jani44 Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Kb. 2 hónapja nagy kérdés: mikor lesz használható a T-Home ügyféloldala, hogy végre lehessen követni az előfizetői, ill. számla adatokat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 11. Megosztás Posztolva: 2015. május 11. Kb 1 éve csinálják már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 11. Megosztás Posztolva: 2015. május 11. A szép az benne, hogy a régi rendszer sem elérhető.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 11. Megosztás Posztolva: 2015. május 11. Nem igazán törik akkor magukat a megoldáson. Lehet a NASA-val együtt közösen fejlesztik az önkiszolgáló internetes "ügyfélszolgálatot" :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 11. Megosztás Posztolva: 2015. május 11. Nem akarom bántani a telekomot. Én személy szerint maximálisan elégedett vagyok velük. Árban is jók. A családi csomagért 2700Ft ot fizetek. Ha lejár a hűségem maradok náluk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 11. Megosztás Posztolva: 2015. május 11. Látodlátod..... épp hűséget szerettem volna hosszabbítani.)) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 11. Megosztás Posztolva: 2015. május 11. Esetleg a Telekom alkalmazáson be tudsz lépni az otthoni felületre? Igaz nem sok dolgot lehet ott intézni de pl. a számláidat kifizetheted..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 11. Megosztás Posztolva: 2015. május 11. Más lehetősged nincs,hívd a 1412t és hosszabbítsd meg ott vagy személyesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Sajnos nem igazán tudom pontosan, hogy mit szeretnék hosszabbítani, mert nem látok rá a jelenleg meglévő szolgáltatásokra (minicsomagok és hasonlók). Marad a T-pont, sorbanállás, és értetlenkedés.... meg hogy akkor fél percem marad dönteni, vagy kétszer tipegek be, egyszer érdeklődni, másodszor meg ügyintézni. (( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Sok sikert az ügyintézéshez! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. miért nem mailben vagy telefonon próbálsz meg hosszabbítani. ha te nem akarod hívni őket, írd meg nekik hogy hívjanak fel (nekem ez bevált, mivel utálok sorbanállni, várakozni) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Mert előtte mindent tudni szeretnék, eléggé el nem ítélhető módon még a változtatásokról kérdezni is.A probléma az, hogy ezeket csak munkaidőben tudják elképzeli, mikor én is dolgozom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. írj időintervallumot, hogy neked mikor jó :womanwink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 okostojás Posztolva: 2015. május 15. Megosztás Posztolva: 2015. május 15. Nem hinném, hogy önerőből ezt meg fogják tudni csinálni. Látszik, hogy elsodorta őket a feladat. ami nem kicsi. van egy gyanúm, hogy erről az online izéről lemondhatunk. Tákolják, foltozzák, de sose lesz jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 NL1973 Posztolva: 2015. május 29. Megosztás Posztolva: 2015. május 29. Lassan már egy éve hogy az online ügyfélszolgálaton keresztül nem lehet belépni az otthoni szolgáltatás felületére.2015 07.01-től jó pár ügyet ami az előfizetésekhez kapcsolódik csak online lehet ingyen intézni üzletben vagy telefonon pénzbe kerül.Nekem például novemberben járnak le hűségnyilatkozataim amiket meghosszabbítanák esetleg módosítanák de nem akarok ezért még fizetni is!Ha az év végéig sem oldják meg ezt a problémát akkor ilyen esetekben mi a megoldás?Ha nem hosszabítok akkor drágább a szolgáltatás tudtommal.Remélem hogy ilyen esetekben amíg nem elérhető a szolgáltatás addig az üzletekben történő ügyintézés az érintett ügyfeleknek továbbra is díjmentes marad!Erre szeretnék választ kapni,köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. május 29. Megosztás Posztolva: 2015. május 29. Szia!Otthoni szolgáltatásnál a hűség hosszabbítás és esetleges módosítások továbbra is díjmentesek telefonon és személyes ügyfélszolgálaton is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bendegruz Posztolva: 2015. május 30. Megosztás Posztolva: 2015. május 30. ez engem is érdekelne!! botrányos,hogy már egy éve SEMMI otthoni szolgáltatás ügyét nem lehet intézni online!ráadásul az othoni számláról lekerült a QR-kód,így mastercard mobil alkalmazással sem lehet már számlát befizetni!