Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 2

Nagy eséllyel multicast hiba.  A megoldása ennek 0-tól az igre nehéz válaszolni. (legrosszabb esetben küldenek egy szakit)

Amit max megpróbálhatsz egy teljes újraindítást. (HGW és összes stb áramtalanítod, pár másodperc után HGW-t vissza miután rendben felállt mehetnek az stk is vissza)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3
3 minutes ago, Roli82 said:

Új szolgáltatást ne keress, az nincs. Apró jelentéktelen változás van csak, kíváncsi vagyok észreveszed -e. :D

A felületen semmi javítás nem várható? pl. hogy számozva legyenek a felvételek, hogy ha van mondjuk  300, akkor ne lapozgatva kelljen a végére menni, hanem egyből tudjak számmal pl. a százhuszadikra ugrani, ahogy a jobb felvevőkben szokott lenni

Ilyen típusú javításokra nem lehet számítani, hogy a kezelhetőségen javítanak?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tks
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
Just now, Roli82 said:

@tks

Sajnos nem tudom,hogy a felülethez hozzányúlnak -e  a későbbiekben. :(

És javaslatokat lehet küldeni valahova, mint ahogy bármilyen szoftvernél, appnál szokás, hogy mire van igénye a usereknek? Vagy felesleges, mert nem foglalkoznak vele?

Nálunk nem régóta van IPTV, ezért nem tudom, hogy a felületen valaha is volt fejlesztés? Vagy a bevezetés óta ugyanaz van, és nem is terveznek változtatni rajta?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
5 minutes ago, Roli82 said:

@tks

2010 óta van IPTV-m, azóta 1x volt dizájn váltás ha jól emlékszem.

Szerintem ide le írhatod a javaslatodat. ;) 

Ez elég rosszul hangzik, ha nincs látható törekvés arra, hogy kényelmesebbé tegyék a felületet.

A javaslatom pl. az, ami fent írtam, hogy a régi felvételekhez körülményes eljutni. Egy dátumra ugró funkció nagyon hasznos lenne, ha a felvételek dátum szerinti listájában egyből el lehetne ugrani egy adott dátumhoz a lapozgatás helyett.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
24 perce, asanci23 írta:

Tisztelettel kézdezném, a legutóbbi szoftverfrissítés óta a CISCO ISB2201MT stb-nél miért csökkent le a hangerő igen jelentősen? Az előző beállításokhoz képest (12-es hangerő) most 22-es állásban van ugyanakkora hangerő. A másik, 2001-s, régebbi stb nem változott a hangerő.

Írták már korábban hogy az 59 végű szoftver kissé félresikerült a hangerőt illetően, és ezt feltehetően javították a 60 végűben. Kell még egy kis türelem, amíg az is megérkezik. A 2001-es STB-n talán még a 2.3 kezdetű verzió van, esetleg már a 60 végű.

@tks

Megoldhatnák például, hogy figyelmeztetést is lehessen beállítani egy műsorhoz, ne csak felvételt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
16 minutes ago, OldMike said:

@tks

Megoldhatnák például, hogy figyelmeztetést is lehessen beállítani egy műsorhoz, ne csak felvételt.

Ez is jó ötlet. Ezért lenne jó tudni, hogy foglalkoznak-e ilyen fejlesztésekkel. Illetve azt sem tudom, hogy ez a telekom saját fejlesztése-e vagy csak megvettek valami általános szoftvert, ami sok országban fut, és magyarították, vagyis nem is tudnának fejleszteni rajta, ha akarnának sem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
1 órája, tks írta:

Ez is jó ötlet. Ezért lenne jó tudni, hogy foglalkoznak-e ilyen fejlesztésekkel. Illetve azt sem tudom, hogy ez a telekom saját fejlesztése-e vagy csak megvettek valami általános szoftvert, ami sok országban fut, és magyarították, vagyis nem is tudnának fejleszteni rajta, ha akarnának sem.

Vegyes feltételezésem szerintz megvették a alap szoftvert a hardverrel. Ezeket módosítgatják
Pl: usb felvétel /lejtszás letiltása, standby mód letiltása, stb.
Új szoftver is adtak hozzá az appokat a saját menűket, Vásárlás opciót.

