ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2018. január 25. Megosztás Posztolva: 2018. január 25. @Krinyo Nekem ilyen van egy érpáron. Volt róla szó ,hogy kiadják erre is(belsős ember szerint cégen belül is kiment a körlevél), de végül valami tökömtudja milyen háttér rendszert képtelenek voltak átállítani. Így az egyszerűbb utat választották és nem adható ki szöveggel újra elhajtanak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Krinyo Posztolva: 2018. január 25. Megosztás Posztolva: 2018. január 25. 9 perce, gombilaci írta: @Krinyo Nekem ilyen van egy érpáron. Volt róla szó ,hogy kiadják erre is(belsős ember szerint cégen belül is kiment a körlevél), de végül valami tökömtudja milyen háttér rendszert képtelenek voltak átállítani. Így az egyszerűbb utat választották és nem adható ki szöveggel újra elhajtanak. Ez elég szomorú. Ha optikára ki tudják tenni, akkor VDSL-re miért nem? Költői a kérdés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2018. május 16. Megosztás Posztolva: 2018. május 16. Nem felvételi opciós IPTV előfizetéshez milyen boxokat ad mostanában a T? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor Kiss Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. 21 órája, anonymus írta: Cat5e kábelt használ 99%-ban a T Danubia tv, Esztergom tv, meg még valami helyi érdekeltségű csatorna bent van. Apropó ezeket a helyi tv-ket hol találom iptv-n? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. június 7. Megosztás Posztolva: 2018. június 7. Felvevős STB véletlen áramszünet után nem képes újraindulni, csak akkor, ha a képernyőn felbukkanó ütenetablakban az újraindítást választjuk. Természetesen a beprogramozott felvétel sem indul újra. Korábban egy áramszünetet nem lehetett észrevenni. Ez szoftver bug, vagy feature? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2018. július 7. Megosztás Posztolva: 2018. július 7. IPTV műsorújságjában van valami mód arra, hogy gyorsan másik napra lehessen ugrani? A csatornák között könnyű váltani, mert csak beírja az ember a számát, és akkor odaugrik a műsorújság, de ha holnap akarok beállítani valamit, az elég körülményes elmenni odáig. Erre van valami trükk, hogy másik napra lehessen ugorni gyorsan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2018. július 7. Megosztás Posztolva: 2018. július 7. Köszi. Kipróbálom majd ezeket, ha ott leszek a szerkezetnél. Idős családtagnál van, ő panaszkodott erre. Van ezekről a funkciókról egyébként leírás valahol, vagy csak így szájhagyomány útján terjed? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2018. július 8. Megosztás Posztolva: 2018. július 8. " Belépsz a műsorúságba, majd a távirányító legalsó sorában jobbról a második gomb és ugrás napra, időpontra. " Adama egy másik fajta távvezérlőről adta meg neked a kért ugrási lehetőséget. Az én távvezérlőmön ugyanez a gomb az alulról második soron van, a három gomb közül a baloldali. A gomb jelölése 4 db ti-tá jel egymás alatt, de az én távvezérlőmön még aláírás is van hozzá (Disp) Az én módszerem nekem azért kényelmes, mert egyetlen gombnyomással meg tudom nézni, hogy másnap ugyanabban az idősávban milyen műsor lesz. Ha 8-10 nappal későbbről akarsz tájékozódni, akkor kényelmesebb a Disp gomb (4xti-tá)használata. Ez a " jobb-felé mutató dupla háromszög gomb" az Adama féle távvezérlőn is ott van, csak éppen nem szürkén, hanem feketén. A távvezérlőnek ezek a funkciói ennyire részletesen szerintem sehol nincsenek leírva, a leírt infók tapasztalatok, a gombok bátor nyomkodása, stb. útján keletkeztek. Te is nyomkodd bátran, el nem romlik tőle semmi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2018. július 8. Megosztás Posztolva: 2018. július 8. Kipróbáltam, mindkét módszer működött. A bátor nyomkodás egy dolog, de egy komoly cégnél ilyen dolgokra nem próba-szerencse alapon kellene rájönnie a usernek, hanem az IPTV leírásában a műsorújság résznél ezeket egyértelműen fel kellene sorolni. Ez nem egy házilag barkácsolt szolgáltatás, hanem egy professzionális termék, és ezt tükröznie kellene a felhasználói leírásnak is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Vince Posztolva: 2018. szeptember 1. