ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. nálam is aznap cserélték...sőt néhány órán belül :womanwink: Stewe nem jellemző, hogy az üzleti és a műszaki tevékenységet összemosnák...és nem csak a telekom, hanem más szolgáltatók esetében sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Akkor én meg a Pécsi lány hazudunk.. :D :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. sztem ezt senki nem állította... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Ti mondtátok,hogy márpedig nem cserélik üzletben. Én is azt írom le amit idáig tapasztalatam. A nővérem mondta ,hogy neki ott kicserélték az üzletben. Mást nem tudok mondani ,mert én még nem cseréltettem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. a legegyszerűbb, ha megkérdezed. a telekom oldalon ha böngészgetsz, előbb-utóbb felugrik egy chat ablak, ott megtudod kérdezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Nem is igazán az elintézés lehetősége volt a gondom, az megvan, csak a webfelületi lehetőségeket akartam kihasználni, HA LEHET. Úgy tűnik lehetetlen. Most viszont az merül fel bennem, hogy ha egy webes szolgáltatás nem működik, akkor a szolgáltatóra szokás hivatkozni. De kire hivatkozik a szolgáltató? :)) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szatyor Posztolva: 2015. május 13. Megosztás Posztolva: 2015. május 13. Én ezt tettem!Kijött a pasi és kicserélte mert tényleg rossz volt.Most meg küldtek egy számlát. Digitális elosztó kártérítési díj 14.000 Ft.Most ez mi akar lenni?Kép 1 a számlárólKép 2 a számlárólSegitsetek légyszíves! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 13. Megosztás Posztolva: 2015. május 13. a 2. kép alapján még tavaly 07.22-én történt valami, ami miatt kiszámlázták a digitális elosztó kártérítési díját...nem szűnt meg akkor vmilyen szolgáltatásod?de egyetértek Rolival, mindenképp reklamálj, hogy rendezzék a helyzetet . ha telefonon nem megy, akkor mailben Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Kedves fórumozók!Érdeklődnék, hogy a HD adásoknál a teletex felirata stimmel, vagy több mp.csúszás tapasztalható?Másik szolgáltatónál bizony használhatatlan.D....Köszönettel várom tapasztalotokat mert sajna szükségem lenne rá.:smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Üdv! Volt egy szoftverfrissítés IPTV fronton. Tud valaki esetleg bővebbet, hogy konkrétan mi az, ami frissült? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Mi az új szoftvernek a száma ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. 2.3.28670.20092 az új szoftver verziószáma. Egyébként eddig csak két dolgot vettem észre, mégpedig, hogy azóta az M2 képaránya nem megfelelő, valamint a Webrádiónál most már logóval együtt szerepelnek a csatornák. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Hmmm én csak 58 és 70 es röl tudtam, ami csak egy dologban tér el állítólag. Akkor ez tényleg új. Ha gondolod M2-re lehetne egy hiba bejelentést tenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Köszi a választ! Nézegetem a dolgokat, aztán, ha felfedezek valami újdonságot, megírom. :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Update:Az M2 képaránya egy hirtelen újraindulást követően helyreált. Biztos észrevették a központban is... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Az Mttv. 74. § (1c) bekezdése szerint július 1-től a digitális platformokon a közszolgálati médiaszolgáltatásoknak a csatornasorrendben (EPG, set top box) meg kell előzni a többi csatornát, az első programhelyekre kell kerülniük.A csatornasorrend preferenciára való előírás független a HD-től (az Mttv. 74. § (1b) bekezdése szerint azon műsorterjesztő, amely egy adott átviteli rendszeren HD minőségben is továbbít audiovizuális médiaszolgáltatást, köteles azon az átviteli rendszeren a közszolgálati médiaszolgáltató (1) és az (1a) bekezdés szerinti audiovizuális