ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2020. május 1. Megosztás Posztolva: 2020. május 1. 5 perce, kabelnet írta: Nem olvastál figyelmesen, a HGW-től a két box UTP-vel csatlakozik. (Csak a Pc-hez jön a net wifin.) Ennél azért becsüld többre a Telekom szerelőit. Az, hogy korábban mindent megpróbáltak - még egy WIFI BRIDGE-el is megnézték a VDR-es box jel ellátását - az nem jelenti azt, hogy a csatlakozások jelenleg ne lennének szakszerűek. Tényleg, de akkor nem értem mi köze ehhez a Powerline-nak, minek kellett, meg az 5Ghz-es WiFi mit keres a történetben. A szakértelmet meg inkább ne firtassuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2020. május 1. Megosztás Posztolva: 2020. május 1. 1 órája, Krinyo írta: Tényleg, de akkor nem értem mi köze ehhez a Powerline-nak, minek kellett, meg az 5Ghz-es WiFi mit keres a történetben. A szakértelmet meg inkább ne firtassuk. Írtam neked, hogy a szerelők miután többhavi kínlódást követően sem tudtak rájönni, hogy - előzetes hangmegszűnést követően pár sec múlva - miért dermed ki nálunk néha a VDR-es kép - már olyan dolgot is megpróbáltak, aminek (pláne így utólag) tényleg semmi értelme nem volt. Ilyen volt pl. a Power-Line ügy is, amikor megvetetett velem az egyik szerelő egy ilyen párt, hogy ne kelljen szétfúrni az asztali PC-re csatlakozáshoz a lakást. Aztán amikor a Power-Line-al sem lett a működés megbízható (MM Alu fali-vezeték a falban), akkor vissza akartam adni a feleslegesen megvetetett 11 000 Ft-os feleslegesen rám tukmált és a Telekom nem tudván annak árát visszaadni, a Power-Line párt otthagyta nálam, és miután kiderült, hogy ez ott van nálam, az éppen ottlévő szerelő gondolt egyet, és leellenőrizte, hogy mit csinál a technika, ha nem UTP-n kapja meg a VDR-es box a jelet, hanem Power-Line-on keresztül. Természetesen nem működött sem jobban, sem rosszabbul ezen keresztül sem. Hát csak ezért emlegettem, illusztrálásként, hogy éreztessem veled, a szerelők - nem lévén már más ötletük - tényleg mindent megpróbáltak, még a feleslegeset is. Az 5 Ghz-es Wifit meg csak azért említettem, mert amióta a 2,5-est lecserélték 5-ösre, azóta - nyilván kevesebben használjuk egyidőben (társasház!) - a sávszélességem végre az előfizetési csomagnak megfelelő, és - hangsúlyozom - a 2,5=> 5 váltást sem kérnem kellett, hanem azt saját maguktól ajánlották fel, és 5 Gigás Wifi stick-re lecserélve a korábbit - helyezték üzembe, pedig nem is ezért jártak nálam. A szerelők szakértelméről nem kell, hogy egyetértsünk, és nyilván ez nem is egyenszilárdságú mindegyiknél, viszont a segítőkészségüket, a problémát megoldani akarásukat én hónapokon keresztül tapasztaltam. Neked ezek szerint más volt a tapasztalatod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2020. július 9. Megosztás Posztolva: 2020. július 9. (szerkesztve) Húgom telefonált, hogy Bp egyik részén (X. kerületben) nincs IP Telekom szolgáltatás már vagy 8 órája. Se TV, se Net, se telefon. Ez normális, hogy ennyi idő alatt nem tudják megjavítani? 1-2 órát még értenék, de 8+ órája teljes kiesés? Van ilyenkor valami oldal, ahol írják, hogy kb. mennyi idő még, amíg helyreáll? Mert ez már túl sok nekik. Szerkesztve ekkor: 2020. július 9. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. július 10. Megosztás Posztolva: 2020. július 10. Hello @tks, rákérdeztem a Tés kontaktomnál, dolgoznak rajta, elnézésed és türelmed kérik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Kisszilva Posztolva: 2020. július 10. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. július 10. 13 hours ago, tks said: Húgom telefonált, hogy Bp egyik részén (X. kerületben) nincs IP Telekom szolgáltatás már vagy 8 órája. Se TV, se Net, se telefon. Ez normális, hogy ennyi idő alatt nem tudják megjavítani? 1-2 órát még értenék, de 8+ órája teljes kiesés? Van ilyenkor valami oldal, ahol írják, hogy kb. mennyi idő még, amíg helyreáll? Mert ez már túl sok nekik. Sziasztok! A X. kerületben tapasztalható központi gondot szakértőink elhárították, amennyiben továbbra is gondot tapasztaltok, kérjük, jelezzétek ügyfélszolgálati felületeinken, hogy segíthessünk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2020. október 15. Megosztás Posztolva: 2020. október 15. Hali, Cserélték a felvevős dobozomat (11 év után ideje volt :), közben a szerelőtől úgy értesültem, hogy lehet már 1000-es optika mellé 3 HD-streamet kérni! Az ügyfélszolgálat is tud róla, elvileg be is állították, de 3 nap alatt sem frissült le, lehet, hogy megint át kell verekednem magamat Vandán... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2020. október 15. Megosztás Posztolva: 2020. október 15. 3 hours ago, Krinyo said: Hali, Cserélték a felvevős dobozomat (11 év után ideje volt :), közben a szerelőtől úgy értesültem, hogy lehet már 1000-es optika mellé 3 HD-streamet kérni! Az ügyfélszolgálat is tud róla, elvileg be is állították, de 3 nap alatt sem frissült le, lehet, hogy megint át kell verekednem magamat Vandán... Szia, szerintem próbálj meg egy modem újraindítást. Simán áramtalanítsd, aztán mehet vissza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 solc Posztolva: 2020. november 3. Megosztás Posztolva: 2020. november 3. Sziasztok! Jövőre ezek a csatorna módosítások igazak lesznek? https://dtvnews.hu/hirek/igy-valtozik-a-telekom-televizios-kinalata-2021-ben Az HBO2 HD és HBO3 HD üdvözítő, de hogy a History2 kikerül az már nem. Vagy a History2 is megszűnik, mint az rtl spike? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. november 3. Megosztás Posztolva: 2020. november 3. 21 perce, solc írta: Sziasztok! Jövőre ezek a csatorna módosítások igazak lesznek? https://dtvnews.hu/hirek/igy-valtozik-a-telekom-televizios-kinalata-2021-ben Az HBO2 HD és HBO3 HD üdvözítő, de hogy a History2 kikerül az már nem. Vagy a History2 is megszűnik, mint az rtl spike? Igen. Ezek lesznek. Jönnek az Apostolok. Kár, hogy az apostol nem HD-ben lesz 😃 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 solc Posztolva: 2020. november 3. Megosztás Posztolva: 2020. november 3. 4 minutes ago, btz said: Igen. Ezek lesznek. Jönnek az Apostolok. Kár, hogy az apostol nem HD-ben lesz 😃 Köszönöm! Kár, hogy minőségi csatorna nem kerül be. A History2 nem volt hosszú életű. Most legalább a vallási műsorok kedvelői igények is ki lesznek elégítve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. november 4. Megosztás Posztolva: 2020. november 4. 21 órája, solc írta: .... A History2 nem volt hosszú életű.... Talán több apostolos műsort kellett volna leadniuk 😂 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. november 5. Megosztás Posztolva: 2020. november 5. Hello, én nem nagyon néztem, de a tematika miatt feltételezem, hogy nem csak egy töltelékcsatorna, így sajnálom, hogy kikerül (nézettségét sem kutattam, de valószínűleg az okozta). @btz, lol, viccen kívül először nekem is ez jutott eszembe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 altermanus Posztolva: 2021. január 9. Megosztás Posztolva: 2021. január 9. A fixhd.tv-t, van rá esély, hogy visszateszik, ha jelzem az ügyfélszolgálaton, és mások is így tesznek? Arra lennék kíváncsi, ha valaki szeretne egy csatornát látni a kínálatban és néhány előfizető ezt jelzi, akkor van rá esély, hogy visszakerül-e, vagy sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2021. január 9. Megosztás Posztolva: 2021. január 9. 