Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 1

Üdvözletem!

Köszönöm a választ, már értem, miért nem jönnek be a csatornák. Megnéztem a linket is és olvasom, hogy a szolgáltatónak 1 db digitális jelátalakítót -térítésmentesen- még februárban ki kellett volna küldeni postán...

Nos, ez nem történt meg, gondolom reklamálnom kell.

Segítségét még egyszer köszöni:

László

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
6 perce, László62 írta:

Üdvözletem!

Köszönöm a választ, már értem, miért nem jönnek be a csatornák. Megnéztem a linket is és olvasom, hogy a szolgáltatónak 1 db digitális jelátalakítót -térítésmentesen- még februárban ki kellett volna küldeni postán...

Nos, ez nem történt meg, gondolom reklamálnom kell.

Segítségét még egyszer köszöni:

László

Régebben kitárgyaltuk a kabeltv topicon ha jól emlékszem. Sajnos a iptv boxod az ingyenes darab, továbbiakért fizetned kell, bérelni vagy venni, Szerintem a Ts humaxot nem érdemes se megvenni, se bérelni, inkább a piacról kell dvb-c vevőt vásárolni, kényelmi funkciókkal (felvétel, soorend állítás, multimedis kliens/szerver, stb) . És kalkulálni ugy kell hogy a T bármikor megszüntetheti ezt a lehetőséget, (bérlésnél mindenképp olcsóbb a vétel, és a Ts Humaxnál a legtöbb vevő jobb) Figyelni kell hogy nem földi vevő kell( dvb-t) hanem kábeltv vételre alkalmas készülék. Esetleg új tv.

Ingyenest az előtte csak  analóg csatornát előfizetők kaptak. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: acel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

@László62

Üdv.

Az 1 darab díjmentes média konverterre az analóg kábel tv előfizető jogosultak! Mivel önnek IPTV előfizetése van, így önnek nem jár díjmentesen , mert az IPTV-hez bónuszként ingyenesen kapta eddig az analóg kábel tv is, ami a szerződésben nem szerepel! Amennyiben továbbra is szeretné a régi típusú tv-n is tévézni, akkor vagy további IPTV set-top-boxot kell bérelnie a Telekom-tól darabja 870 Ft/hó vagy bármelyik műszaki boltban vásárolhat DVB-C (digitális kábel tv)  vételre alkalmas set-top-boxot.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
11 órája, géza22 írta:

nagyon halk iptv szofer hangja   3 hete friséteték szofert aszot halk   inkáb 62SD csatornát szofert hangját kelet volna emelni most 24 iptv távirányiton kele használni  digitális kábeltv ot  8 szól távirányitó hangerőn

Lehet hogy egyszer majd jön egy xxx61 végű szoftverfrissítés, állítólag tud a Telekom a hibáról, és dolgoznak a kijavításán. Szerintem több észrevételt kaptak a különböző csatornák nagyon eltérő hangereje miatt, talán ezt akarták javítani, csak nem jól sikerült >:(. Ez volt az xxx59 végű, amit gyorsan javítottak a 60 végüvel, de az sem lett jó.

Ezért várjuk a következőt. Lehet hogy a 70 végűnél már jó is lesz :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdvözletem!

Felfogtam, hogy IPTV mellé nem jár semmiféle ingyenes kiegészítő box, ezért most azt kérdezném, hogy amennyiben vásárolok egy kb. 10 m-es SCART Tv vevő hosszabbítót pl. Conradtól ( http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=993808 ), akkor azzal megoldható-e, hogy kábelesen összekössem a T-s set-top-boxot egy másik tv-vel is? Természetesen tudomásul veszem, hogy amire a set-top-box van beállítva, az jön be a 10 m-re lévő tv-n is.

Köszönettel venném a segítséget, mert a válaszig nem ruházok be semmit.

Köszönettel:

László

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
3 órája, László62 írta:

Üdvözletem!

Felfogtam, hogy IPTV mellé nem jár semmiféle ingyenes kiegészítő box, ezért most azt kérdezném, hogy amennyiben vásárolok egy kb. 10 m-es SCART Tv vevő hosszabbítót pl. Conradtól ( http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=993808 ), akkor azzal megoldható-e, hogy kábelesen összekössem a T-s set-top-boxot egy másik tv-vel is? Természetesen tudomásul veszem, hogy amire a set-top-box van beállítva, az jön be a 10 m-re lévő tv-n is.

Köszönettel:

László

Ebben az esetben ha ez működik is, akkor is csak úgy, hogy egy box két TV-re vetití a képet, vagyis amikor bekapcsolod mondjuk az RTL-t, akkor a másikon is csak az RTL nézhető. Ha ott átkapcsolsz, akkor a másikon is átmegy a kép, hiszen az utasítást a boxnak adod, így eleve a másik TV-nél nem is tudnád váltani a csatornát, csak kint, ott ahol a box van.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
3 órája, László62 írta:

Üdvözletem!

Köszönettel:

László

Ha jól emlékszem a cis2001 vagy scart (sd) a vágy hdmi (hd)  jelet ad ki. Egyszerre mindkettőt nem. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Sok fajta van, tudás nem kell hozzá. Személy szerint én általában megbeszélem, hogy ha nem jó vegyék vissza.
 Mondjuk a mai világban már hivatalosan is meg lehet csinálni csak netes boltban kell venni, mert neki 14 napon belül indok nélkül is vissza kell venniük és vissza fizetni az árát. 

pl:

http://www.ostelsat.hu/vezeteknelkuli_jelatlovo_szett_av_ir_2_4ghz_t-1_signal_-_kiarusitas_R94115.htm

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
13 órája, Attila70 írta:

Sok fajta van, tudás nem kell hozzá. Személy szerint én általában megbeszélem, hogy ha nem jó vegyék vissza.
 Mondjuk a mai világban már hivatalosan is meg lehet csinálni csak netes boltban kell venni, mert neki 14 napon belül indok nélkül is vissza kell venniük és vissza fizetni az árát. 

pl:

http://www.ostelsat.hu/vezeteknelkuli_jelatlovo_szett_av_ir_2_4ghz_t-1_signal_-_kiarusitas_R94115.htm

Nagyon köszönöm a segítséget és a tanácsokat is!

