ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2019. november 5. Megosztás Posztolva: 2019. november 5. sd kevés sávszélt foglal, hd többet, de a telekom szerelők is mindenkinek mondják lesz idővel hd csak kevés helyen van optika meg koax adsl-n ne várjunk nagy sávszélt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. november 12. Megosztás Posztolva: 2019. november 12. (szerkesztve) Most már tényleg a felhőbe viszi a TV-t a Telekom „Belátható időn belül lecseréli a több mint tíz évvel ezelőtt elindított menedzselt IPTV platformját a Magyar Telekom.” „A végfelhasználóknál lévő eszközöket sokkal rugalmasabban kezeli.” „Javában zajlik az új felhőalapú tévés platform tesztje.” ... Szerkesztve ekkor: 2019. november 12. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2019. november 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. november 13. 9 órája, Kalimera írta: Most már tényleg a felhőbe viszi a TV-t a Telekom „Belátható időn belül lecseréli a több mint tíz évvel ezelőtt elindított menedzselt IPTV platformját a Magyar Telekom.” „A végfelhasználóknál lévő eszközöket sokkal rugalmasabban kezeli.” „Javában zajlik az új felhőalapú tévés platform tesztje.” ... Ez áprilisi cikk! Belátható idő? Nagyon táv fogalom lehet fél év, igaz az már letelt,de lehet 5 év is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. november 13. Megosztás Posztolva: 2019. november 13. Kevesebb van hátra, mint amennyi eddig volt ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2019. november 13. Megosztás Posztolva: 2019. november 13. 1 perce, btz írta: Kevesebb van hátra, mint amennyi eddig volt ? 2014 szeptemberben is nemsokára volt, de lehet rosszul emlékszem és 2016-bsn jött először Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2019. november 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. november 13. 6 órája, btz írta: Kevesebb van hátra, mint amennyi eddig volt ? Ott a pont! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2019. november 13. Megosztás Posztolva: 2019. november 13. Mielőtt bármihez hozzányúlnak, ezt a borzalmas Sagemcom ONT-ot kellene gatyába rázni. 10 éve vagyok IPTV előfizető, előtte két Huawei gatewayem volt (ADSL, utána bindelt VDSL), azok atomstabilan működtek. Ezt a sz@rt, nincs rá szebb szó, szinte naponta kell újraindítani, mert még a TV-t sem képes normálisan kiszolgálni. Elkezd akadozni az adás, újraindítás után bizonytalan ideig megint jó, aztán találomra megint elkezd hülyéskedni. Nem hiszem el, hogy nem lehet ezt a hibát 1-2 év alatt kijavíttatni... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Jozsfm964 Posztolva: 2019. december 8. Megosztás Posztolva: 2019. december 8. Sziasztok! Most váltottam IPTV alapról Családi HD-ra. Ismerősömnél azt láttam, hogy ha rákapcsol egy olyan csatorna SD változatára, amelynek HD változata elérhető, azt a készülék jelzi és egy OK gomb megnyomásával átugrik a HD verzióra. Nálam ez a funkció mért nem megy? Beállítás kérdése vagy szoftver frissítés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. december 8. Megosztás Posztolva: 2019. december 8. (szerkesztve) @Jozsfm964 Már csak egy "HD-ra váltás" gombszerűség jelzi, de az "OK" hatására ugyanúgy vált. (A jobb oldalon, az óra alatt.) Szerkesztve ekkor: 2019. december 8. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. december 8. Megosztás Posztolva: 2019. december 8. 2 órája, Jozsfm964 írta: Sziasztok! Most váltottam IPTV alapról Családi HD-ra. Ismerősömnél azt láttam, hogy ha rákapcsol egy olyan csatorna SD változatára, amelynek HD változata elérhető, azt a készülék jelzi és egy OK gomb megnyomásával átugrik a HD verzióra. Nálam ez a funkció mért nem megy? Beállítás kérdése vagy szoftver frissítés? Nyomd meg a felfele nyilat (mintha csatornát váltanál) és ezután az OK gombot. Nálam így megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. december 9. Megosztás Posztolva: 2019. december 9. (szerkesztve) @Jozsfm964 Ha nem akarsz "szörfözni", használd ezt a két táblázatot: IPTV szuper családi HD Sorrend: - HD - SD - Kevésbé lényeges SD - Rádió - Három fontosabb külföldi IPTV szuper családi HD.Doc (Esetleg alakítsd át a mellékelt Doc fájlt a neked megfelelő sorrendre és tartalomra.) Szerkesztve ekkor: 2019. december 9. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2019. december 10. Megosztás Posztolva: 2019. december 10. Az IPTV-n tényleg nem lehet lejátszani a felvett dolgokat, ha nincs kapcsolat? Bp. egy részén központi hiba van már pár órája, se net, se telefon, se iptv. Idős családtag próbálta lejátszani az iptv dobozról a felvételeket, de azokat sem volt hajlandó lejátszani? Ez valami design hiba? Miért nem tudja a doboz lejátszani a felvett dolgokat attól, hogy nincs élő adás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2020. január 3. Megosztás Posztolva: 2020. január 3. Az IPTV Archív csatornalistából milyen indokkal kerültek ki az RTL csatornák? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2020. január 4. Megosztás Posztolva: 2020. január 4. 10 órája, McBelaba írta: Arról nem is beszélve, hogy TV2 csatornák meg bekerültek! Ezt a két feltűnő változást a feleségem éppen tegnap este kérte számon rajtam, és igazat kellett adnom neki. Mert - már elnézést, de - milyen szolgáltató az, amelyik képes figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy az előfizetőinak nagyobb részénél a nézettségi mutatók rendszeresen az RTL műsorok felé billennek? Vagy talán az IPTV nem piaci alapon működik? (Ez utóbbi kérdés persze egy ál-naív kérdés volt.) Úgy tűnik, hogy szép kis világunkban egyre messzebbre kerülünk attól, hogy az előfizető döntse el, hogy mire fizet elő. (Kérem az olyan válaszok mellőzését, hogy nem kötelező az IPTV előfizetést választani, stb.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Adama Posztolva: 2020. január 4. Megosztás Posztolva: 2020. január 4. 12 órája, zoli62 írta: Az IPTV Archív csatornalistából milyen indokkal kerültek ki az RTL csatornák? Az RTL az RTL Most felé szeretné terelni az embereket, hogy itt nézzék vissza a műsorukat. Ez nem a T sara, az RTL nem engedélyezi már. Megoldás ezen kívül a felvétel funkció Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2020. január 4. Megosztás Posztolva: 2020. január 4. 6 perce, Adama írta: Az RTL az RTL Most felé szeretné terelni az embereket, hogy itt nézzék vissza a műsorukat. Ez nem a T sara, az RTL nem engedélyezi már. Megoldás ezen kívül a felvétel funkció AZ IPTV előfizetésünk tartalmaz felvételi opciót, így - az idegesítő reklámtartalmak átugorhatósága érdekében - az RTL adók kedvelt műsorait eddig is kizárólag VDR módban nézzük. Az Archív TV-t eddig is csak azokban az esetekben használtuk, amikor az IPTV Sorozatfelvétel opciója nem hibátlanul teljesít, néha kihagy egy-egy részt, amit eddig az Archív TV-n utólag is el tudtunk érni. Azt a véleményedet pedig nem tudom osztani, hogy mindez az RTL kérésére, az RTL - Mostra terelés érdekében történt volna, mert az RTL-Most Telekom-Archív TV helyetti használatát csak internet-képes TV készülékek tennék lehetővé, ami lehet, hogy nálad biztosított, de - véleményem szerint - a TV nézők többségénél még nem, és ezzedl az RTL szerintem tisztában van. Lehet, hogy terelne, de nem a műsorainak az Telekom_Archív TV -ről történő "letiltásával". Ez a Telekom döntés szerintem se NEM GAZDASÁGI, se NEM KERESKEDELMI döntés volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. Archív TV változások 2020 Január Bekerülő csatornák: Animal Planet, Film4, Fishing & Hunting, RTL Spike, TLC, Classica Kikerülő csatornák: RTL Klub, RTL II, RTL Gold, Muzsika TV, Food Network Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kalimera Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. (szerkesztve) @Roli82 Egyik archív tévéből kikerülő csatornáért sem sírok, de nem nagyon értem a Telekom koncepcióját. Az archív tévé azért lenne, hogy aki lemaradt valami számára fontos (Nekem az RTL Klub nem fontos, de másoknak meg valószínűleg igen. Lesz cserébe RTL Most+ hozzáférés a Telekom előfizetőknek?) műsorról pótolhassa, esetleg az ismétlés előtt belenéz, hogy érdemes-e leülni a tévé elé. Az egész teljesen véletlenszerűnek tűnik. Egy csatorna vagy bennevan, vagy nem. Egy műsor vagy visszanézhető, vagy nem. A visszanézhető csatornák száma, a műsorok mennyisége és a technikai minősége is hagy némi kívánnivalót. Ilyen lesz a felhős rendszer is? Szerkesztve ekkor: 2020. január 6. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. Azt, hogy a felhős rendszer milyen lesz, azt csak az tudja aki dolgozik rajta. Semmit nem tudni róla. RTL Most+ kódról nem érkezett infó! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. 36 perce, Roli82 írta: Archív TV változások 2020 Január Bekerülő csatornák: Animal Planet, Film4, Fishing & Hunting, RTL Spike, TLC, Classica Kikerülő csatornák: RTL Klub, RTL II, RTL Gold, Muzsika TV, Food Network Szerintem az RTL betűkombináció kiirtása felületesre sikerült. Még benne maradt egy RTL kezdetű szó! Ha az RTL- Spike-ot is kivették volna , akkor lenne teljes az "eredmény". Javaslat: Vegyék ki az RTL-eket a rendes csatornakínálatból is. Nem kell az oda sem, mert félreviszi a fél ország ízlését. Ugye? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. 4 perce, kabelnet írta: Szerintem az RTL betűkombináció kiirtása felületesre sikerült. Még benne maradt egy RTL kezdetű szó! Ha az RTL- Spike-ot is kivették volna , akkor lenne teljes az "eredmény". Javaslat: Vegyék ki az RTL-eket a rendes csatornakínálatból is. Nem kell az oda sem, mert félreviszi a fél ország ízlését. Ugye? RTL Spike a Viacom kereskedelmi csatornája, semmi köze az RTL családhoz! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. 1 perce, Roli82 írta: RTL Spike a Viacom kereskedelmi csatornája, semmi köze az RTL családhoz! Nem értettél meg! Én arra céloztam, hogy nem csak amiatt vették ki az RTL betűkkel kezdődő csatornákat az Archív TV kínálatból, mert azok valamilyen családhoz tartoznak, hanem esetleg azért, hogy nem kelljen ezt a - véleményében néha idegesítő - csatornát jelző betűkombinációt még látni sem? De a válaszod elgondolkodtatott. Lehet, hogy az intézkedés tényleg nem is a betűkombináció, hanem az RTL család ellen irányult? Igazad lehet! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. (szerkesztve) 1 órája, Kalimera írta: @Roli82 Egyik archív tévéből kikerülő csatornáért sem sírok, de nem nagyon értem a Telekom koncepcióját. Az archív tévé azért lenne, hogy aki lemaradt valami számára fontos (Nekem az RTL Klub nem fontos, de másoknak meg valószínűleg igen. Lesz cserébe RTL Most+ hozzáférés a Telekom előfizetőknek?) műsorról pótolhassa, esetleg az ismétlés előtt belenéz, hogy érdemes-e leülni a tévé elé. Az egész teljesen véletlenszerűnek tűnik. Egy csatorna vagy bennevan, vagy nem. Egy műsor vagy visszanézhető, vagy nem. A visszanézhető csatornák száma, a műsorok mennyisége és a technikai minősége is hagy némi kívánnivalót. Ilyen lesz a felhős rendszer is? Sajnos megvan a valószínűsége, hogy az új Mediakind platform is ilyen lesz. Szerkesztve ekkor: 2020. január 6. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2020. január 6. Megosztás Posztolva: 2020. január 6. (szerkesztve) 39 perce, kabelnet írta: Nem értettél meg! Én arra céloztam, hogy nem csak amiatt vették ki az RTL betűkkel kezdődő csatornákat az Archív TV kínálatból, mert azok valamilyen családhoz tartoznak, hanem esetleg azért, hogy nem kelljen ezt a - véleményében néha idegesítő - csatornát jelző betűkombinációt még látni sem? De a válaszod elgondolkodtatott. Lehet, hogy az intézkedés tényleg nem is a betűkombináció, hanem az RTL család ellen irányult? Igazad lehet! Versenytárs visszanézhető csatornái közül is eltűnt az említett betűkombináció, ami azt valószínűsíti, hogy ez az egész történet az adott tartalomszolgáltató döntése volt. Itt igazából az a kérdés, hogy miért nem lehetett ezt korábban kommunikálni. Szerkesztve ekkor: 2020. január 6. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2020. január 7. Megosztás Posztolva: 2020. január 7. 14 órája, zoli62 írta: Versenytárs visszanézhető csatornái közül is eltűnt az említett betűkombináció, ami azt valószínűsíti, hogy ez az egész történet az adott tartalomszolgáltató döntése volt. Itt igazából az a kérdés, hogy miért nem lehetett ezt korábban kommunikálni. Bocs Zoli, de - szerintem - igazából nem a korábbi kommunikáció elmaradása itt az igazi kérdés, hanem az, hogy tisztességesnek számít-e az ilyen verseny? (Na persze ami ezzel egyenértékű kérdés, hogy ki is a tartalomszolgáltató, ill. az mi miatt - ki miatt? - döntött így.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.