ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. január 6. Megosztás Posztolva: 2018. január 6. @benciikee & @OldMike Azt értem, hogy előtte működött, most meg nem, azt is értem, hogy nem változtatott semmit, több eszközzel és kábellel is ugyan ez a hiba, de valószínű, hogy ebben a HDCP működésben, nem működésben keresendő a hiba oka. Azt viszont nem olvastam vagy lehet, hogy átsiklottam felette, hogy TV-t próbáltad e visszaállítani gyári beállításokra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 benciikee Posztolva: 2018. január 6. Megosztás Posztolva: 2018. január 6. 12 perce, btz írta: @benciikee & @OldMike Azt értem, hogy előtte működött, most meg nem, azt is értem, hogy nem változtatott semmit, több eszközzel és kábellel is ugyan ez a hiba, de valószínű, hogy ebben a HDCP működésben, nem működésben keresendő a hiba oka. Azt viszont nem olvastam vagy lehet, hogy átsiklottam felette, hogy TV-t próbáltad e visszaállítani gyári beállításokra? Most megtettem, eredménytelen. A kezdő beállításoknál mikor kiválasztottam, hogy HDMI1-et szeretném forrásnak, kiírja, hogy videójel található, de ugyanúgy csak a szürke képet látom a felirattal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2018. január 7. Megosztás Posztolva: 2018. január 7. Ez a hibaüzenet nálam már többször is előfordult, és mindig a box szoftverfrissítése után (legtöbbször szintén ugyanígy egyik napról a másikra). A legelső alkalommal én is azt hittem a tévé a ludas (mégpedig annak HDMI portja), mint ahogy azt @anonymus is írta, de aztán rövidesen kiderült, hogy nem. Eddigi tapasztalataim szerint -ha a tévé hibája biztosan kizárható és ez itt megtörtént, mert az Xbox működött - három forgatókönyv szokott következni: A legszerencsésebb esetben egy hard reset (4X újraindítás) megoldja a gondot. (Saját tapasztalatból írom, hogy van olyan eset, amikor ez a módszer bejön ilyenkor.) Sajnos azonban az @OldMike által említett esethez is volt szerencsém, vagyishogy a set top box teljesen megadta magát, ilyenkor bizony cserére kellett, hogy sor kerüljön végül, és sajnos ezzel a felvételeknek is búcsút kellett inteni. Egyszer pedig a @gombilaci által is említett szoftver downgrade mellett döntött az én esetemben is az ügyfélszolgálat. Sajnos én vele ellentétben nem voltam olyan szerencsés, mert bár ez a hibajelenség megszűnt a teljes EPG eltűnt, így végül ezesetben is maradt nálam a boxcsere. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2018. január 9. Megosztás Posztolva: 2018. január 9. (szerkesztve) Sziasztok, az IPTV mellett ingyen jövő digitális adásról van valami hír? Budapesti családtagnál iptv van, és a másik tévén a digitális adás bejött eddig, de most nincs jel. Van valami hír arról, hogy lekapcsolják a digitális adást az iptv mellől? Vagy ez csak valami átmeneti kimaradás lehet? Remélem, az utóbbi. Szerkesztve ekkor: 2018. január 9. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 tks Posztolva: 2018. január 9. Megosztás Posztolva: 2018. január 9. 21 minutes ago, tks said: Sziasztok, az IPTV mellett ingyen jövő digitális adásról van valami hír? Budapesti családtagnál iptv van, és a másik tévén a digitális adás bejött eddig, de most nincs jel. Van valami hír arról, hogy lekapcsolják a digitális adást az iptv mellől? Vagy ez csak valami átmeneti kimaradás lehet? Remélem, az utóbbi. sztornó a kérdés, megjavult, úgyhogy csak átmeneti dolog volt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2018. január 25. Megosztás Posztolva: 2018. január 25. Van esetleg valakinek itt VDSL-en 100 megás netje? Van arra szerintetek esély, hogy kapok a 2 SD 1 HD helyett 1 SD 2 HD-t erre a kapcsolatra? 80/11 megabit a tényleges csatlakozásom a két vonalról összesítve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2018. január 25. Megosztás Posztolva: 2018. január 25. @Krinyo Nekem ilyen van egy érpáron. Volt róla szó ,hogy kiadják erre is(belsős ember szerint cégen belül is kiment a körlevél), de végül valami tökömtudja milyen háttér rendszert képtelenek voltak átállítani. Így az egyszerűbb utat választották és nem adható ki szöveggel újra elhajtanak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2018. január 25. Megosztás Posztolva: 2018. január 25. 