Beszerzek egy ilyen készletet (bár Debrecen, Budapest II. kerületétől igen messze van.., de gondolom utánvéttel elküldik), kíváncsi leszek a működésére és bízom benne, hogy megoldódik a problémám :)

Üdv:

László

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

A Vidanet digitális (és analóg) szolgáltatás megszűnése miatt IPTV-re váltottam. A Vidanetes koaxkábelben voltak rádiócsatornák is, melyekkel - a bejövő koax kábel szétágaztatása és az erősítőmbe dugaszolása után -  tudtam rendesen rádiózni, ugyanis a lakásomban. nincs elég erős antennajel ahhoz, hogy egy szobaantennával megfelelő minőségű rádióvételt kapjak. (Faraday kalitka).

Az IPTV-vel viszont - jóllehet az IPTV csomag is tartalmaz rádióvételi lehetőséget - nem tudom, hogyan tudnám a Telekom által biztosított rádiócsatornákat úgy kinyerni az IPTV-ből, hogy bekapcsolt TV nélkül, a STB-ról (vagy direkt a modemtől?) közvetlenül vezetek egy analóg rádió-antennajelet az ONKYO_TX_8211 erősítőmhöz. (meglévő STB: Cisco STB_ISB2001, meglévő Modem: Sagemcom F@ST3686AC).

Az erősítőm bemeneti lehetőségei: RCA be és kimenetek: 1 x CD player (input), 2 x Tape deck (Line-In és Line-Out , 1 x Phono (input), és

antenna vezeték csatlakoztatással 1 x AM bemenet, 1 x FM bemenet (75 Ohm), illetve 1 x FM bemenet (300 Ohm), valamint

egy koax bemeneti csatlakozó.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: kabelnet
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2014. 11. 29., MirrMurr írta:

Én csak olvastam ilyen eszközökről, és azt írták hogy igazán csak akkor biztos a működése, ha a két konnektor azonos áramkörön van. Fontos még az elektromos hálózat, valamint a konnektor csatlakozások jó állapota is.

Én is 230 Volton küldöm a jelet a lakás 2. számú TV-jének. Nekem a Telekom ehhez eladott egy pár PLC-t. ( D-Link DHP-P509AV Power Line Communication). Először nekem sem ment zavartalanul, de egy T-s szerelő tanácsára ketté szedtem az egy konnektorsávról ellátott eszközöket úgy, hogy az aktív villás dugóként kialakított  modem tápegység, meg router tápegység ne legyen a PLC közelében, ne szórja az elektromágneses teret (zavart) a PLC -re, és így egy csapásra helyreállt a rend, azóta a PLC LED-jei állandóan már csak zölden jeleznek (átviteli sebesség nagyobb mint 50 Mbps) a korábbi narancssárga vagy piros (kisebb mint 10 Mbps) helyett.

Csinálj te is önálló - azonos fázison lévő - konnektorokat a PLC-nek, és akkor remélhetően már kifogástalanul tudnak működni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Ne szépítsük a dolgot  édesanyám is rá lett kényszerítve a IP-tv bekötésére. Holnap lesz egy hónapja ennek. Azóta egyetlen egy nap sem telt el úgy,hogy minimum 6-10 alkalommal ne "fagyott" volna le a tv adás hosszabb (2-3 óra!!!!) és rövidebb időre. Ugyan ekkor a telefon is használhatatlan. Többször jelentettük, többször megnézték de gyakorlatilag semmit nem csináltak. Felháborító,mert a mai napon  mindösszesen kb 4 óra hosszat volt tv adás és telefon. A z idős embereknek a tv a kapcsolat a külvilággal,és egyben az egyetlen szórakozásuk.  Nem értem a telefont miért kellet babrálni? Ma egész nap majd a frász tört ki mert nem értem el telefonon ! Édesanyám 70 éves a telefon létszükséglet egy idős embernek. Nem tudni mikor kell segítséget kérnie pl. Ha már okosan kitalálják,hogy egyik napról a másikra csak ilyen formában foghatók az adók akkor törekedjenek a hibátlan tökéletes szolgáltatásra ! Most ezért a kritikán aluli minőségért fizessen?  Az a kifogás sem érdekel,hogy a 16.kerületben van ez a jelenség. Akkor is a szolgáltató a hibás nem az előfizető. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Helló Jozef!

A menüt így tudod át állítani Magyarra:

Nyomd meg a távirányítón a menügombot. Ezt követően menj a Setting - General - On-screen language menüpontra és ott jelöld be a Magyart és utána kattints a Save-re. Ezt követően Magyar lesz a menü.

A csatornák alapértelmezett hangsávját így tudod megváltoztatni:

Beállítások - Általános - Elsődleges hang - Magyar és mentés. :)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

IPTV -nk van a hozzá való modemmel és a tvhez szükséges telekomtól kapott boxal. A másik tévé alkalmas fogni a modemről a boxot nem igénylő csatornákat, / Nem tudom ezt minek kell nevezni analog vagy analóg digitális?  /

nincs is itt sem semmi gondom, de nem tudom ilyenkor milyen csatorna kiosztást kell nézni.

A kérdésem az, hogy Családi csomag lévén mi az amit csak boxal és mi az amit box nélkül tudok nézni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...