1 perce, altermanus írta: A fixhd.tv-t, van rá esély, hogy visszateszik, ha jelzem az ügyfélszolgálaton, és mások is így tesznek? Arra lennék kíváncsi, ha valaki szeretne egy csatornát látni a kínálatban és néhány előfizető ezt jelzi, akkor van rá esély, hogy visszakerül-e, vagy sem. Volt már rá példa Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2021. január 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. január 9. 2 órája, btz írta: Volt már rá példa Azért tegyük hozzá azok a csatornák sokkal nézetteb voltak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 solc Posztolva: 2021. január 10. Megosztás Posztolva: 2021. január 10. A Discovery Sciencere is várunk egy ideje. Az is elég nézett volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2021. január 17. Megosztás Posztolva: 2021. január 17. (szerkesztve) Tudja esetleg valaki, hogy a Műsorújságban mikor lesz újra használható a csatornasorrend állítás/szinkronizálás? A legutóbbi bővítés óta nem működik, az új csatornák sincsenek benne és a szinkronizálás sem megy, ha jól sejtem. Szerkesztve ekkor: 2021. január 17. Szerkesztő: Krinyo typo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2021. március 23. Megosztás Posztolva: 2021. március 23. (szerkesztve) Kint vannak az új IPTV részletei, közte a Record&Go felhős rögzítés is. Alapból 30 órát adnak, ami a régi árhoz hasonló összes díjért plusz 100 órával megtoldható, 130 órára. A táblázat szerint már most van jópár csatorna, ahol "nincs előretekerés", ez van egy olyan érzésem, hogy rohamosan terjedni fog. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/telekom-tv-recordgo.pdf Ja, és azt is el lehet felejteni, hogy HBO-csatornákról valamit felveszel, mert az nincs a listában... Szerkesztve ekkor: 2021. március 23. Szerkesztő: Krinyo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. március 23. Megosztás Posztolva: 2021. március 23. 4 perce, Krinyo írta: Ja, és azt is el lehet felejteni, hogy HBO-csatornákról valamit felveszel, mert az nincs a listában... Kiegészítő csomagok is felvehetőek, így az HBO Pak, HBO MaxPak és Nightlifecsomagok tartalma is. 9 csatorna esetében a tárolási idő 30 vagy 60 nap. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2021. március 23. Megosztás Posztolva: 2021. március 23. 24 perce, Roli82 írta: Kiegészítő csomagok is felvehetőek, így az HBO Pak, HBO MaxPak és Nightlifecsomagok tartalma is. 9 csatorna esetében a tárolási idő 30 vagy 60 nap. Köszi a pontosítást, ez nem derült ki a doksiból. Arról van esetleg infó, hogy az új STB-ok is ugyanazt a streamet használják-e? Van-e megkötés a HD-streamek számában, a dobozok számában? Továbbra is 3 a max? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2021. március 23. Megosztás Posztolva: 2021. március 23. 2 órája, Krinyo írta: Kint vannak az új IPTV részletei, közte a Record&Go felhős rögzítés is. Alapból 30 órát adnak, ami a régi árhoz hasonló összes díjért plusz 100 órával megtoldható, 130 órára. A táblázat szerint már most van jópár csatorna, ahol "nincs előretekerés", ez van egy olyan érzésem, hogy rohamosan terjedni fog. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/telekom-tv-recordgo.pdf Ja, és azt is el lehet felejteni, hogy HBO-csatornákról valamit felveszel, mert az nincs a listában... A 30 óra elég kevés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. március 23. Megosztás Posztolva: 2021. március 23. (szerkesztve) 19 órája, Krinyo írta: Köszi a pontosítást, ez nem derült ki a doksiból. Arról van esetleg infó, hogy az új STB-ok is ugyanazt a streamet használják-e? Van-e megkötés a HD-streamek számában, a dobozok számában? Továbbra is 3 a max? Ugyan azt a streamet használják. Továbbra is 3 STB kérhető, ha több kell akkor új TV előfizetés + még egy net előfizetés is szükséges. HD streamek számát megkérdezem, de szerintem 3. Szerk Nincs már ilyen az új Telekom TV-nél, hogy SD/ HD stream. Szerkesztve ekkor: 2021. március 24. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor Kiss Posztolva: 2021. március 25. Megosztás Posztolva: 2021. március 25. Ekkor: 2021. 03. 23. at 14:01, Roli82 írta: Ugyan azt a streamet használják. Továbbra is 3 STB kérhető, ha több kell akkor új TV előfizetés + még egy net előfizetés is szükséges. HD streamek számát megkérdezem, de szerintem 3. Szerk Nincs már ilyen az új Telekom TV-nél, hogy SD/ HD stream. Üdv a felvételről nem tudsz valamit, mert nekem azt írja ki hogy a felvétel funkció nem elérhető. Az előfizetésbe benne van a record go. Egyáltalán hogyan kell felvételt készíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. március 25. Megosztás Posztolva: 2021. március 25. 4 perce, Tibor Kiss írta: Üdv a felvételről nem tudsz valamit, mert nekem azt írja ki hogy a felvétel funkció nem elérhető. Az előfizetésbe benne van a record go. Egyáltalán hogyan kell felvételt készíteni? Szia! EPG jelölő még nincs beállítva minden csatornára, elvileg a héten ez is meg lesz és akkor majd tudsz többi csatornáról is rögzíteni. Ezekről tudsz már felvenni: Filmbox, Filmbox Stars, Filmbox Family, Filmbox Extra HD, d1 tv, DaVinci, English Club, TV5 Monde, RTR Planeta, Stingray Classica, Stingray Classica HD, PAX TV, FIT HD, Heti TV, EWTN, Euronews, Euronews HD, HISTORY, HISTORY HD, Hír TV,Fishing and Hunting, Fishing and Hunting HD, Sláger TV, Dikh TV, Apostol TV A bejelölt gombbal tudsz felvételt indítani . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor Kiss Posztolva: 2021. március 25. Megosztás Posztolva: 2021. március 25. 7 perce, Roli82 írta: Szia! EPG jelölő még nincs beállítva minden csatornára, elvileg a héten ez is meg lesz és akkor majd tudsz többi csatornáról is rögzíteni. Ezekről tudsz már felvenni: Filmbox, Filmbox Stars, Filmbox Family, Filmbox Extra HD, d1 tv, DaVinci, English Club, TV5 Monde, RTR Planeta, Stingray Classica, Stingray Classica HD, PAX TV, FIT HD, Heti TV, EWTN, Euronews, Euronews HD, HISTORY, HISTORY HD, Hír TV,Fishing and Hunting, Fishing and Hunting HD, Sláger TV, Dikh TV, Apostol TV A bejelölt gombbal tudsz felvételt indítani . Ok köszi szépen Ekkor: 2021. 03. 23. at 14:01, Roli82 írta: Ugyan azt a streamet használják. Továbbra is 3 STB kérhető, ha több kell akkor új TV előfizetés + még egy net előfizetés is szükséges. HD streamek számát megkérdezem, de szerintem 3. Szerk Nincs már ilyen az új Telekom TV-nél, hogy SD/ HD stream. Üdv a felvételről nem tudsz valamit, mert nekem azt írja ki hogy a felvétel funkció nem elérhető. Az előfizetésbe benne van a record go. Egyáltalán hogyan kell felvételt készíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.