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 1. A Euronews HD angol nyelven lesz csak elérhető? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2018. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 2. Jó néhány évvel ezelőtt létezett PC-n Windows alatt Webes Telekom műsorújság. Már nincs, vagy csak nem találom? (A TVGO-s megvan, de az nem teljes.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 5. Ekkor: 2018. 09. 01. at 13:46, Vince írta: A Euronews HD angol nyelven lesz csak elérhető? Az Euronews HD változatának nincs lokalizált változata. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Adama Posztolva: 2018. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 8. Koax hálózaton van iptv-m Sagemcom modemmel, 3 boxxal, felvétel funkcióval. Az egyik másodlagos boxon időként látja, időnként nem látja a felvett műsorokat, akár órákig is, hiába indítok újra mindent. Ilyenkor a rendszerinformációnál a problémás box 1 bekapcsolt set-top-boxot ír, viszont a másik kettő bekapcsolva látja mind a hármat. Minden más perfektül működik. Látom a moziklub videotékát is, internet is perfektül megy. A problémás box egy switch mögött van az emeleten, a másik kettő pedig a földszinten egy másik switch mögött. Múlt héten cserélték a modemet Ciscoról. Régebben is előfordult ez, de csak néhány percekre fordult elő, hogy nem voltak elérhetőek a felvételek, aztán egy idő után eltűnt ez a hiba. Most a modemcserével újra előjött. Mi lehet a gond? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 8. Igmp hiánya? Esetleg switch nélkül tudod tesztelni ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Adama Posztolva: 2018. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 8. 16 perce, anonymus írta: Igmp hiánya? Esetleg switch nélkül tudod tesztelni ? IGMP képes a switch, de nélküle is próbáltam, ugyanaz ahelyzet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 8. Hát akkor 1414 hibabejelentésen kívül mást nem nagyon tudsz tenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 8. (szerkesztve) Ip kamerarendszered van ? Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 8. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. november 10. Megosztás Posztolva: 2018. november 10. @Szabo.Peter2 Mivel nem esik szó a Spiler2 - ről, ezért nagy valószínűséggel bent marad, de utána kérdezek a dolgoknak. Ha kapok információt arról, hogy esetleg mégis kikerülne, akkor itt közzétesszük. Illetve az érkező számlákhoz csatolt egyéb tájékoztató lapokat is érdemes figyelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brada20 Posztolva: 2019. március 1. Megosztás Posztolva: 2019. március 1. A Moziverzum HD-ről nincs még infó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2019. március 12. Megosztás Posztolva: 2019. március 12. (szerkesztve) Felvétel ... Nagyon szép dolog, hogy a felvétel 2 perccel korábban indul és 10 perccel később áll le. Viszont pl. az Ozone TV rendszeresen 4-5 perccel korábban kezdi a műsorait. Így az eleje lemarad, mint pl. most az elvileg 17:00 időpontban kezdődő A világ madártávlatból c. sorozatnál. (Tegnap este is jóval korábban kezdődött.) 