De mivel túl kicsi a memóriája, a op rendszer/platform nem hordozható, úgy tűnik váltani nem tudnak, bővíteni nem lehet. Sejtésem szerint ezek  a stbk maradnak addig amig mediaroom platform alapú lesz az iptv. Ráadásul szerintem meg sem felel a energiahatékonysági követelményeknek, újjonnan forgalomba sem hozható, csat trükközéssel. Mindenképp kiselejtezendő darab.
A szotver frissitési ciklusa kb fél év, azután hogy kijön a gyári javítás, ez sokat elmond.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
2 órája, asanci23 írta:

Tisztelettel kézdezném, a legutóbbi szoftverfrissítés óta a CISCO ISB2201MT stb-nél miért csökkent le a hangerő igen jelentősen? Az előző beállításokhoz képest (12-es hangerő) most 22-es állásban van ugyanakkora hangerő. A másik, 2001-s, régebbi stb nem változott a hangerő.

15 órája, Roli82 írta:

@acel

A 2.4.29715.23059 verziónál a hanggal voltak problémák állítólag, a 2.4.29715.23060 verzióban reszeltek egy kicsit rajta.

A 2001 már megkapta a fixet.

Ezek szerint hang kódolásban lehet némi "javítás" a  2.4.29715.23059ben

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
2 órája, asanci23 írta:
18 perce, tks írta:

Lehet tudni, hogy ez mikorra várható? Volt már erről valahol említés, hogy dolgoznak ezen, vagy csak feltételezed, hogy át fognak majd állni erre?

Csak sejtésem, a mediaroomot nem látom fejlődni, 

https://en.wikipedia.org/wiki/Ericsson_Mediaroom
Jobban mondva  teljesen átalakulni látszik.
Sok évig még el lehet ezzel a telekom. De pl a tvgo-t is gátolja, mivel csak egy már nem megbízható böngésző plugin támogatja. A samsung tgov appot visszavonták.  A stb-t se lehet újat üzembe helyezni szerintem de nem találom pontos törvényt az energiatakarékos stbk. üzembehelyezéséről .  Ráadásul a Cisco is át dobta az stb-ket a technicolornak.

Most találtam:
http://www.rethinkresearch.biz/articles/deutsche-telekom-t-entertain-falls-to-huawei-partner-pressure/

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 3/17/2016, 9:30:23, Roli82 írta:

Új szolgáltatást ne keress, az nincs. Apró jelentéktelen változás van csak, kíváncsi vagyok észreveszed -e. :D

Kisebb javításokkal szokott foglalkozni a T. ;)

Kérek egy változtatások listáját, talán kapok 2.3-nál adtak. Aztán be rakom ide.  :D

Belenézve a menübe a térhatású hang tűnik újnak, (dts? akinek szervíz menüje van az meg tudja mondani)

Ez magyarázza a halk hangot is, akinél hal érdemes ellenőrizni hogy sztereó módban van-e a stb.

Nekem a színek is élénkebnek tűnnek (hdmi fekete szint javitás?)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

tisztelt szolgáltató mértnem lehet iptv ről digitális kábeltvre  mert jób képje hangja it 27 adásvan egyforma hangminőség és hangereje lene hasznos telekom részére átkelene álni digitális kábeltvre szolgáltató részére  mert iptv szetbox nem kelene  használni  sok energiát meglehet sporolni őszes szetbox iptvén ami kivan hejeszve       iptv szetbox  nagyon meleg  és sok energiát fogyaszt  sokáig mükődik  kőszőnetel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Az IPTV-nél, ha már van, odafigyelhetnének a hálózatkapacitsára, vagy mire, mert szokott olyan lenni, hogy megakad a kép egy pillanatra és megnyekken a hang egy pillanatra. Nem állandóan van, csak időnként, amiből arra tippelek, hogy ha sokan nézik egyszerre, akkor nem bírja a hálózat, és ezért vannak akadások. Ha már az iptv a főcsapás, akkor ilyennek nem szabadna előfordulnia.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdvözletem!

IPTV családi csomagot (+internet+telefon) fizetünk elő, 1 boxunk van. Budapest  II/a kerületben lakunk.

A lakásban van egy lcd tv, amihez közvetlenül kapcsolódik a box és van két másik "sima" tv. (Grundig és Funai, 5-10 évesek lehetnek)

Kb. 2 hét óta nem lehet fogni ezeken a tévéken analóg adásként csak az M1-2-Duna és Tv2 adásokat......

Kérdésem az lenne: hová tűnt a többi adás (RTL, Viasat3, Cool..stb.) amit eddig lehetett nézni?

Megtisztelő válaszukat várja:

László

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...