzá, sőt mi több, a Facebookon is így terjesztik - illetve a médiában is. Nem attól lesz egy fórum hivatalos, hogy ott a Telekom jelen van-e munkatársakkal vagy egyéb, vagy intéz-e hivatalos ügyet, hanem attól, amit feljebb leírtam. Akármelyik hivatalos fórumot megnézed sehol nem nyújtanak többségben hivatalos képviseletet, elvégre azért van mindenhol Support fül. Tudod rengeteg fórum van, sikeres vagy sikertelen, de ha mást nem, ott a Rios fórum tipikus példa, ami csak egyedül azért él, mert egyrészt öreg, másrészt rendszer van és moderáció. Az admin és a moderátor elsősorban hétköznapokon van jelen és van moderáció! A fórumot a régi motorosoknak köszönheted, hogy van! Számtalan dolgot javasoltunk már a Telekomnak, hogy mit és hogyan kellene csinálni, de egyszerűen nem megy át, hiába erőltetjük! Kértük például azt is többek között, hogy a kérdésekre Telekom alkalmazottak válaszoljanak (műszakosok, értékesítők stb) és ne az előfizetők mert 50% hogy jó a válasz és 50% hogy rossz a válasz, mert jelenleg annyiból áll egy felmerülő kérdésre a válaszadás, hogy meg keressük a gyakori kérdések között vagy az ászf-ből vagy a saját tapasztalatainkat le írjuk! Kérve lett az is, hogy legyen hivatalos ügyfélkapcsolati pont,ebből se lett semmi! Szóval nem igaz az, hogy rombolnánk, mert pont azon vagyunk hogy épüljön, de úgy nehéz építeni, hogy falakba ütközünk szinte folyamatosan! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 root Posztolva: 2016. február 28. Megosztás Posztolva: 2016. február 28. (szerkesztve) Én ezt nem erőltetném. Tele van gyermekbetegségekkel, és nem is ez a funkciója az STB nek. Most még... Inkább HDMI, vagy vmilyen miracast eszköz.... Szerkesztve ekkor: 2016. február 28. Szerkesztő: biyadhoo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. február 28. Megosztás Posztolva: 2016. február 28. Ekkor: 2016. február 28., ApaFia írta: Üdv! Én annyival egészíteném még ki,itt mindenki a saját véleményét ill. tapasztalatát írja le. Tévedni emberi dolog! A Telekom teljes vállszélességgel jelen lenne a fórumon, egész más képen nézne ki. Mert most csak a üzemelteti jó formán a fórumot,érdemi hozzászólást nagyon ritkán van a Telekom részéről. Szerintem ez a fórum egy Telekom által üzemeltetett fórum amit az efiknek vagy az érdeklődőknek tart fenn (egymással megosszák a tapasztalataikat illetve segítséget nyújtsanak egymásnak /hitelesebbnek érezheti ezt egy érdeklődő ha a kérdéseire egy efi válaszol és nem a szolgáltató/). Természetesen vannak szabályai. Abban benne van, hogy Telekom részéről nem kapsz érdemi hozzászólást, nem konkurens szolgáltatókat reklámoznak, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2016. február 28. Megosztás Posztolva: 2016. február 28. Vpn megoldás technikai megoldásos része érdekelne inkább, ha itt nem publikus akkor privátban is jöhetne Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. február 29. Megosztás Posztolva: 2016. február 29. akkor a a tvgot tényleg csak otthonról lehet használni jelenleg? És ha otthoni T-s hálón csinálok egy vpn routert. és arra csatlakozok távolról az is tiltott? vagy ha külfoldről magyar gprs routerre csatlakozok az is vpn nek számít? Vagy céges hálóról ami kólföldön csatlakozik az interrnethez de magyarországról használom? Sántít ez a hozzáálás mindenképpen. vagy csak a használata tittott egyáltalán. TVgo egy fizetős szolgáltatás, úgy is kellene hozzáálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. február 29. Megosztás Posztolva: 2016. február 29. Akkor még néhány legálist de vpn-en szűréssel gátolt használat, és illegális amit a vpn szűrés sem gátol * otthoni gépről távoli asztal szolgáltatással (vlc, logmein, teamviewer) * oohoni virtuális gépről * felhőbeni virtuális gépről. A t csak bénázik és a saját szolgáltatását teszi használhatatlanná. mivel nem is érdeke fenntartani a reklámon