és ne ajánlgassák nekem a bonyolult ócska távszámla szolgáltatásukat! MIKOR TUDUNK ONLINE ÜGYET INTÉZNI OTTHONI SZOLGÁLTATÁSOKON BELÜL?? ez itt a kérdés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 30. Megosztás Posztolva: 2015. május 30. Amikor oda jutnak és át viszik az adataidat az új rendszerbe. Lehet hogy holnap de lehet hogy nem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bendegruz Posztolva: 2015. május 30. Megosztás Posztolva: 2015. május 30. igen? hát gratulálok hozzá Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 30. Megosztás Posztolva: 2015. május 30. Ez van türelem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BsBe Posztolva: 2015. május 31. Megosztás Posztolva: 2015. május 31. Csatlakozva az előttem már több ügyfél által feltett kérdéshez. Vajon mikor lesz végre elérhető az Online Ügyfélszolgálat. Lassan egy éve csak az olvasható, hogy jelenleg nem, a megoldás folyamatban van. Ha az informatikusoknak ennyire keserves a megoldás, nem kellene lecserélni őket, és a feladattal olyan hozzáértőket megbízni, akik képesek egy honlapot működtetni????Számiíthatunk-e mi ügyfelek arra, hogy az elkövetkező 5 éves tervben lehetőségünk lesz pl. a számlafizetésére az online felületen úgy, mint azt még egy évvel ezelőtt lehetett. Miért kell egy egyáltalán nem ügyfélbarát projektet elindítani, ha a megoldás hosszú hosszú hónapokat várat magára.Nekem pl. az tv-intenet számlafizetés okoz gondot, mert e-számlával rendelkezem, de pl. a távszámlára küldött számla csak az előfizetési díjról van kiállítva, részletfizetés nem szerepel benne, így minden hónapban be kell mennem az Ügyfélszolgálati Irodába, ahol köszönettel az ott is megejtett átszervezésnek, egy számla rendezése sok esetben majd egy órát is igénybe vesz.. Az irodában sincs pl pénztár, hogy akik csak fizetni szeretnének, azoknak ne kelljen végigvárni amíg egy másik ügyfél pl. 6 telefont kipróbál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bolcastle Posztolva: 2015. május 31. Megosztás Posztolva: 2015. május 31. Utolsó infóm alapján augusztus és október közt lesz mindenki az új rendszerben. Tudtommal most is át lehet kerülni, a rendszer automatikusan dob át egyes megrendelések után, csak jó időben és jó szolgáltatást kell módosítani. A legegyszerűbb módja, hogy átkerülj, ha felmondod a szerződést és újra kötöd, ez kis kieséssel járhat. De meglehet oldani a kiesés nélküli váltást is, ha betelefonálsz szerintem tudnak segíteni, ha ragaszkodsz hozzá. Ha jól tudom a palettások, a telekom dolgozók és az üzleti előfizetők mind a régiben vannak.Egyébként én sem értem, hogy miért nem lehetett egymás mellett párhuzamosan a két rendszert fenntartani. Gondolom 1 adatbázist tud kezelni csak a webshop.Ezt a számlás dolgot pedig nem értem. Le tudod tölteni pdfben szerintem, ha erre gondolsz. De e-mailben is kiküldik, ha kell. T-pontban pedig ne fizess számlát, csak növeled a sort a ténylegesen ügyet intézők előtt. Elég idegesítő, mikor arra vársz, hogy húsz ember befizesse előtted a számláját, arra ott a posta, átutalás, csoportos beszedés, bankkártyás fizetés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. "Ha jól tudom a palettások, a telekom dolgozók és az üzleti előfizetők mind a régiben vannak." Nem. Még én is a régiben vagyok és egyik kategóriába se tartozom bele! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Nekem egy Telekomos szerelő mondta, hogy ez év vége a határidő, ez hasonlít a Te infódhoz. Arról viszont nem tudott (vagy nem akart) beszélni, hogy milyen rendszer szerint történik az áthelyezés (területi, névsor, előfizetett szolgáltatások stb.). Én igazából (csak ismételgetem magam) a két HD stream lehetősége miatt várom, másra nem nagyon használnám a webes felületet. Mondjuk még egy dologra, amit az IPTV-s set-top box valami miatt nem tud: figyelmeztetéseket írnék be, hogy váltsak át egy másik műsorra. Ezt korábban legalább a webes felületen meg lehetett csinálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. figyelmeztetést a műsorújság alkalmazásban is be lehet állítani :womanwink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. figyelmeztetést a műsorújság alkalmazásban is be lehet állítani :womanwink:Sajnos most az se működik, mint a online felület. :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
jani44
Kb. 2 hónapja nagy kérdés: mikor lesz használható a T-Home ügyféloldala, hogy végre lehessen követni az előfizetői, ill. számla adatokat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
52
36
32
15
Népszerű napok
2015. Május 11.
19
2015. Április 15.
14
2015. Május 8.
13
2015. Május 6.
12
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 52 poszt
Roli82 36 poszt
zoli62 32 poszt
jani44 15 poszt
Népszerű napok
2015. Május 11.
19 poszt
2015. Április 15.
14 poszt
2015. Május 8.
13 poszt
2015. Május 6.
12 poszt
374 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.