médiaszolgáltatásait, az (1) bekezdésben meghatározott feltételekkel, HD minőségben továbbítani) vagy SD-től, azaz mindkét változatnak meg kell előznie a többi csatornát.M1M2DunaM4 SportDuna WorldM6 (elindulását követően)M3 (ahol elérhető, továbbítása nem kötelező, nem tartozik az Mttv. 74. § (1) - (1c) bekezdéseinek hatálya alá)M5 (elindulást követően, továbbítása nem kötelező (nem lesz "must carry"), nem tartozik az Mttv. 74. § (1) - (1c) bekezdéseinek hatálya alá)M1 HDM2 HDDuna HDM4 HDM6 HD (elindulását követően)M5 HD (elindulást követően, továbbítása nem kötelező (nem lesz "must carry"), nem tartozik az Mttv. 74. § (1) - (1c) bekezdéseinek hatálya alá)Jól gondolom én azt, hogy júliustól tehát az IPTV boxon ez lesz az első tizenegyhénány csatornának a kötelező sorrendje és ezen csatornákat sem törölni nem más csatornahelyre tenni nem lehet? köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Szerintem ez azt jelenti hogy a T össze állítja e szerint a sorrendet amit iptv esetén bármikor variálhatsz. Persze pl dvb-c esetén ez már gáz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Remélem jó lesz a megérzésem :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Nekem oszt hótmindegy, hogy 1-es vagy 21-es csatorna-e az amit én nézek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Szaisztok A lényeg hogy az hogy fussanak egy kört esetleg az automata kerésés ezeket talalálja meg elősnek. A tvnézők többsége ezen tovább sose változtat a sorrenden. A törvény idióta, techikai analfabéták műve. Pont annyira lesz figyelembevéve mint pl. a a családvédelmi szűrőprogram. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Nem mindegyik boxon van rendezhető funkció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Pl digitális kábel tv-n egyáltalán nincs és pár sat-tv boxon se. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. jaja Nekem még ***-s Digitális van, nem lehet módosítani, csak kedvencnek rakni valamit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2015. május 17. Megosztás Posztolva: 2015. május 17. Hát lehet, hogy csak én vagyok vészmadár... de ha ez egy törvény, akkor az a szolgáltatóra nézve kötelező. Pl az IPTV-n simán el tudom képzelni, hogy ezen csatornákat kötelezően odarögzítik szoftveresen és azokat nem lehet törölni vagy elmozdítani. Júliusban kiderül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 donci Posztolva: 2015. május 18. Megosztás Posztolva: 2015. május 18. Ez csak javaslat. De nem kötelező érvű. Ami kötelező ebből, az hogy az MTVA csatornáinak, meg kell előzze az összes többi csatornát. De azon belül hogy milyen sorrendben adják az MTVA csatornáit az csak javaslat. Csak egy - két példát írnék hogy lássátok mire gondolok. Az MTVA (Eredeti) javaslata így szól: 1. Programhely: M1 2. Programhely: M2 - M2/Petőfi. 3. Programhely: Duna 4. Programhely: M4 Sport 5. Programhely: Duna World 6. Programhely: M6 7. Programhely: M3 8. Programhely: M5 9. Programhely: M1HD 10. Programhely: M2 HD - M2/Petőfi HD 11. Programhely: Duna HD 12. Programhely: M4 Sport HD 13. Programhely: M6 HD 14. Programhely: M5 HD De ez csak javaslat a csatorna sorrendre. A szolgáltatók meg is variállhatják ezt a csatorna sorrendet, például eképpen: 1. Programhely: M1 2. Programhely: M1HD 3. Programhely: M2 HD - M2/Petőfi 4. Programhely: M2 HD - M2/Petőfi HD 5. Programhely: Duna 6. Programhely: Duna HD 7. Programhely: Duna World 8. Programhely: M3 9. Programhely: M4 Sport 10. Programhely: M4 Sport HD 11. Programhely: M5 12. Programhely: M5 HD 13. Programhely: M6 14. Programhely: M6 HD Tehát ezen beül variállhatják a csatorna sorrendet. De a lényeg az hogy az összes többi TV csatornát meg kell előzze az MTVA csatornái. Vagyis, például már az RTL Klub csatornát nem rakhatják az 1. Programhelyre, csak legfejebb a 15. programhelyre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.