ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. június 21. Megosztás Posztolva: 2015. június 21. Attól hogy adslen nem emelnek, attól még koaxon, optikán tudnak. Ez nem mondana ellent semilyen egységesítésnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. június 21. Megosztás Posztolva: 2015. június 21. Nem mondana ellen de mondom, az alapcsomag nem lehet 7000 forint, vagyis a 10 mbit szinte maradna ugyanígy. Mert a mostani áron nyújtott alapcsomagban lévő ADSL internet is éppen hogy nem veszteséges. Akkor az első csomag marad ugyanúgy utána meg egyből jön egy másik csomag ami már nem elérhető ADSL-en... Ennek sok értelme nincs, vagy akkor nem 5 csomag lesz hanem jóval több. Az első két csomag nem tud változni szinte, az ADSL miatt. Egyébként szerintem Így is meglehetne oldani: 10 - 20 - 100 - 250 - 500De ezzel az a gond hogy marketingileg "hibás termék". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 21. Megosztás Posztolva: 2015. június 21. zoli62! Ott ugyanis két párhuzamosan futó SD streamet csak készenlétben lehet felvenni. NEMTV nézés közben is tudsz két cstornát akár HD is , felvenni de az egyiket nézni kell.Másik megoldás amíg van analóg adás a kábelen az az, hogy a modem elött normális hozzá való elosztóval elosztod a bejövő kábelt és az egyik végét rádugod a TV-re behangolod és a kimenet választásnál az antennára kapcsolod és az SD adásokat vígan tudod nézni és a ha Tv-d tud USB-én felvenni akkor ott a harmadik felvételi lehetőség. :-)Az ott szó a jelenlegi szolgáltatómra vonatkozott, ami nem a Telekom. Egyébként pedig nálam az ADSL2+ alapú IPTV érhető el, tehát analóg jel nem lesz. Összességében tehát a jelenlegihez képest két átfedő műsor felvétele közben, ha egyiket sem nézem, akkor tv-n keresztül más csatornát nem látok, míg a jelenlegi kábelszolgáltatónál igen, marad mint lehetőség a számítógépen a TVGO. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. június 30. Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Na most akkor szeretnék tiztázni valamit. Nálam a T-Home koax kábel jön be az utcáról.Be van kötve egy modembe amiből LAN kábelen meg a boxba az IPTV adás.Ebbe a modembe van bekötva a telefonom és ebből megy internet a szám.g-hez és innen kapok wifit.Na a bejövő koax kábel szét van osztva a padláson és megy egy másik szobába simán bedugva egy nem DVB-C Tv-be.Itt is van részleges adás, akkor ez ANALOG ? és akkor a tv elé felesleges DVB-C boxot kötni?Ha ez analóg ami nagy valószinűséggel az, akkor ezt is megszüntetik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. június 30. Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Igen megszüntetik. Így már azon a TV-n önmagában már nem fogsz tudni adást nézni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. június 30. Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Köszönöm a válaszokat. "Másik szobába lévő tv amibe simán be megy a koax és nem dvb-c képes ott most csak pár analóg csatorna van. Oda szükséges lesz majd egy dvb-c boksz amit vagy veszel valahol vagy bérelhetsz a Telekomtól" Akkor az a DVB-C boksz amit a (4 nevü) kábelszolgáltatónál használtam az most jó ehez az adáshoz Gyálon?Máris beüzemelhetem, mivel azt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy csak IPTV bokszot használhatnék. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. június 30. Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Szerintem igen de ha ott van nálad próbáld ki bátran. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ford71 Posztolva: 2015. június 30. Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Sziasztok! A HBO-nál (iptv) ki lehet-e választani magyar feliratot a filmeknél? (a hallássérültek miatt kérdezem)Hogyan? (teletext/menü) Mi ezzel a tapasztalat?Ha igen, akkor a filmek kb. hány százaléka feliratozott? Köszönöm a választ előre is! Üdv. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. június 30. Megosztás Posztolva: 2015. június 30. Sárga gomb alatti gombot meg nyomod majd választható felíratok. Nincs Hbo csatornám így nem tudom meg mondani % -ban van nincs felirat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. július 1. Megosztás Posztolva: 2015. július 1. Szia!Az HBO - HBO HD nem lehet és teletext nincsen!HBO 2,HBO Comedy,Cinemax,Cinemax 2 itt van lehetőség bekapcsolni a feliratot. Feliratos filmek inkább a Cinemaxon szoktak lenni! Teletext ezeken a csatornákon sincs! Hát ahol elvileg van teletex Pl: RTL kl. annál a HD adásnál nem található.Igy kénytelen a hallássérűlt az SD adást nézni. :-( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. július 1. Megosztás Posztolva: 2015. július 1. HBO (sd) esetében szerintem van txt, ebből kiindulva igen, ha jól emlékszem 373, de lusta vagyok felállni emiatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. július 2. Megosztás Posztolva: 2015. július 2. IPTV-n az HBO SD nincs TXT,megnéztem!Meg ahogy látom,hiába van felirat opció,feliratot nem jeleníti meg! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2015. július 2. Megosztás Posztolva: 2015. július 2. Hívd fel őket megint, és mond azt, hogy vettél új tv-t, és ezen csak HDMI csatlakozási lehetőség van.De tényleg semmi közük hozzá, hogy miért és mivel akarod összekötni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. július 2. Megosztás Posztolva: 2015. július 2. Meg lehet azt csinálni, gogy még megrendelés előtt csináljanak előminősítést egy vonalra, fizikailag menne-e rajta az IPTV kiépítése? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. július 5. Megosztás Posztolva: 2015. július 5. Az IP tévéhez kell újrakábelezés? Analógról átállás miatt érdekelne. Családi ház, net van már régóta. Az IP tévéhez csak valami dobozt rádugnak a net kábelére? Vagy emiatt be kell húzni egy újabb kábelt a házba az oszlopról? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 5. Megosztás Posztolva: 2015. július 5. Házon belül kell csak kábelezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. július 5. Megosztás Posztolva: 2015. július 5. Szóval olyan nem lehet, hogy mondjuk a meglevő kábel, amin eddig a net ment, nem tudja elvinni a net + az ip tv sávszélességét egyben? Ha most megy rajta az alap net, akkor biztos, hogy tudja majd vinni a plusz sávszélt is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 5. Megosztás Posztolva: 2015. július 5. Ha eddig ment rajta gond nélkül minden akkor nem lesz most gond vele. Kapsz egy új hgw -t szép cisco set top boxot szerelő intéz mindent ha ingyen ha hűség időd még tart. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. július 7. Megosztás Posztolva: 2015. július 7. Üdv! A legújabb szoftverfrissítés a Kölcsönzéstörténettel egészítette ki a menüt. Ami még feltűnt, hogy a TLC csatornán megjelent az angol, mint eredeti nyelv kiválasztásának lehetősége. Ennek kapcsán vetődött fel bennem a kérdés, hogy mi alapján dönti el egy szolgáltató (jelenesetben a T), hogy mely csatornáknál tesz elérhetővé eredeti ill. másodlagos hangsávot. Láttam már olyat, hogy pl. a TV Paprika, vagy a Spektrum esetén a magyar sáv mellett cseh is választható volt, vagy a Discovery esetében volt pl. lengyel és román sáv is a magyar és az angol mellett. Gondolom, hogy egy-egy ilyen hangsáv hozzáadása is sávszélt von el, és persze értelemszerűen elsőbbséget élvez a magyar sáv, de én a magam részéről nem tartom rossz ötletnek az eredeti hangsáv meglétét / elérhetővé tételét a csatornákhoz - remélem előbb-utóbb legalább az angol mindenhol elérhetővé válik, persze megértem, hogy erre talán kevesebbeknek van / lenne igénye.Ami viszont ennek kapcsán még elgondolkodtatott az a fórumon is