kívül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Moderátor ahammer Posztolva: 2016. március 1. Moderátor Megosztás Posztolva: 2016. március 1. Sziasztok! Mindenkinek köszönjük a lelkesedést és az aktív párbeszédet. Csak a fejünket kapkodtuk, hogy mennyi nézőpontból nyúltatok a témához - ami nagyon tetszett nekünk -, de a párbeszéd elkezdett személyeskedéssé fajulni. Ezért "egy kicsi" moderációra szorult a topik, a hozzászólásokat - a szabályzataink szerint - részben vagy egészben, a logikai folyam megtartásával módosítottuk. Mindannyian nagyon fontosak vagytok a fórum életében, ezért kérjük, próbáljátok meg elfogadni, ha valaki véleménye eltér a ti álláspontotoktól. Köszönjük a megértéseteket, szuperek vagytok! Üdv: ahammer Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. március 1. Megosztás Posztolva: 2016. március 1. Nem értem az írásaidat. A TVGO Magyarország területén használható, ennyi. Miért védi vagy akarja védeni a Telekom? Amit te bénázásnak tartasz az pont a hosszútávon, a fenn maradását biztosítja (jelenlegi szabályozások alapján) és minél több csatorna bekerülhetőségét. Megjegyzés: Ilyen alapon legális a kártya megosztás is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. március 1. Megosztás Posztolva: 2016. március 1. 2 órája, Attila70 írta: Nem értem az írásaidat. A TVGO Magyarország területén használható, ennyi. Miért védi vagy akarja védeni a Telekom? Amit te bénázásnak tartasz az pont a hosszútávon, a fenn maradását biztosítja (jelenlegi szabályozások alapján) és minél több csatorna bekerülhetőségét. Megjegyzés: Ilyen alapon legális a kártya megosztás is. Arról volt szó hogy esetleg a T bevezeti a VPN-es kapcsolatok tiltását hogy megakadályozza a külföldi használatot. De szerintem ezzel a Magyarországi használatot is tiltja majd. Ugyanis lehetetlen megkülönböztetni a mo-i hasznalót a külföldről VPN ezőtől. És jogilag sem számít külföldi használónak ha VPN-t használ vagy távoli asztal szolgáltatással külföldről, de most lévő géppel veszi igénybe. Egyébként tudom a csatorna jogtulajok ragaszkodnak ehhez leginkább. De a T imád letiltani amit lehet. Biztos ami tiltott alapon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 foxylady Posztolva: 2016. március 2. Megosztás Posztolva: 2016. március 2. (szerkesztve) a vpn nem lesz tiltott, erről szó sincs. a tv go meg magyarország egész területén használható, akár wi-fin, akár mobilneten, és nem olvastam sehol olyan kitételt, hogy csak a t hálózatán lehetne használni, vagyis más szolgáltatók ügyfelei is használhatják - sőt bárki igénybe veheti, aki megfizeti. a magyarországi használat amiatt van, amit @acel írt, vagyis a jogdíjak miatt. a magyarországi csatornák (vagy a tv go filmkölcsönzés esetén a t) magyarország területére veszi meg a közvetítési jogot. szóval a külföldi tv go használat inkább jogi szempontból necces, hasonlóképp mint az illegál filmletöltés. Szerkesztve ekkor: 2016. március 2. Szerkesztő: foxylady Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6040 Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. Sziasztok! Azzal szeretnék hozzátok fordulni, hogy nincsen adás a tv-men. A helyzet a következő...internet kábellel és a set-top-boxxal be lett vezetve a szobámba elvileg a tv. Bekapcsolom a tv-t , a beállításokat elfogadja, IP-címmel is minden renden...de utána még sincsen adás. Alul a kis rublikába (ami mutatja éppen most mi megy az adón) rendesen megy az adás , de a főképernyőn semmi... A boxxal is már mindent csináltunk...reseteltünk, hármas újraindítás...semmi. Felhívtuk a 1412-t távolról elvileg kijavították a hibát. Egészen pontosan 2 percig ment az adás és aztán újra eltűnt. Valamelyikőtöknek volt már ilyennel tapasztalata? Hallottam olyanról is hogy , ingyenesen kicserélik a boxot, meg a szuperszervízről...A szervízért fizetni kell? Előre is köszönöm a válaszotok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. A szervizért fizetni kell, de inkább hívd fel a 1412-t és mond el neki hogy bejelentés után 2 percig ment, de most megint nem, ezt ingyen kell javítsák. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. Ha jol ertelmezem akkor iptv-d van. Ha igy van csinalj egy teljes rendszer ujrainditast. Minden stb-t es a hgw-t (router) aramtalanitsd. Ha ez meg van eloszor a hgw-t kapcsold vissza. Ha rendben szinkronizalt johetnek az stb-k. Hibara jelentes ingyenes ha a hiba azolgaltato oldali. A szuperszerviz az fizetos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. Ekkor: 2016. 03. 01., acel írta: Arról volt szó hogy esetleg a T bevezeti a VPN-es kapcsolatok tiltását hogy megakadályozza a külföldi használatot. De szerintem ezzel a Magyarországi használatot is tiltja majd. Ugyanis lehetetlen megkülönböztetni a mo-i hasznalót a külföldről VPN ezőtől. És jogilag sem számít külföldi használónak ha VPN-t használ vagy távoli asztal szolgáltatással külföldről, de most lévő géppel veszi igénybe. Egyébként tudom a csatorna jogtulajok ragaszkodnak ehhez leginkább. De a T imád letiltani amit lehet. Biztos ami tiltott alapon. A TVGO magyarorszagi hasznalatahoz nem kell vpn. Internet kell legyen az barmilyen es akarmilyen szolgaltatotol. A TVGO hasznalata nem kotott a Telekom nethez. Ha csak TV elofizud van akkor is jogosult vagy ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. 2 perce, Attila70 írta: A TVGO magyarorszagi hasznalatahoz nem kell vpn. Internet kell legyen az barmilyen es akarmilyen szolgaltatotol. A TVGO hasznalata nem kotott a Telekom nethez. Ha csak TV elofizud van akkor is jogosult vagy ra. Hát ilyet nem mernék leírni. Minden nem saját és védett hálózatban kell a VPN ha saját tulajdonú eszközről (laptop, tablet, telefon) használod . Különösen utazás közben szállodai vagy egyéb nyílt hálózaton. Ezek nélkül kockaztatod az adataidat. Csak saját hálón nem kell VPN. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. Igazad van amúgy, de szerintem csak azt írta, hogy működik vpn nélkül is a TV Go. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. március 6. Megosztás Posztolva: 2016. március 6. A vita onnan indult hogy többen a vpnt csak a területi korlátozást kikerülő eszköznek tekintették ami lehetőséget ad a külföldi használata. És felmerült a T általi vpn tiltás a TVGO ra. Erre írtam hogy a VPN tiltás egyben a TVGO használatát korlátozná a saját hálózatra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6075 Posztolva: 2016. március 16. Megosztás Posztolva: 2016. március 16. Kábeles internetem és IPTV-m van, Cisco modem/router és Cisco STB van rákötve, IP telefonnal. Ha a PS4-et wifivel kötöm a hálózatba, és a PS4 be van kapcsolva, a TV rendszeresen megakad és a telefon is ki-ki hagy 1-1 másodpercre a beszélgetés alatt nagyjából percenként. Ha a PS4 ki van kapcsolva (Rest mode), akkor a hiba nem jelentkezik. Amíg a PS4 vezetékkel volt a hálózatba kötve, ez a hiba nem jelentkezett. Találkozott már ilyesmivel valaki? Minden info jól jön.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. március 17. Megosztás Posztolva: 2016. március 17. Csak javaslatom van. Próbáld emiatt cseréltetni más típusú modemre a ciscot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. március 17. Megosztás Posztolva: 2016. március 17. És ha most minden változtatás nélkül visszakötöd vezetékkel, akkor megszűnik a probléma? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6079 Posztolva: 2016. március 17. Megosztás Posztolva: 2016. március 17. Nos az lenne a problémám hogy IPTV-m van, és hogy az adás kb. 10 másodpercig megy majd lefagy, és csak a lefagyott kép van, nincs hang. Mi lehet a probléma? A 1412-őt már hívtam és azt mondták hogy dolgoznak rajta! Kérdéseim: Szerintetek mi lehet a baja? És kb. mikorra lesz kész? Válaszokat előre köszönöm! :3 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.