ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 5. Igen, itt írta valaki, hogy a százalék érték a szabad területet jelzi. Egyszerű kideríteni. Felvesztek valamit, ha csökken a %, érték, akkor a szabad területet mutatja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 5. Megnéztem hány % utána töröltem pár dolgot és nagyobb lett a szám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 28. 9 órája, OldMike írta: Igazából az a valószínű, hogy nálam a HGW újraindítás segíthetett, de lehetett esetleg központi hiba, amit kijavítottak, és nem kellett volna hozzá az én restartom. Az esetedben inkább az utóbbi lehetett, hacsak nem indították újra távolról a HGW-det. Én laikus vagyok, ezért is tettem fel a kérdéseimet, hátha egy jártasabb fórumtárs tud rá válaszolni. Ügyfélszolgálat nem jelzett központi hibát. a hgw-t én is újraindítottam a box mellett, amely jelezte is, hogy hálózat rendben, utána fagyott le többszöri kísérlet után is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Üdv, hoztam egy Műsorújság gyöngyszemet. Be akartam állítani az Alpesi őrjárat sorozat újabb évadát felvételre, mert láttam a kedvenc tévéújságomban. Megkerestem, és ez a látvány fogadott: Érdekes cím, nemde? Ráadásul a tévéújságomban valóban az 5. oldalon van a beharangozó cikkecske. A kérdés már csak az, hogy ha a következő résznél (ami most még nem látszik, mert ezután lesz egy héttel) már a jó cím lenne, akkor felvenné-e, vagy újra be kell állítani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Mivel az egyéb időpontokra így nincs találat ,ezért nem fog felvenni semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Épp most, gombilaci írta: Mivel az egyéb időpontokra így nincs találat ,ezért nem fog felvenni semmit. Legalább az elsőt vegye fel, de majd megnézem az adás felé közeledve, hogy javítottak-e a címen. Akkor talán már beállítható lesz az összes időpont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 2. Megosztás Posztolva: 2017. december 2. Adventi TV-s meglepetések a Telekomtól Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. január 6. Megosztás Posztolva: 2018. január 6. 58 perce, benciikee írta: Sziasztok! Problémám akadt az IPTV-s szolgáltatással és szeretnék segítséget kérni, hátha járt már így valaki. Adott egy Samsung TV melynek típusa: UE32J5100AWXXH. Szintén adott egy Telekomtól kapott set-top box. A TV és a box HDMI csatlakozón keresztül vannak összekötve. A probléma: Tegnap óta folyamatosan azt írja ki a Telekomtól kapott top-box, hogy "Az ön tévéje nem képes a hdmi videószolgáltatások használatára. A hdmi kábelt húzza ki, csatlakozzon más bemenetre és próbálja újra!" és semmilyen adást nem tudok nézni, azonban bármilyen beállítást és menüt tudok használni. Természetesen azt gondoltam, hogy a szolgáltatóval van a gond vagy elromlott a set-top box, ezért hívtam a T szerelőjét, aki kicserélte a top-boxot, illetve a HDMI kábelt is, de a probléma sajnos továbbra is fennáll. Próbáltam áramtalanítást, kábelcserét, másik HDMI bemenetet, de nem működik. A szerelő folyamatosan azt szajkózta, hogy a TV-vel van a gond és vigyem szervizbe. A HDMI bemenetekkel azonban semmi gond nincs, mindkettőn van kép-hang, és egy Xbox 360 is simán megy gond nélkül bármelyiken. Scart bemeneten működik rendesen, azt használom ideiglenesen. Mi lehet a probléma? Előre is köszi a segítséget. Az a baj hogy jártam így tv volt a kuka. Boxbol 3 félét több kábellel végig néztünk semmi. Xbox meg a telekom iptv box közt annyi különbség van hogy más jelet ad ki. Pl egyiken van másolás védelem meg hasonló dolgok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. január 6. Megosztás Posztolva: 2018. január 6. (szerkesztve) @benciikee Ez akkor szokott előfordulni, ha a TV-d nem HDCP kompatibilis Szerkesztve ekkor: 2018. január 6. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2018. január 6. Megosztás Posztolva: 2018. január 6. 1 órája, btz írta: @benciikee Ez akkor szokott előfordulni, ha a TV-d nem HDCP kompatibilis Amennyiben jól értelmezem, akkor ő sem tévét sem kábelt nem cserélt, csak bejött neki az üzenet (egyik napról a másikra). Ha a tévéjére jött volna frissítés, bizonyára észreveszi, mert általában megkérdezik, hogy akarja-e. Az STB frissítés kérdezés nélkül lemegy (bekapcsolt állapotban persze itt is megkérdezik, hogy éppen most akarod-e, de kicsit később úgyis megkapod, akár akarnád, akár nem). Nem is olyan rég jött egy frissítés a boxokra (azt nem tudjuk hogy mit is eredményezett), de nálam a két STB közül az egyiket teljesen kifektette, csak a teljes áramtalanítás és újraindítás után lett működőképes. Egyáltalán nem kizárt hogy az újabb SW megfektette a kapcsolatot. Korábbról tudjuk, hogy az STB szoftverek nincsenek mindig jóban a Samsung tévékkel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. január 6. Megosztás Posztolva: 2018. január 6. @benciikee & @OldMike Azt értem, hogy előtte működött, most meg nem, azt is értem, hogy nem változtatott semmit, több eszközzel és kábellel is ugyan ez a hiba, de valószínű, hogy ebben a HDCP működésben, nem működésben keresendő a hiba oka. Azt viszont nem olvastam vagy lehet, hogy átsiklottam felette, hogy TV-t próbáltad e visszaállítani gyári beállításokra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. május 17. Megosztás Posztolva: 2018. május 17. IPTV boxnak nem gigás a portja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tibor Kiss Posztolva: 2018. május 18. Megosztás Posztolva: 2018. május 18. 2 órája, Roli82 írta: EPG szerinti csatorna sorrend. Köszi mindkettőtöknekt ,de nekem nincs nem tudom mitől függ ez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. június 7. Megosztás Posztolva: 2018. június 7. Box hiba, 1414 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kabelnet Posztolva: 2018. július 7. Megosztás Posztolva: 2018. július 7. " valami mód arra, hogy gyorsan másik napra lehessen ugrani? " A távvezérlő jobb-felé mutató dupla háromszög gombjával (a két szürke gombsor felső sorának jobboldali gombja, lejátszásnál előre pörgetés) napi ugrásokat lehet elérni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 30. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 30. (szerkesztve) 2018.09.01-tól új IPTV Szuper Családi Mozi elnevezésű csomag kerül bevezetésre! A jelenlegi Szuper Családi HD csomagtól annyiban tér el, hogy bele tesznek még 10 HD csatornát (Fishing and Hunting HD, Viasat Nature HD / Viasat History HD, Stringray Classica HD, DOQ HD, Mozi+ HD, MTV Live HD, Ozone TV HD, Life TV HD, Film Cafe HD,Euronews HD), benne lesz a Moziklub is, illetve az Archív tv is bővül 10 csatornával (Echo TV, English Club, FilmCafé, Food Network, Galaxy, HISTORY, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Viasat Nature) A csomagot meglévő ügyfelek csomagváltással érhetik el. További részletek 2018.08.31 megjelenő ÁSZF-ben lesznek. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 30. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 2. 52 perce, Kalimera írta: Jó néhány évvel ezelőtt létezett PC-n Windows alatt Webes Telekom műsorújság. Már nincs, vagy csak nem találom? (A TVGO-s megvan, de az nem teljes.) Szia. Pár éve megszűnt, helyette műsorújság alkalmazás van. Ekkor: 2018. 09. 01. at 13:46, Vince írta: A Euronews HD angol nyelven lesz csak elérhető? Szia. Utána kérdezek hátha tudnak érdemi infóval szolgálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Adama Posztolva: 2018. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 8. Nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 8. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 8. Akkor ha az upnp bevan kapcsolva még azt megpróbálhatod kikapcsolni, Persze utána sage restart kell! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2018. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 26. Sziasztok! IP TV esetén az alap és a szuper családi HD között nincs valami csomag, ami rendelhető, csak esetleg üzleti okok miatt lemaradt a honlapról? Már első ránézésre is hatalmas az ugrás mind árban, mind csatornaszámban a két csomag között. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 solc Posztolva: 2018. november 3. Megosztás Posztolva: 2018. november 3. (szerkesztve) Miért kell kivenni a két Discovery adót (Showcase HD és Science)? SD csatik helyett további HD adókkal kellene bővíteni a kínálatot. Azt hittem, hogy szeptemberben elidult ez a folyamat, de most egy picit csalódtam. Anno a két NatGeo-t (NatGeo és NatGeo Wild) is ki akarták vágni, szerintem a két Discovery adó is van olyan nézett. Bocs, a DTX kimaradt a felsorolásomból, bár azt alig néztem. Szerkesztve ekkor: 2018. november 3. Szerkesztő: solc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoloka1984 Posztolva: 2018. november 3. Megosztás Posztolva: 2018. november 3. maradjon ami van minek hit térítö ökörsèg epic dráma jöhet a short helyett de Discovery az maradjon! DTX meg Science! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. (szerkesztve) Fix sávszélesség van, ami kb. 200-220 Mbit, és ezen megy az összes csatorna, ha nézi valaki, ha nem. Optikán lehetne növelni, de akkor a más módon kapcsolódók kimaradnának. Ebben a felállásban új csatorna csak a régiek rovására lehetséges. Illetve még a berendezések modernizálásával, de az sem végtelen lehetőség. Fejlődni úgy lehetne, hogy a jelenlegi HD csatornák sávszélességét szétosztanák az SD-k között, ezzel jobb képet és hangot lehetne adni. HD csatornákat pedig csak optikán. Valószínűleg ez se tetszene azoknak, akiket rosszul érintene. A legdrasztikusabb az lenne, ha csak optikán menne IPTV, cserébe minden nem optikás 200 Mbittel gyorsabb internetet kaphatna (ahol most van IPTV). A korlátozott lehetőségek mellett 40+ csatorna dupla feladását is át lehetne gondolni, de ez is érdekeket sértene, viszont 10-12 HD adó helye. +++ Nem optikások: Lemondanátok a HD csatornákról, ha cserébe az SD-k jobbak lennének (kb. a duplája lehetne az adatsebesség)? Lemondanátok az IPTV-ről, ha cserébe 200 Mbittel gyorsabb lenne az internet? Szerkesztve ekkor: 2018. november 4. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Luciferi Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. Mi lesz a Spiler 2-vel, megy marad vagy HD is lesz, a szerződés csak évvégig szólt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. (szerkesztve) @Kalimera Sávszélességet nem tudnak emelni, mert ráerőltették az iptv-t a 10-15-20 megabites dsl vonalakra is.Ez a legnagyobb baj. Csatornaszámot lényegében akár meddig emelmethének, ott nem számít az ,hogy kinek mennyi a sebessége. Nyilván nem fogják a mai iptv rendszert kettészedni , hogy az optikások mást kapjanak. Így hiába a rengeteg sávszél. , marad a gagyi minőség mindenkinek! Nekem aztán légyegtelen lenne ,ha nem lenne HD ,mert a vonalon 89megabit a max. Pedig a 4. szomszédom a dslam. Optikának meg semmi nyoma , pedig az összes közvetlen szomszédos kisváros&falu telekom optikás. "Lemondanátok az IPTV-ről, ha cserébe 200 Mbittel gyorsabb lenne az internet?" Ez *****ság ! Nekem pl. három stream van max , tehát az internetem (és másnak is dsl esetén!!) maximum 2HD és 1SD csatorna sávszélességével lesz gyorsabb ha kikapcsolom a boxokat! Szerkesztve ekkor: 2018. november 4. Szerkesztő: gombilaci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.