16:56-kor kezdődött és 17:22-kor már vége is volt. 17:26-kor már indult a 17:30-as program ... Létezik erre megoldás? A. A felvétel korábbi kezdése lehetne a 2 perc helyett legalább 5 vagy inkább 10 perc. A leállítás is lehetne 15 perccel később a 10 helyett. B. Szólni az Ozone TV-nek. Esetleg mindkettő. (Pl. a műholdvevőmnél beállítható, hogy az összes felvételt mennyivel kezdje korábban és mennyivel fejezze be később.) Szerkesztve ekkor: 2019. március 12. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2019. március 12. Megosztás Posztolva: 2019. március 12. Szia Kalimera!" a felvétel 2 perccel korábban indul és 10 perccel később áll le " Én a korábban kezdő műsor ellen azzal védekezek, hogy beállítom felvételre az előző műsort is." A leállítás is lehetne 15 perccel később a 10 helyett. " Ez megoldott, mert felvételre kijelölésnél az beállítható, hogy a műsorújsági idő helyett mennyivel később állítsa le a felvételt. Van ugyanakkor egy olyan problémám, hogy a nemrégen történt "arculatváltás" óta az Archív TV használatát csak nagy ügyeskedés után tudtam elérni, mert a főmenüből közvetlenül elérhető Archív TV menüparancsra nem tölti be a választékot. Én az Archív TV -t most csak a szintén főmenüből elérhető Videotéka_Filmkínálat_TV műsorok_Még több film lépések után megjelenő képernyőn már szintén kattintható Archív TV parancson keresztül tudom csak használni. Ti nem találkoztatok ezzel a problémával? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2019. március 12. Megosztás Posztolva: 2019. március 12. @kabelnet Ha jól értelek akkor két lehetőségem is van: Felvetetem az előző műsort is. Majdnem a végére tekerek, ahol már a ténylegesen megnézni kíván műsor kezdődik. Nézem amíg megy. Utána átmegyek a másik felvételre. Kikeresem, hogy hol tartok, és nézem tovább. Csak az előtte levő műsort veszem fel, de a vége után 2 vagy 3 órával később kapcsoltatom le a felvételt. Így egyben nézhetem, bár kell egy könyvelés hozzá, hogy tudjam milyen név alatt fogom megtalálni, jobban belegondolva, erre az előző módszernél is szükségem lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kabelnet Posztolva: 2019. március 12. Megosztás Posztolva: 2019. március 12. Jól érted, csak hát persze ez így nem a 21. század. Viszont amíg a Telekom nem oldja meg a problémát, addig azt csak megkerülni lehet. Ha a cél ebben az esetben nálad is szentesíti az eszközt, akkor nem tehetsz mást, mint amit leírtál. Más. Megnéznéd az ARCHIV TV elérési lehetőséget nálad? Jó lenne, ha nem az derülne ki, hogy csak az én technikám boldogít engem ezzel a már legalább egy hónapja meglévő problémával. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2019. március 12. Megosztás Posztolva: 2019. március 12. (szerkesztve) @kabelnet Változott az Archív TV kinézete valamelyest, de ugyanúgy működik, betöltődnek a műsorok. Melyik adónál nem jó? Szerkesztve ekkor: 2019. március 12. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2019. március 13. Megosztás Posztolva: 2019. március 13. 14 órája, kabelnet írta: Jól érted, csak hát persze ez így nem a 21. század. Viszont amíg a Telekom nem oldja meg a problémát, addig azt csak megkerülni lehet. Ha a cél ebben az esetben nálad is szentesíti az eszközt, akkor nem tehetsz mást, mint amit leírtál. Nem tudom, hogy valóban így van-e, de gyanítom hogy a felvétel beállítások is a műsorújság szoftverrészben lehet. Annak a hibáit pedig alapvetően nem javítja (vagy javíttatja) a Telekom. Lásd a kétrészes műsorok - évek óta meglévő - problémáját. Vagy a hosszabb sorozatoknál azt az esetet, amikor egy napon belül egy részt többször is leadnak. Ilyenkor jobbik esetben meglesz mindegyik rész a sorozatból, csak éppen részenként 3-4-szer. Rosszabb esetben az egy napon belülieket tekinti a teljes sorozatnak, és a következő részek felvétele már elmarad. Volt már mindkettőben részem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.