9 perce, gombilaci írta: @Krinyo Nekem ilyen van egy érpáron. Volt róla szó ,hogy kiadják erre is(belsős ember szerint cégen belül is kiment a körlevél), de végül valami tökömtudja milyen háttér rendszert képtelenek voltak átállítani. Így az egyszerűbb utat választották és nem adható ki szöveggel újra elhajtanak. Ez elég szomorú. Ha optikára ki tudják tenni, akkor VDSL-re miért nem? Költői a kérdés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. február 2. Megosztás Posztolva: 2018. február 2. Nagyon jó anyagokat szívnak a T-nél... Hoki automatának le kéne csak tiltania a pvr funkciót Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. április 27. Megosztás Posztolva: 2018. április 27. (szerkesztve) Május 8.-tól az alábbi HD csatornákkal bővül a kínálat. AMC HD, Eurosport2 HD, NatGeo Wild HD, Paramount Channel HD és Viasat3 HD. Forrás Szerkesztve ekkor: 2018. május 1. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. május 8. Megosztás Posztolva: 2018. május 8. Bekerültek a korábban említett HD csatornák (AMC HD, Eurosport2 HD, NatGeo Wild HD, Paramount Channel HD és Viasat3 HD) az éjszaka folyamán, aki nem találja az indítsa újra a boxot és a csatorna lista végén keresse. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2018. május 16. Megosztás Posztolva: 2018. május 16. Nem felvételi opciós IPTV előfizetéshez milyen boxokat ad mostanában a T? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. május 16. Megosztás Posztolva: 2018. május 16. Tatung 3310 vagy 3210 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 fgabor87 Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. Köszi! Kínai vonal megvan akkor itt is. Mondjuk nem írnak ezekről rosszat. Gigabites hálózati kártyájuk van? Csak hogy milyen kábellel készüljek. Nem mintha árban nagy különbség lenne a Cat5 és Cat5e között. Látom Danubia TV (helyi) is fent van már rajta, akkor nem is érdemes megtartani a Humax boxot, meg a koax kábelezést. Ugye? Könnyebb lenne behúzni az UTP-t a kábelcsatornába, ha kiszedhetem a koaxot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. IPTV boxnak nem gigás a portja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. 2 perce, fgabor87 írta: Köszi! Kínai vonal megvan akkor itt is. Mondjuk nem írnak ezekről rosszat. Gigabites hálózati kártyájuk van? Csak hogy milyen kábellel készüljek. Nem mintha árban nagy különbség lenne a Cat5 és Cat5e között. Látom Danubia TV (helyi) is fent van már rajta, akkor nem is érdemes megtartani a Humax boxot, meg a koax kábelezést. Ugye? Könnyebb lenne behúzni az UTP-t a kábelcsatornába, ha kiszedhetem a koaxot. Cat5e kábelt használ 99%-ban a T Danubia tv, Esztergom tv, meg még valami helyi érdekeltségű csatorna bent van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 fgabor87 Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. Én fogok kábelezni majd, mert falban menő kábelcsatornák vannak, és nem túl vastagok. Plusz bútorokat kell tologatni, hogy hozzáférjek a szerelődobozokhoz a kanyaroknál. Kb 1 órás meló lesz 1 TV-nél a kábelcsere, mondjuk egyelőre csak 1 beltérit kérünk. A "sima" családi + HD csomag már nem is rendelhető? Nem kínálja fel a rendszer, csak a csatornakiosztásoknál látom, hogy van ilyen. Annak megszűnt az értékesítése? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. Megszűnt az értékesítése, csak szuper családi + HD van, röviden SZCSHD. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. (szerkesztve) @fgabor87 Csak Szuper Családi HD rendelhető. Szerkesztve ekkor: 2018. május 17. Szerkesztő: Roli82 nick beszúrás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor Kiss Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. 21 órája, anonymus írta: Cat5e kábelt használ 99%-ban a T Danubia tv, Esztergom tv, meg még valami helyi érdekeltségű csatorna bent van. Apropó ezeket a helyi tv-ket hol találom iptv-n? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. Ha van, akkor sor vége fele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. 3 perce, Tibor Kiss írta: Apropó ezeket a helyi tv-ket hol találom iptv-n? EPG szerinti csatorna sorrend. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tibor Kiss Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. 2 órája, Roli82 írta: EPG szerinti csatorna sorrend. Köszi mindkettőtöknekt ,de nekem nincs nem tudom mitől függ ez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. Javarészt attól hogy ahol laksz, van e valami helyi tv. Akivel a Telekom megtudott egyezni, a csatorna továbbításáról. Utóbbi egy két hétben mindenhol módosították, a jogosultságokat és állították be a helyi tv-ket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 micimacho Posztolva: 2018. május 19. Megosztás Posztolva: 2018. május 19. Ekkor: 2018. 05. 18. at 19:52, Tibor Kiss írta: Köszi mindkettőtöknekt ,de nekem nincs nem tudom mitől függ ez. Hali! 241 régió tv Esztergom 260 Danubia tv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.