többször felmerülő kérdés / igény a feliratokkal kapcsolatban. Ezen a téren szerintem nem igazán látszanak előrelépés jelei egyelőre. Például még sehol sem láttam, hogy a teletextes felirat helyett már a platformra alkalmazott formában az Opciók menüből lehetne kiválasztani egy olyan feliratot, ami a HD csatornákon (is) "jól időzített". Nyilván ez is igényel(ne) némi sávszélt meg fejlesztést, de azért nem ártana, ha a mind kevésbé preferált teletext ezen szolgáltatását is megkezdenék átmigrálni a "digitális világba", ha már az EPG-vel és még megannyi korábban csak TXT-n elérhető funkcióval már sikeresen megtették alkalmazások (pl. időjárás, hírek stb.) formájában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. július 7. Megosztás Posztolva: 2015. július 7. A felírtok hiánya miatt a csatornák okolhatóak. Nem adnak hozzá. A txt egy ránk maradt rossz az analóg világból.. A DVB felíratok tartoznának a digitális világunk hoz. Az mtva is csak most kezdte teszt jelleggel alkalmazni. Az ő csatornái esetében várhatóan hamarosan meg fog jelenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. július 7. Megosztás Posztolva: 2015. július 7. Ha emlékezetem nem csal a tavaji évben volt olyan törvénytervezet, hogy 2015-től kötelező lesz a filmek mellé feliratot biztosítani.De ebből semmit nem látok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. július 8. Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Nem Telekom téma, de esetleg érdekes lehet. A hétvégi házban Wayteq STB-vel (CRT tévém van) nézem a ****** TV**-t. Itt be lehet kapcsolni, hogy felirat is legyen, Nem tudom hogy az egyébként a Teletext felirata-e, a betűk nem olyan kinézetűek, mint TXT-n. Csak az ingyenes csatornákat nézem, azokon mindegyiknél van felirat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. július 8. Megosztás Posztolva: 2015. július 8. Nem Telekom téma, de esetleg érdekes lehet. A hétvégi házban Wayteq STB-vel (CRT tévém van) nézem a ****** **-t. Itt be lehet kapcsolni, hogy felirat is legyen, Nem tudom hogy az egyébként a Teletext felirata-e, a betűk nem olyan kinézetűek, mint TXT-n. Csak az ingyenes csatornákat nézem, azokon mindegyiknél van felirat.Hát sajnos az én tapasztalato szerint a HD adásoknál vagy van,vagy nincs teletex de mindenképen előbb van a felirat mint a szöveg és ez nagyon ros, élvezhetettlen. T-Hom nem is ad HD adásnál teletexet sem feliratot az IPTV-nél.Ezért vagyok kénytelen az SD adásokat nézni és ha rögzitema sorozatokat Sd-re vannak állítva. Szomoru 2015-ben a nagyothallók részére.A feliratok betüi és alatta fekete háttér elfogadhatóak. Pl a TV2 betüi nagyobbak mint az RTL kl. betüi. Az M1 állítólag tesz valami lépéseket ez ügyben, de ki nézi őket? valamelyik box egyből a teletex feliratát edja be a gomb megnyomásakor és nem kell keresgélni a 888. oldalt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. július 12. Megosztás Posztolva: 2015. július 12. Paramount Channelen kiírták a film előtt hogy eredeti nyelvvel és magyar felirattal is nézhető a film. Magyar felirat az van, de eredeti hangsáv az nincs. Mikor teszi be a T iptv-n az eredeti hangsávot a Paramount Channelre?Épp egy korábbi hozzászólásban vetettem fel az eredeti hangsávok kérdését / hiányát a platformra alkalmazott feliratokkal együtt. Örülök, hogy mást is érdekel ez a téma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atkaa80 Posztolva: 2015. július 15. Megosztás Posztolva: 2015. július 15. Sziasztok. Egy pár hónapja boldog tulaja vagyok az IP TV-nek, de most egy anomáliát vettem észre ami boszzantó. Egy db felvevős és egy db sima boxot kértem.A hiba vagy nem hiba nem tudom, az lenne, hogy amikor a felvevősön 2 db felvétel rögzül a másik beltérin nem lehet mást nézni. Ez normális? Köszi a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.